VI Run4ELA 2022
#5run4ela

Einzelheiten des Wettkampfs

 • Datum: 26/11/2022
 • Otros
 • Mallorca
 • Ort: campus UIB
 • Uhrzeit: 09:30
 • Angemeldete:
 • Limit: 25/11/2022 22:00
 • Gebühren:
  12 €
  10 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Vorherige Ausgaben

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:
12/02/2023 | Mallorca
12/03/2023

VI Run4ELA 2022
#5run4ela

Einzelheiten des Wettkampfs

La cursa es durà a terme el dia 26 de novembre de 2022 a les 9,30 del matí. Hi haurà la modalitat popular (2,5km inici 10.10h), la modalitat running (5,5km inici 10h) i una cursa infantil. Els infants podran apuntar-se el mateix dia de la cursa i s’iniciarà a les 9,30h. A partir de les 9h es podrà recollir el dorsal.
Canvi de recorregut
Per circunstancies alienas a l'organització s'ha variat el recorregut. Per favor mirau mapa del recorregut adjunt a la plana web.

VI EDICIÓ RUN4ELA

REGLAMENT VI EDICIÓ RUN4ELA

Des de l’associació ELA Balears posem en marxa la 6a edició de la nostra run4ELA, reprenent la modalitat presencial i mantenint la modalitat virtual.

Enguany es realitzarà novament al campus universitari de la UIB (edifici

hosteleria)

Què és la ELA?

La ELA és una malaltia del sistema nerviós central, que es caracteritza per una degeneració progressiva de les neurones motores, tronc de l'encèfal i medul·la espinal. Aquesta degeneració ocasiona la pèrdua de la capacitat del cervell per iniciar i controlar el moviment muscular, ocasionant una atròfia dels músculs que avança a una paràlisi progressiva.

A més d’afectar l’autonomia motora, també afecta a la capacitat de la parla, deglució i respiració. La persona afectada necessita ajuda per realitzar activitats de la vida quotidiana, tornant-se cada vegada més dependent. No obstant, la persona afectada d’ELA és plenament conscient del seu deteriorament i del procés evolutiu de la malaltia. La ELA tampoc afecta a la capacitat de veure, ensumar, escoltar o reconèixer el tacte.

Actualment, és una malaltia que no té cura ni se disposa de cap tractament que permet aturar el procés degeneratiu. Les causes que la provoquen són encara desconegudes.

Afecta, principalment, a persones entre 40-70 anys però també pot afectar a persones més joves o més majors. Els homes presenten una incidència lleugerament superior. Els primers símptomes de la ELA poden ser tan subtils que, sovint, passen per alt i això dificulta el seu diagnòstic. La ELA és considerada una malaltia minoritària o rara que afecta a unes 60 persones a

Balears i unes 4000 a tota Espanya.

L’atenció de pacients d’ELA va dirigit a aliviar la simptomatologia i a millorar la qualitat de vida seva i de les seves famílies, que sovint es troben superades per la cruesa de la malaltia.

Els estudis demostren que l’atenció integral i multidisciplinar, per part d’un equip de professionals especialitzats en la malaltia, milloren la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i la de les seves famílies. Però a la nostra comunitat, el sistema de salut no està coordinat amb les entitats que disposen d’aquests equips, dificultat l’accés als serveis.

La major esperança de tot el col·lectiu resideix en què les investigacions acabin donant els seus fruits i es trobi un tractament efectiu per la ELA.

Objectius:

1.   Visibilitzar la malaltia d’ELA (esclerosi lateral amiotròfica) i sensibilitzar a la població de les necessitats de les persones afectades i les seves famílies.

2.   Recaptar fons per la bossa de productes de suport i pels programes de fisioteràpia respiratòria i d’atenció i suport que ofereix l’associació.

Com participar?

Realitzant la inscripció a través de la web www.elitechip.net i triant l’opció presencial, virtual o dorsal 0 (per aquella gent que no pugui participar però vulgui fer un donatiu)

La cursa es durà a terme el dia 26 de novembre de 2022 a les 9,30 del matí. Hi haurà la modalitat popular (2,5km inici 10.10h), la modalitat running (5,5km inici 10h) i una cursa infantil. Els infants podran apuntar-se el mateix dia de la cursa i s’iniciarà a les 9,30h. A partir de les 9h es podrà recollir el dorsal.

Per tots aquells que vulgueu fer-la de manera virtual, recordau penjar una foto del vostre dorsal o una foto vostra a les xarxes socials, etiquetant a

@ELABalears i el hashtag #6run4ela

Recorregut

1) Recorregut popular on els participants poden realizar-ho caminant, amb cadira o qualsevol altra modalitat. Distància 2,5km aprox. Una volta al circuit.

Itinerari: Sortida EHIB, Crta Valldemossa, Carrer Menorca, Caminal Eivissa, Caminal Foradada, Carrer Conillera, Caminal Mallorca, Caminal Formentera, Carrer Menorca i Crta Valldemossa.

1) Recorregut running on els participants han de realitzar el circuit amb modalitat de running. Dues voltes al circuit + una volta completa al cros UIB. Distància 5,5km aprox.

Inscripció:

Des de la plana web d’Elitechip podeu fer la inscripció:

-      cursa presencial i virtual: 10 EUROS

-      dorsal 0 (aportació extra si algu vol fer un donatiu a part de l’inscripció)

Termini d’inscripcions:

Les inscripcions estaran obertes fins dia 24 de novembre a les 23.00h.

Premis:

Hi haurà un obsequi pels primers 150 inscrits a la cursa i una rifa de premis al finalitzar, mitjançant el número de dorsal i la compra de papeletes.

Organitza:

Associació Balear d’Esclerosi Lateral Amiotròfica - ELA BALEARS

DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT:

Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per a prendre part en la carrera, i es fan totalment responsables de qualsevol mal tant de físic, moral o material que puguin sofrir durant la carrera, exonerant de tota responsabilitat a l'organització de l'esdeveniment.

Els participants accepten i reconeixen el reglament de la VI run4ELA virtual del 2022. Que existeix la possibilitat de sofrir un accident esportiu inherent a la pràctica de esportiva, assumint personalment la responsabilitat del mateix en cas de sofrir-ne un, excloent a l'organització de qualsevol responsabilitat derivada d'aquests accidents i de qualsevol mal físic o material.

Atès el format de la prova, les persones participants no estaran cobertes per una assegurança específica d’accidents, ni per una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi en la seva pràctica esportiva durant la prova no podran reclamar a l’entitat organitzadora cap tipus compensació.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net