I Cursa Pagesa Solidària Olimpíada 2011

Competition Data

 • Date: 13/03/2011
 • Running
 • Formentera
 • Time: 11:00
 • Registered:
 • Limit: 10/04/2011 23:59
 • Fee:
  10 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
10/08/2024 | Mallorca

I Cursa Pagesa Solidària Olimpíada 2011

Competition Data

< p="" />

 

I CURSA PAGESA SOLIDÀRIA OLIMPÍADA 2011

Dins el programa de múltiples activitats de l'Olimpíada Pagesa 2011, se farà la cursa es disputarà el diumenge 13 de març de 2011. La sortida serà a partir de les 11'00 hores al pati de les escoles del Pilar. El temps límit per arribar serà de 1h45 minuts.

Un cop acabada la competició, hi ha previst el programa d'activitats presidit per l'Olimpíada Pagesa 2011.

Inscripcions.

El termini per a la inscripció serà fins el dia 10 de març. El preu de la inscripció serà de 10 €.

Les inscripcions després del dia 10 de març, seran considerades fora de termini, pel que l'organització podrà acceptar-les fins una hora abans de l'inici previ pagament de 20€. El cost íntegre de les inscripcions serà destinat a una finalitat solidària, en concret al projecte Intermón Oxfam Trailwalker (més a  http://trailwalker.intermonoxfam.org/es)

Les inscripcions només podran realitzar-se a www.elitechip.net . El control de temps se realitzarà mitjançant el sistema de chip facilitat per l'organització. La inscripció de la categoria 'jovenaia' se farà  una hora abans el dia de la Cursa.

Premis i classificacions.

Considerant el caràcter solidari i festiu de la cursa, s'assegura com a mínim, que hi haurà un singular reconeixement als tres primers qualificats de la categoria masculina i femenina de cadascuna de les proves.

Tots els participants,a l'arribada, rebran un diploma personalitzat certificant la realització del recorregut i la agraint la col·laboració en el projecte solidari.

Recorreguts.

Recorregut 'Llarg' (12 km aprox., desnivell total 180m): Escoles del Pilar, camí de Sa Punta de Sa Creu, camí de's Torrent Fondo, camí de s'Estufador, camí de pujada a Sa Talaiassa, camí vell de la mola, Escoles del Pilar.

Recorregut 'Curt' (6 km aprox., desnivell total 40 m): Escoles del Pilar, camí de s'Estufador,  Sa Talaiassa,  camí vell de la mola, Escoles del Pilar.

Recorregut 'Jovenaia' (adaptat a categories infantils): Al volant de les escoles del Pilar.

Allotjament i desplaçaments.

L'organització posarà a disposició del participants, mitjan per facilitar el desplaçament  a Formentera, des d'Eivissa, Dénia i Mallorca. De la mateixa manera, existirà transport per accedir al Pilar des de el port de la Savina.

Els allotjaments recomanats (amb connexió amb el Pilar) són els següents:

 • ·         Hostal Bellavista. Port de la Savina. T. 971 323 324
 • ·         Hostal Illes Pitiuses. Sant Ferran. T. 971 328 189

Per a més informació  www.grupesportiuespalmador.org i també a Facebook.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net