I Marxa Cicloturista Solidaria Fundacio Monti-Sion 2021

Competition Data

  • Date: 18/12/2021
  • Cicloturista
  • Mallorca
  • City: Sencelles
  • Time: 09:30
  • Registered:
  • Limit: 17/12/2021 21:00
  • Fee:
    15 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
24/06/2023 | Mallorca
17/06/2023 | Mallorca

I Marxa Cicloturista Solidaria Fundacio Monti-Sion 2021

Competition Data

MARXA CICLOTURISTA SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA FUNDACIÓN MONTI-SION SOLIDÀRIA

Reglament:

La Penya Ciclista Sencelles organitza la Marxa Cicloturista Solidària a Sencelles amb l'autorització de la Federació de Ciclisme Balear i el reglament següent:

1. La Marxa Cicloturista Solidària tindrà la sortida oficial dia 18 de desembre de 2021 a les 9,30h al poliesportiu de Sencelles. El recorregut de la cicloturistada serà d'uns 70 km i la finalització està prevista devers de les 12,30 h també, al poliesportiu de Sencelles.

2. La Marxa estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 14 anys.

El caràcter de la marxa és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista.

3. El preu d'inscripció és de 15 euros per a ciclistes federats i 20 euros per a NO federats, inclou: dret a participació i berenar a la cloenda.

4. L'organització obliga l'ús de casc protector.

5. El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Policia local, Protecció Civil i personal de l'organització. Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.

6. Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de marxa.

7. L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la marxa, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.

8. Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la marxa realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.

9. L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistència mèdica necessària, ambulàncies, i vehicle granera.

10. El fet d'inscriure's a aquesta Marxa implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la Marxa.

11. Si les inclemències climatològiques impedeixen el desenvolupament normal de la Marxa, just es farà el berenar que prèviament s’haurà preparat per a tots els participants.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net