XLI Mini Marató Formentera - Memorial John Tunks 2019

Competition Data

 • Date: 06/12/2019
 • Running
 • IV LLiga Elitechip 2019  
 • Formentera
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Limit: 05/12/2019 21:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
05/02/2023 | Menorca

XLI Mini Marató Formentera - Memorial John Tunks 2019

Competition Data

 

XLI MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS - 2019

 

PRESENTACIÓ

La prova esportiva anomenada “XLI MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2019”, se celebrarà a Sant Francesc Xavier de Formentera, el divendres 06 de desembre de 2019 a les 10:30 h i constarà de 2 modalitats esportives, Atletisme i Patinatge.

Es tracta d'una prova federada només en la modalitat d'atletisme i consta dintre del calendari de proves de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears (FAIB).

L' interès de l'organització en aquesta prova és única i exclusivament el de promocionar i proporcionar les proves d'atletisme i de l'esport en general dintre de la societat, ja que pensam que afavoreix les relacions socials i la salut física i mental dels participants, sobretot en els participants més joves. En cap moment i en cap de les entitats organitzadores, Grup Esportiu Espalmador i Consell Insular de Formentera existeix una intenció de benefici econòmic en l'organització d'aquest esdeveniment.

Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d'edat que s'estableixen per cada categoria.

El control tècnic de la prova anirà a càrrec del Grup Esportiu Espalmador, amb l'obligació dels/les esportistes d'acatar les seves ordres, així com aquelles ordres que provinguin de part de qualsevol dels col·laboradors que participin amb l'organització de la cursa com poden ser: protecció civil, policia local, guàrdia civil de tràfic, assistència mèdica o voluntaris correctament uniformats.

HORARIS DE SORTIDA I DISTÀNCIES

L'horari previst per la sortida de la prova és a les 10:30 h per facilitar així el desplaçament dels corredors que vinguin de qualsevol altre lloc que no sigui l'illa de Formentera.

Els horaris de les sortides son:

 • 10:30 h Sortida Mini Marató – Memorial Jonh Tunks, de 12 km amb totes les categories corresponents a la distància segons especifica el següent punt del reglament.
 • 10:40 h Sortida Cursa de Patinatge única categoria.
 • 11:10 h aprox.
  • Sortida dels patinadors/es menors de 16 anys. Des de Sant Ferran a Sant Francesc Xavier.
  • Sortida 2.800 m des de Sant Ferran de Ses Roques per a totes les categories que corresponguin a la distància segons especifica el següent punt del reglament. En tot cas després del pas de la moto de la Guàrdia Civil de Tràfic que estarà al capdavant de la cursa de 12 km.
 • 12:00 h Sortida categoria SUB – 6 (recta de 100 m)
 • 12:10 h Sortida categoria SUB – 8 (recta de 200 m)
 • 12:20 h Sortida categoria SUB – 10 (1 volta de 500 m a circuit tancat segons plano del circuit)
 • 12:30 h Sortida categoria SUB – 12 (2 voltes a 500 m a circuit tancat segons plano del circuit)

L'horari de finalització per als/les atletes de la prova de 12 km està previst a les 12:10 h o en cas de retard de la sortida per qualsevol motiu, es donarà per tancada la prova a 1 h 40 mits. després de l'hora d'inici.

L'organització interpreta que el temps establert és suficient per finalitzar la prova ja que es tracta d'una prova atlètica adscrita dins del calendari de la federació balear d'atletisme i el principal objectiu dels/de les participants ha de ser el de finalitzar el recorregut amb el menor temps possible.

A partir de les 12:10 h o de 1 h 40 mits. des de l'hora de sortida, la prova de 12 km es declararà finalitzada, per tant tots aquells corredors/es o patinadors/es que encara es trobin en competició seran desqualificats/des. Aquests corredors/es o patinadors/es desqualificats/des estan obligats a pujar al vehicle que l'organització habilita per la seva recollida, tancant la carrera, evitant així que es puguin produir danys o accidents amb els mateixos. Si aquests no accedeixen a pujar a aquest vehicle, l'organització a partir d'aquest moment, no es farà responsable dels danys físics o psíquics que puguin patir.

TRANSPORT I SERVEIS

L'organització posa a disposició dels/les atletes i patinadors/es un servei d'autocar gratuït des del port de la Savina a Formentera fins la sortida a Sant Francesc Xavier i la tornada.

Els horaris de recollida son:

  • 09:45 h – port de la Savina – Sant Francesc Xavier.
  • 13:30 h – Sant Francesc Xavier – Port de la Savina.
  • 10:40 h – corredors que s'hagin de desplaçar fins Sant Ferran de Ses Roques per a la sortida de 2,8 km, on podran deixar les seves pertinences i recollir-les a l'arribada a Meta.

Els corredors/es obtindran un descompte en el trajecte amb la companyia Balearia presentant el resguard d'inscripció a les taquilles corresponents. El telèfon d'informació de les taquilles de Balearia és 971 190 269.

Els/les atletes o patinadors/es que desitgin gaudir de la resta de la jornada a l'illa de Formentera disposaran d'un servei de dutxes al Mòdul Poliesportiu IES Marc Ferrer.

L'organització disposarà d'un vehicle de 8 places propi que a l'hora de finalització de la prova recorrerà íntegrament el recorregut recollint els corredors/es desqualificats/des, que per diferents motius no hagin finalitzat la prova en el temps establert i seran conduits al punt de sortida/meta perquè no  estiguin exposats/des a perills fora del control de seguretat.

CATEGORIES I DISTÀNCIES - PROVA ATLETICA

  • PATINADORS: CATEGORIES ABSOLUTES MASCULÍ I FEMENÍ. 12 km
  • VETERANS A: de 35 a 44 anys fets abans del dia de la prova.12 km
  • VETERANS B: de 45 a 54 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
  • VETERANS C: més de 55 anys fets abans del dia de la prova.12 km
  • SENIORS: Atletes nascuts /des al 1997 o anteriors. 12 km
  • SUB – 23: Atletes nascuts/des al 1998, 1999 i 2000. 12 km
  • SUB – 20: Atletes nascuts/des al 2001 i 2002 12 km
  • CURSA POPULAR ABSOLUTA MASCULÍ I FEMENÍ  2.800 m (sortida des de Sant Ferran)
  • SUB – 18: Atletes nascuts/des al 2003 i 2004 2.800 m
  • SUB – 16: Atletes nascuts/des al 2005 i 2006  2.800 m
  • SUB – 14: Atletes nascuts/des al 2007 i 2008 2.800 m
  • SUB – 12: Atletes nascuts/des al 2009 i 2010 1.000 m (2 voltes a circuit tancat)
  • SUB – 10: Atletes nascuts/des al 2011 i 2012 500 m (1 volta a circuit tancat)
  • SUB – 8: Atletes nascuts/des al 2013 i 2014  200 m (recta a meta)
  • SUB – 6: Atletes nascuts/des al 2015 o posteriors. 100 m (recta a meta)

CATEGORIES I DISTÀNCIES - PROVA PATINATGE

  • ABSOLUTA FEMENINA – MASCULINA: 12 KM – SORTIDA i ARRIBADA. Plaça de la Constitució, Sant Francesc Xavier.
  • SUB 16 FEMENINA – MASCULINA : 2.800 m – SORTIDA.- San Ferran i ARRIBADA.- Sant Francesc Xavier.

INSCRIPCIONS I PREUS

Les inscripcions on-line estan obertes fins al dimarts 03 de desembre del 2019 abans de les 24:00 h a la pàgina web: http://elitechip.net

Totes les proves estaran controlades i cronometrades pel sistema de cronometratge per xips i pels àrbitres de la FEDERACIÓ D'ATLETISME DE LES ILLES BALEARS.

El preu de les inscripcions dels/de les atletes participants de categoria superior a SUB – 18 (inclosa), que participin en la distància de 12 km i la de 2,8 km, serà de 10 €.

La inscripció serà gratuïta per tots els/les participants de les categories inferiors a SUB – 18.

El socis del GEE (Grup Esportiu Espalmador) tindran un descompte del 50% .

El Club Esportiu Espalmador organitza la cursa XLI MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2019 en col·laboració amb el Consell Insular de Formentera de forma altruista, par tant l'únic interès possible ha de ser el de la promoció de l'esport per la seva importància a nivell físic, psíquic i social per als més joves. Considerem que amb aquesta participació gratuïta ajudarem als futurs esportistes i a les seves famílies a la integració en la nostra societat.

També se podran fer inscripcions in situ, a la mateixa Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier, el mateix dia de la prova i una hora abans del seu començament, és a dir, fins les 9:30 h. El preu de les inscripcions in situ serà de 15 € per als majors de 18 anys, inclosos els membres del Grup Esportiu Espalmador.

RECOLLIDA DE BUS

Els participants a les proves que així ho desitgin tenen a la seva disposició un bus que els recollirà al Port de la Sabina a les 9:15 h

RETIRADA DE DORSALS I XIPS

La retirada de dorsals per les 2 modalitats esportives es farà a partir de les 9:00 h del mateix dia de la prova a la Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier i al Poliesportiu Antoni Blanc el dijous 05 de desembre de 17:00 a 19:30 h

RECLAMACIONS I POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Les reclamacions s'hauran de fer, com a màxim, 1 hora després de la finalització de la cursa, i hauran d'anar acompanyades d'un pagament de 100 €, comprovant de la inscripció i document nacional d'identitat.

No s'admetrà cap reclamació fora d'aquest termini.

Només podran presentar reclamacions els majors de 18 anys.

Els menors que presentin reclamació hauran d'anar acompanyats, obligatòriament, per una persona major d'edat acreditada.

No se podran cancel·lar inscripcions 7 dies abans de la prova, ja que l'organització d'una prova d'aquest estil comporta una sèrie de despeses directes de l'organització, logística, assegurances i tasques de suport i material per la seva realització.  Fora d'aquest terme no es retornarà la quota de inscripció.

 • SEGURETAT DE LES PROVES

Tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració de les mateixes.

Estaran tancades des de les 10:30 h fins a les 12:30 h les carreteres:

  • PM 820 des de La Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda que trobem)
  • PM 820-2 des de La Savina – Es Pujols – Sant Ferran

Els trams dels carrers dels nuclis urbans afectats per la prova estaran controlats per membres de la Policia Local amb l'ajuda de Voluntaris de Protecció Civil i voluntaris del Grup Esportiu Espalmador.

Un metge i 2 infermers/es assitiaran la prova, ajudats per una ambulància pel trasllat i atenció immediata als/ a les atletes que ho necessitin i que vetllaran per qualsevol imprevist en els/les participants de totes les categories.

Les proves aniran obertes i tancades per membres de la Guàrdia Civil de Trànsit i Voluntaris del Grup Esportiu Espalmador en moto i en bici. També tancarà les proves una ambulància encarregada de socórrer qualsevol incidència que pugui succeir durant el recorregut i un vehicle de l'organització per a la recollida de corredors/es o patinadors/es desqualificats/des o fora de temps.

Així mateix hi hauran membres del cos de Voluntaris de Protecció Civil i Voluntaris del Grup Esportiu Espalmador controlant les entrades i sortides de vehicles als encreuaments que puguin haver-hi al llarg del recorregut.

El circuit estarà degudament senyalitzat amb cartells de “prova esportiva” on s'especificarà el dia i l'hora de la prova, així com la informació de “carretera tancada” i l'horari de tancament al trànsit de vehicles.

Els membres de l'organització i voluntaris del Grup Esportiu Espalmador aniran degudament uniformats amb les armilles i xalecos reflectants per tant de ser totalment visibles i fàcilment localitzables per tots.

En tot cas aquestes mesures de seguretat podran ser alterades per les decisions preses en la reunió de seguretat, que se convocarà per finals de novembre i on estaran representats tots els agents de seguretat i socials per prendre totes les mesures adients amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de tots els participants a la prova.

AVITUALLAMENTS

Totes les proves comptaran amb avituallaments tant sòlid com líquid.

A la prova de 12 km hi haurà avituallament líquid a la sortida i al km 7 de la cursa (rotonda del dipòsit d'Es Pujols) i avituallament líquid i sòlid a la meta.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net