Cursa Solidaria 25 anys Club Vidalba 2022

Competition Data

 • Date: 15/05/2022
 • Running
 • Menorca
 • City: Maó
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 14/05/2022 20:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
10/03/2024 | Eivissa

Cursa Solidaria 25 anys Club Vidalba 2022

Competition Data

 CURSA SOLIDARIA, 25 ANYS DEL CLUB VIDALBA

Diumenge 15 de Maig a les 10:00h , Maó.

REGLAMENT

Data i hora :

Diumenge 15 de Maig a les 10:00h 

 • A las 10:00h  5000m
 • A las 10:40h  1700m  popular, adaptat i caminada

Sortida i arribada:

 A la Plaça Explanada de Maó

Organització:

Elitechip. S.L., club Vidalba, el club  Menorca atletisme-Maó i la col·laboració del ajuntament de Maó.  Prova regulada per la federació Balear de atletisme.

 

El club Vidalba

El Club Vidalba és una entitat sense ànim de lucre dinamitzada per personal voluntari que té com a objectiu principal organitzar activitats esportives i de lleure per a joves amb algun tipus de discapacitat.

Aquestes activitats entren dins l'àmbit de la conscienciació i de la sensibilització envers la quotidianitat de la presència d'aquests joves al si de la societat. El Club Vidalba va néixer fa 25 anys a partir de la iniciativa d?un grup de persones activitat de les que girava al voltant de la Delegació a Menorca de la Federació d?Esports per a Discapacitats.

 De fet, és l'únic club esportiu d'aquestes característiques que hi ha actualment a Menorca. La associació compta amb una vintena de voluntaris per atendre deures 70 usuaris de tot Menorca.

Finalitat de la prova popular

A la prova popular d'una volta al circuit, és la nostra intenció que totes les persones participin per igual. Els atletes que hagin participat a la prova de 5000 m se'ls anima que també participin a la prova popular animant, ajudant i acompanyant els atletes que puguin tenir alguna discapacitat, mostrant el costat més humà i demostrant que l'esport és i ha de ser practicat per qualsevol persona, amb discapacitat o sense. Els beneficis que genera l'esport adaptant-lo a la condició física tenen uns beneficis incalculables tant físicament com mentalment.

Preu de les inscripcions:

 • Fins l’11 de Maig 5 € per www.elitechip.net +1€ de assegurança per els no federats a la federació d´atletisme.
 • Inscripcions a partir del 12 de Maig, fins el dia de la cursa 7 €, el dia de la cursa es faran inscripcions des de 1:30 hores abans de l’inici.  Assegurança no federats a la federació d´atletisme +1€.

La cursa de 5000m serà cronometrada digitalment per el sistema championchip de Elitechip, el preu del lloguer del chip blanc (a retornar) per els qui no disposin de chip propi es de +2€

Inscripcions: Les inscripcions es poden realitzar a www.elitechip.net

Recollida de dorsals: Els dorsals es podran recollir a la Plaça Explanada de Maó el diumenge 15, de Maig a partir de les 8:30 hores

Obsequis: Al retirar el dorsal cada atleta a partir de sub-14, (12-13 anys) rebrà una camiseta tècnica de la cursa, assegurada amb les inscripcions anticipades via web fins el 12 de Maig

Les inscripcions fetes fora de aquest termini rebran camiseta fins acabar les existències.  

Els menors de 11 anys tindran un obsequi conmemoratiu de la prova

Recorregut: El recorregut (5.000m) consistirà en un recorregut urbà de 5km, on se donaran 3 voltes a un circuit de 1700m aprox., i el de 1700m corrent o caminant consistirà en fer 1 volta al circuit (veure arxiu). El circuit estarà tancat al transit de vehicles, però hi ha que extremar les màximes precaucions, als vehicles estacionats.

Itinerari:

 Plaça explanada, Ses Moreres, Cos de Gracia, carrer Sinia Costabella, carrer Febrer i Cardona, Camí d´en Guixó, Avda J.A. Clavé, Plaza Explanada

CATEGORIES: Perquè una categoria sigui vàlida hi ha d’haver mínim 3 participants en el cas de les categories femenines i 4 participants en les masculines.

 • 5.000 m: A la prova cronometrada de 5000m haurà classificació per categories a partir de sub 16 (14-15 anys)
 • 1700 m:  popular totes les edats

Premis pels 3 primers classificats absoluts masculí i femení a les proves de 5.000 m.

Detall a tots els partícipants

Temps límit:

 A la 1:15 hores de l’inici de la competició es tancarà el control.

Avituallaments:

 •  Refrigeri a meta
 •  A la zona de meta hi haurà fruita, beguda.

Control de carrera:

 La cursa serà controlada pels jutges de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears.

Durant la cursa s’han de seguir les instruccions donades pels responsables de

l’organització, no s’ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica o que cometi irregularitats, de fer-ho així seran desqualificats.

El no coneixement del reglament non n’eximeix el compliment

Cronometratge:

 La prova serà cronometrada digitalment per la empresa acreditada Elitechip i supervisada pels jutges de la FAIB.

 El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant se l’hi entregarà un dorsal que l’haurà de portar a sobre durant tota la cursa, en un lloc perfectament visible i a la part davantera de la camiseta o peça de roba.

Assegurança de carrera:

 Els atletes participants estan coberts per una pòlissa d’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, que cobrirà el tractament de les lesions, dels atletes com a conseqüència directa del transcurs de la prova, i mai com a derivació d’una patologia, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i de les normes establertes per l’organització, o pels danys produïts en els desplaçaments al lloc on es realitza la prova, o d’aquesta a la residència dels atletes.

Seguretat de la Cursa:

Policia Local de Maó, Protecció Civil de Maó-Menorca, voluntaris  i l’organització són els encarregats de la prova; els atletes participants seguiran totes les seves indicacions.

Serveis sanitaris:

Hi haurà servei de una ambulància en el recorregut

Condicions Generals:

No es pot pujar per damunt de les voreres durant el recorregut per retallar metres (i per la seguretat dels vianants del carrer). Els atletes vists retallant damunt les voreres seran desqualificats.

La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps o si així ho determina l’organització. Durant les proves s’han de seguir les instruccions donades pels responsables de l’organització, no s’ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica, de fer-ho així seran desqualificats.

El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.de les normes.

El fet d’inscriure-s’hi implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta.

Richy Sintes

Direcció de la prova

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net