37a Sant Silvestre Ciutat d'Inca 2021

Detalle de la Competición

 • Fecha: 31/12/2021
 • Running
 • Mallorca
 • Población: Inca
 • Hora: 16:30
 • Inscritos:
 • Límite: 31/12/2021 09:00
 • Organiza: Servei d'esports - Ajuntament d'Inca
 • Derechos:
  7 €
  5 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
06/07/2024 | Mallorca

37a Sant Silvestre Ciutat d'Inca 2021

Detalle de la Competición

El comitè format pel Servei d’Esports de l'Ajuntament d'Inca, juntament amb el Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca, organitzen la 37a edició de la Cursa Sant Silvestre.

37a CURSA POPULAR SANT SILVESTRE CIUTAT D'INCA

Plana per la cursa de 6 km, per la Mini Sant Silvestre 

(Cursa Mini Sant Silvestre Suspesa)

El comitè format pel Servei d’Esports de l'Ajuntament d'Inca, juntament amb el Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca, organitzen la 37a edició de la Cursa Sant Silvestre i la 9a edició de la Mini Sant Silvestre.

NORMES GENERALS

1.          El termini d’inscripcions anticipades a les Curses és fins al 30 de desembre a les 23.59 h o bé fins que s’esgotin les places disponibles i convocades.

2.    Les curses convocades són:

 • Cursa popular joves i adults de 6.400 m (nascuts/des a 2006 i anteriors).
 • Cursa popular escolar (nascuts/des a 2007 i posteriors).  CURSA SUSPESA 

3.    La inscripció i el pagament es realitzaran de la següent forma:

 1. Anticipada en línia, a www.elitechip.net
 2. Anticipada a la recepció de l'edifici Piscines Municipals d'Inca Catalina corró i del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, mitjançant el pagament en metàl·lic.
 3. El mateix dia de la cursa, a la taula de l'organització, si hi ha places disponibles, mitjançant el pagament en metàl·lic segons el quadre de preus.

4.    La recollida de dorsals i de la camiseta tècnica es durà a terme el 31 de desembre a partir de les 11.00 h i fins les 16.00h, al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. Només s'hi podrà recollir el dorsal i la camiseta d’altres participants si es porta una autorització expressa.

5.    El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal de la Cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.

6.    L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

7.    Està prohibit portar animals ni acompanyar els participants durant la Cursa mitjançant qualsevol tipus de vehicle.

8.    El temps màxim per finalitzar la Cursa és d'1 hora. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop que els avancin els cotxes de tancament de la Cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.

9.    L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat per l’organització, quedaran emparats sota la seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.

10.  Les curses podran ser suspeses si, per inclemències del temps, així ho determina l’organització de la prova o bé per imposició de l’oficina 112 i per normativa COVID-19 en aquell moment. El seu veredicte serà inapel·lable.

11. L’organització, en el moment de lliurar els premis, podrà exigir la presentació del DNI per justificar l’any de naixement de l’esportista.

12.  El sol fet d’inscriure’s en la Cursa implica la total acceptació d’allò preceptuat en aquest Reglament.

13.  Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, llinatges i gènere siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la Cursa, seguint la normativa establerta.

14.  Tots els/les participants que no compleixin l’edat que marca el Reglament hi prendran part sota la seva responsabilitat, i el pare/mare/tutor legal haurà de lliurar una autorització signada a la recollida del dorsal i presentar el DNI.

15.  El comitè organitzatiu es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, el comitè organitzatiu no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

16.  Fent la inscripció, el corredor/a consent expressament i autoritza que les seves dades personals puguin ser publicades a la web de l'organització, així com en els llistats de classificació i d'inscripció pertinents.

17.  El corredor/a en emplenar el formulari d'inscripció reconeix estar en condicions físiques per a la pràctica esportiva i, en concret, per a les distàncies programades, sobretot córrer els 6,4 km. És responsabilitat del propi corredor/a fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal d'evitar riscos, i eximeix l'organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la Cursa.

18.  Avituallament: hi haurà un avituallament situat a l'arribada (sòlit i líquid).

19.  Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.

20.  El dorsal i el xip s’haurà de recollir els dies i hores que estableixi la comissió organitzadora. EL fet de no retirar el dorsal en els dies establerts significa la renúncia als mateixos.

21.  Tot allò no previst en el Reglament serà resolt pels responsables de l’organització de l’activitat.

22.  El sol fet d’inscriure’s en la Cursa implica la total acceptació d’allò preceptuat en aquest Reglament.

SERVEIS AL CORREDOR/A

1.    Marca personal i classificació. Els participants podran conèixer la seva marca personal el mateix dia de la cursa presencialment o bé per internet a www.elitechip.net

2.    Guarda-roba: a la recepció de l’edifici del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas d’Inca.

3.    Vestidors i dutxes: a l’edifici de vestidors del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas d’Inca.

4.    Banys i serveis públics

5.    A l’arribada: Avituallament d’aigua, fruita i altres productes.

6.    Assistència sanitària i de vehicle ambulància.

7.    Camiseta commemorativa als portadors del dorsal de l’1 al 1.000, inscrits a la cursa joves/adults

8.    Camiseta commemorativa als 150 primers atletes inscrits a qualsevol cursa infantil.

S’ACONSELLA

1.          Sotmetre's, prèviament, a un reconeixement mèdic adequat que permeti valorar les seves aptituds, sobretot les persones amb antecedents de malalties cardiorespiratòries, articulars, metabòliques, hipertenses, etc...o bé en persones sedentàries o d’edat superior als cinquanta anys.

2.          Dedicar una atenció especial als peus: emprar calçat adequat. La vestimenta ha d’ésser còmoda i transpirable.

3.          Fer un àpat lleuger, unes tres hores abans de l'inici de la cursa.

4.    Hidrata't abans i durant la prova.

5.          Dosifica’t, cada quilòmetre està marcat.

6.    Si en el decurs de la prova es nota fatiga intensa o dolors musculars o articulars, és preferible parar i reposar. No fer- ho pot suposar no poder finalitzar la cursa.

7.    Els corredors que no puguin finalitzar la prova, tenen a la cua de la cursa el servei de cotxe escombra que els portarà a l'arribada (aforament acotat a la seva capacitat)

NORMES ESPECÍFIQUES CURSA POPULAR INCLUSIVA (DIFU),JOVES I ADULTS

1.    La 37a Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d'Inca 2021 destinada als joves/adults, tendrà lloc el proper divendres 31 de desembre, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas i arribada al mateix lloc.

2.    Aquesta cursa serà oberta a totes les persones, de qualsevol nacionalitat i sexe, federades o no a partir de 15 anys complits (nascuts/des a 2006 i anteriors), que desitgin participar-hi, d’acord amb el quadre de curses. És seva la responsabilitat de reconèixer el seu nivell de condició física necessària per afrontar la prova. Es recomana que els esportistes veterans hagin passat una prova d’aptitud prèvia.

3.    La Cursa serà controlada pels jutges de la FAIB i cronometrada per Elitechip - Cronometratge Esportiu.

4.    Els drets d’inscripció d'aquesta cursa, dins del termini establert com a anticipat, tenen un cost de 5 €.

5.    El preu d'inscripció fora del termini establert és de 11 € (amb dret a camiseta tècnica) i de 9 € (sense dret a camiseta tècnica).

6.    Es limita la inscripció amb dret a obsequi de la camiseta tècnica a 1.000 atletes (dorsal de l’1 al 1.000).

7.    A partir de la inscripció anticipada del dorsal núm. 1.001, els atletes que ho desitgin podran participar en la Cursa, però no tendran dret a l’obsequi de la camiseta tècnica. Per això només abonaran el preu de 4 €.

8.    El cost de lloguer del xip és de 3 €. Aquest import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per participar-hi.

9.    Tots els corredors/es inscrits/es si no tenen assegurança federativa en vigor hauran de pagar 1 € addicional en concepte d'assegurança.

10.  La distància de la Cursa popular joves i adults és de 6.400 m.

11.  L'inici de la cursa és a les 16.30 h.

12.  El lliurament de premis tendrà lloc a les 17.30 h a les carpes de l'organització.

13.  Categories i premis:

 

Categoria de curses

Lot de productes locals

CURSA JOVES ADULTS

Absolut Masculí (fins a 34 anys)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificat

Absolut Femení (fins a 34 anys)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificada

Màster Femení A (de 35 a 44 anys)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificada

Màster Masculí A (de 35 a 44 anys)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificat

Màster Femení B (de 45 a 54 anys)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificada

Màster Masculí B (de 45 a 54 anys)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificat

Màster Femení C (de 55 anys en endavant)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificada

Màster Masculí C (de 55 anys en endavant)

1r/a, 2n/a i 3r/a classificat

Només corredors i corredores locals

1r local/1a local que arribi a la meta

CURSA JOVES ADULTS (DIFU)esportistes amb diversitat funcional física o

psíquica.

Masculí majors de 14 anys

1r/a, 2n/a i 3r/a classificat

Femení majors de 14 anys

1r/a, 2n/a i 3r/a classificada

PREMIS ESPECIALS

Més veterà i més veterana

De tots els inscrits a la cursa joves adults

que arribin a la meta

 

Millor disfressa

Al dorsal inscrit a la Cursa que creui la línia de meta amb la millor disfressa, decidit per al

jurat popular

ELS PREMIS NO SÓN ACUMULATIUS, I SEMPRE ES DONARÀ EL DE MÉS IMPORTÀNCIA

 

14.   Quadre resum dels preus

 

Preus cursa joves/adults

 

Drets d’inscripció dins del termini establert com a anticipat. Amb camiseta tècnica

5 €

Drets d’inscripció dins del termini establert com a anticipat. Sense camiseta tècnica

4 €

Drets d’inscripció fora del termini establert com a anticipat. Amb camiseta tècnica

11 €

Drets d’inscripció fora del termini establert com a anticipat. Sense camiseta tècnica

9 €

Lloguer del xip

3 €

Assegurança d'accidents només els corredors sense llicència federativa

1 €

Observaciones Inscripción

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net