Carrera 50 Aniversario Aeropuerto de Menorca 2019

Competition Data

 • Date: 24/11/2019
 • Running
 • Menorca
 • City: Aeropuerto de Menorca
 • Time: 11:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 06/11/2019 11:00
 • Limit: 22/11/2019 08:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
21/01/2023 | Pista de Atletisme de Maó

Carrera 50 Aniversario Aeropuerto de Menorca 2019

Competition Data

 

Carrera 50 Aniversario Aeropuerto de Menorca

24/11/2018

A beneficio de la Fundación Ahuce

 

 

Descripció general de la prova:

 

Durant la dècada dels quaranta Menorca va fer servir una pista com aeròdrom per a vols militars situada a uns terrenys de Sant Lluis. En juliol de 1949, el Ministeri de l’Aire accedeix a obrir l’aeroport al tràfic aeri civil, amb vols nacionals i internacionals. El creixement del turisme i l’augment dels vols xàrter, així com la necessitat de pistes més llargues per donar cabuda als nous avions amb reactors, fan la necessitat de construir un nou aeroport a l’illa.

El 24 de març de 1969 s’inaugurà el nou aeroport amb una pista més llarga i una terminal. Les noves instal·lacions varen suposar una font essencial de l’ascens de turisme a Menorca.

50 anys després, i per recordar aquesta inauguració proposem la celebració d’una jornada esportiva tan per grans com pels més petits, baix l’organització de Aena, Penya Esportiva Son Marçal i Elitechip SL i la col·laboració de  Air Europa, Aviapartner, Iberia i Fundación Ahuce.

 

 

Reglament de la prova


Art. 1. Organització

Aena, Penya Esportiva Son Marçal i Elitechip SL organitzen la prova 50 aniversari de l’aeroport de Menorca, a celebrar el proper 24 de novembre de 2019 a partir de les 11h. Amb la Col·laboració de Air Europa, Iberia,Aviapartner, Fundación Ahuce.


Art. 2.- Distància

Es realitzaran dues proves, una amb distàncies adaptades pels més petits i una de 7 km per als més grans.

 

IMPORTANT: Per poder entrar al recinte aeroportuari per la sortida dels atletas, es obligatòri portin el DNI i seguir el protocol marcat per AENA indicat seguidament:
1.- Es concentrara tots els participants de la cursa de 7 km
uns minuts abans  de la sortida a la zona de Meta, (al costat del polisportiu, veure ubicació al Mapa adjunt)

2.- Un cop estiguem tots, caminarem uns 5 minuts per arribar a la zona de control d'acces on els participants , un cop passat el filtre de seguretat (IMPORTANT PORTAR EL DNI) ja no podran sortir ni deixar res de roba. Tampoc es podrà portar botellins d'aigua mes grans de 100 ml

3.- Un cop tots els participants hagin pasat el filtre i el control de xip, es procedirà a la sortida, o sigui com mes agil sigui aquest control, mes aviat es donarà la sortida.
4.- Qui vulgui deixar el DNI, a l'organització per no correr amb ell, llavors el trobara a la zona de Meta.
5.- No seguir les normes de seguretat implica no poder participar a la prova.


Art.3.- Recorregut

El recorregut es realitzarà per les pistes que envolten el recinte de l’aeroport, donant l’oportunitat a tots els participants a descobrir llocs emblemàtics de l’aeroport.

 

 

Art.4.- Categories.

- Les categories per la cursa de 7 km seran les següents (masculí i femení):

 • Juvenil-Junior    (2000-2003)
 • Promersa-Senior  (Fins 34 anys)
 • Veterans 35     (De 35 a 44 anys)
 • Veterans 45     (De 45 a 54 anys)
 • Veterans 55     (De 55 a 64 anys)
 • Veterans 65     (+ de 65 anys)

- Les categories per la cursa de nins seran les següents (masculí i femení):

 • Sub08 (2012-2013)
 • Sub10 (2010 - 2011)
 • Sub 12 (2008-2009)
 • Sub 14 (2006-2007)
 • Sub16 (2004-2005)

Se considerarà formada una categoria quan hi hagi una inscripció major de 3 atletes per categoria; quan una categoria estigui formada per un numero inferior passarà a formar part de la categoria immediatament inferior en edat, mai d’edat superior.

Art. 5.- Edat Mínima

La edat mínima per participar serà de 16 anys per a la prova de 7 km i de una distància adaptada a les cursa de categories menors.

Art. 6.- Classificacions

S’establiran les següents classificacions; una general absoluta, una altra per categories, que determinarà els guanyadors de cada categoria per orde d’arribada a meta.

Art. 7.- Horari

L’horari de sortida serà a les 11h per a la prova de menors i a les 11:15 h per a la prova de 7 km. S’establirà un temps màxim de 1:10h per realitzar tot el recorregut.

Art. 8.- Entrega de dorsals

L’entrega de dorsals es realitzarà al lloc de sortida des de les 9h fins 30’ abans de iniciar-se la prova.

Art. 9.- Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran a través de la web www.elitechip.net fins el 20 de novembre de 2019 a les 22h.

Art. 9.1.- Preu:
El preu de la inscripció és de 10€ dels quals 2€ aniran destinats a benefici de Ahuce, Asociación de Huesos de Cristal de España.

Art. 9.2.- Fora de plaç:
Totes les inscripcions fora de plaç tindran un preu de 12€.

Art. 9.3.- Possessió de xip groc:
Tots els atletes que no siguin propietaris d’un xip groc haurà d’abonar 2€ en concepte d’utilització d’un xip reutilitzable. Aquest xip haurà de ser retornat un cop finalitzada la prova

Art. 9.4.- Forma de pagament:
El pagament es realitzarà en el mateix moment en que es realitzi la inscripció, amb targeta de crèdit. Les inscripcions fora de plaç es realitzaran en efectiu.

Art. 10.- Trofeus

Hi haurà trofeu per els 3 primers classificats de la categoria general absoluta i per els 3 primers classificats de cada categoria. ELS PREMIS NO SÓN ACUMULABLES

Art. 10.1.- Obsequis:
Tots els participants rebran una camiseta commemorativa de la cursa

Art. 10.1.- Sorteig:
Entre tots els participants es realitzarà un sorteig d’un vol per a dues persones amb Air Europa, e Iberia.

Art. 11.- Seguretat

La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents (Policia Local, Protecció Civil, Seguretat AENA), i per la pròpia organització de la prova. La prova comptarà amb serveis mèdics i servei de Creu Roja.

 
Art. 12.- Control

El control de la prova estarà a càrrec del comitè de jutges de F.A.I.B, que seran els encarregats del control i de les classificacions. El control de resultats es realitzarà mitjançant el Sistema de ChampionChip.


Art. 13.- Drets d’imatge.

L’organització podrà utilitzar imatges, vídeos i sons dels participants durant la prova, incloent moments previs i posteriors, des de la recollida de dorsals fins l’entrega de premis.

Art. 14.- Acceptació de reglament

El fet de realitzar la inscripció a la prova implica la total acceptació de la present normativa, com altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l’organització. L’organització de la prova no es fa responsable de totes les situacions o actuacions que puguin sorgir fora de la seva competència o de les quals no sigui responsable directe.

 

Art.15.- Reclamacions

Qualsevol reclamació ha d’estar dirigida al jutge àrbitre de la prova per escrit, en els 30 minuts següents a la publicació dels resultats oficials i acompanyats d’un pagament de 100€ per a la seva acceptació. En cas de que la reclamació sigui aprovada es retornarà l’import de dita reclamació.

 

 

Sign-up Comments

 
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net