LLuc - Trail - VIII CxM Escorca 2021

Competition Data

 • Date: 29/05/2021
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Curses per Muntanya 2021 2x
 • Mallorca
 • City: Escorca
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 17/05/2021 20:00
 • Limit: 28/05/2021 20:00
 • Fee:
  15 €
  13 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
06/07/2024 | Port de Pollença
22/06/2024 | Mallorca

LLuc - Trail - VIII CxM Escorca 2021

Competition Data

Protocolos Covid
Protocol de Sortida i informació important:

Hi haurà una sortida a les 9:00, amb diferents grups de sortida de 100 participants (caixó) i aquests separats per 2 minuts.

El primer caixó de sortida esta reservat per la gent que disputa la cursa i per els qui disputen alguna categoria (respectau al altres i sigueu conscients del vostre ritme).
Els següents caixons de sortida es faran segons el ritme, i es donarà l'avís per megafonia de les sortides.

L’organització es reserva el dret de triar l’ordre de sortida.

Mentres es fan les sortides dels diferents caixons la resta del participants han d'esperar per el carrer que ve del monestiri, deixant lliure el camp de futbol per fer les respectives sortides.


Els dorsals han d'estar tots recollits abans de les 08:45 h.

La mascareta serà obligatòria fins que l'àrbitre doni la sortida. A l’arribada és obligatori tornar-se a posar la mascareta i cada participant es responsable de dur la seva.

LLuc-Trail -  VII CxM Escorca 

Dia 29 de mayo de 2021 a les 9:00h

LA RECOLLIDA-SORTIDA-ARRIBADA SERÀ AL CAMP DE FUTBOL

Track de la cursa: https://connect.garmin.com/modern/activity/287901088

 

Diumenge dia 29 de Maig del 2021 es celebrarà la Lluc Trail la 8a edició de la Cursa de Muntanya Escorca.

L'organitza la tenda Mou-te en Bici i l'ajuntament d'escorca.

La carrera es desenvolupara per el terme d'Escorca per els voltants del monestir de Lluc.

La sortida sera a les 9h al poliesportiu de Lluc i també serà el lloc d'arribada. Localitzacio: https://goo.gl/maps/eJuoztSt61j7GKQN7

La cursa es de mitja distància amb una distància de 12,1 km. sense superar dificultats superiors al IIº grau i pendents ocasionals superiors a 30º.

Edat mínima serà de 18 anys, per al participants menors s'ha de tenir autorització paterna amb la prèvia acceptació de l'organització i federació.

Normes especials Covid-19:
Durant tot moment s’ha de dur la mascareta, excepte el participants durant la cursa.

S’ha de respectar la distància de seguretat, tant a la recollida de dorsal, com abans de la sortida i després de l’arribada.

Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic que s’han d’utilitzar sobretot a l’entrega de dorsal.

La zona d’arribada estarà tancada al públic per evitar aglomeracions. Només hi podrà accedir personal voluntari, sanitari i de l’organització. 

Els participants hauran d’abandonar la zona d’arribada el més aviat possible. 

S’elimina l’avituallament final de meta i es donarà una bossa d’avituallament a cada participant on hi haurà un avituallament complet. Una vegada recollida la bossa, el participant haurà d’abandonar la zona d’arribada. 

Trofeus:
Hi haurà un obsequi per els 3 de cada categoria i 3 primers absoluts masculins i femenins, trofeu només es lliurarà al primer de cada categoria i als podis absoluts.

S'estableixen les següents categories:

 • Juvenils dones i homes: per a participants entre 17 i 18 anys
 • Junior dones i homes: per a participants entre 19 i 20 anys
 • Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys
 • Sènior dones i homes: per a participants d'entre 24 i 39 anys
 • Veterà A dones i homes : per a participants d'entre 40 i 49 any
 • Veterà B dones i homes: per a participants d'entre 50 i 54 anys
 • Master 55 dones i homos: per a participants d'entre 55 i 59 anys
 • Veterà C dones i homes: per a participants de més de 60 anys

L'edat a tenir en consideració per a tota la temporada serà la que el participant tindrà el dia 31 de desembre de l'any de la competició.

L’entrega de premis es fera una vegada finalitzada la cursa. 

Inscripcio:
Es farà mitjançant la plataforma elitechip. Aquesta cursa que pertany a la lliga poden participar els no federats, amb la condició que tenen per apuntar-se fins al divendres, a les 12 am anterior a la prova (per poder donar avís a la companyia asseguradora). Els federats en muntanya podran apuntarse fins que estigui oberta la inscripció online i en cas excepcional al mateix dia de cursa a la taula de entrega de dorsals.

Comportament i sostenibilitat:
S'ha de tenir respecte al medi ambient. Si s'incompleixen algun dels apartats següents serà motiu de desqualificació:

Avituallaments:
Durant el recorregut cada un és responsable de dur el necessari per ser autosuficient, a l’arribar es donarà una bossa d’avituallament a cada participant.

Reunió informativa o brefing: es donarà una breu informació abans de començar la cursa (a cada caixó de sortida), per informar al participants de les possibles dificultats a n'el recorregut i recordar algunes d'aquestes normes bàsiques.


Dorsal: La recollida del dorsal serà al lloc de sortida a partir de les 7:45 fins 15 minuts abans del començament de la prova. Per les mesures especials, s’haura de revisar el dorsal per tal d’anar directament a la taula corresponent de recollida segons el numero.

Els participants estan obligats a portar el dorsal facilitat per l'organització a la part davant de la samarreta. Està prohibit retallar o doblegar el dorsal. 
Recorregut i Marcatge: El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cintes i per personal de l'organització. Podeu obtenir el track amb el següent enllaç: https://connect.garmin.com/modern/activity/287901088


Punts de control: Els punts de control estan situats al llarg del recorregut. No passar per un punt de control de pas serà motiu de desqualificació a la competició.

Abandonaments: Si per qualsevol motiu, algun participant decideix abandonar, haurà de fer-ho en un punt de control, i en cas necessari l'organització el traslladarà a la meta.

Tancament de cursa: hi haurà un grup de tancament que anirà a ritme de pas lleuger. Aquest grup s'ocuparà de les responsabilitats de retirar les marques del camí i de control de fi cursa.


Seguretat: Per garantir la seguretat en cursa l'organització ha garanteix del servei d'evacuació en cas d'accident, per això compte amb mitjans de comunicació eficaços entre els diversos controls, i l'organització disposa de dues ambulància de suport vital bàsic per la cursa, a més d'un metge responsable de cursa. A part hi haurà vetllant per la cursa els cossos de seguretat de la policia local i el servei de Protecció Civil.

Aquesta cursa es regeix per el reglament de la Lliga de curses per Muntanya de la FDME . Per participar aquesta cursa s'ha d'acceptar aquesta normativa.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net