XI Cursa Popular Illa de Menorca 2012

Detall de la Competició

 • Data: 28/10/2012
 • Running
 • Menorca
 • Lloc: Plaça des Born
 • Població: Ciutadella
 • Hora: 09:30
 • Inscrits:
 • Drets:
  6 €
  5 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

XI Cursa Popular Illa de Menorca 2012

Detall de la Competició

< p="" /> <>

 

Art. 1. Organització - El Club Intersport Menorca Atletisme, la Delegació a Menorca de la FAIB, el Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, organitzen la XI Cursa Popular Illa de Menorca, que tindrà lloc dia 28 d'octubre de 2012, a les 9.30 hores, conjuntament amb la XII Mitja Marató Illa de Menorca.

Art. 2. Tipus de competició - La competició es durà a terme d'acord amb la normativa de ruta de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per a la temporada 2011/2012.

Art.3. Recorregut - El recorregut es farà pel passeig Marítim del port de Ciutadella, i la sortida i l’arribada estaran situades a la plaça del Born de Ciutadella. Aquest consistirà en un circuit d’uns 4,500 metres i s'haurà de fer una volta al circuit del nucli antic de Ciutadella. El recorregut és el mateix que la primera volta de la Mitja Marató. Per a les categories menors es farà un recorregut especial. A l’arribada hi haurà situada la zona de serveis (massatges, guarda-roba, serveis, bar, etc.). El circuit estarà completament tancat al trànsit.

Art. 4. Categories - Les categories de la XI Cursa Popular Illa de Menorca seran les següents:

- Masculí i femení

 • - Iniciació (any de naixement 2005,2006 2007, i 2008)
 • - Benjamí (any de naixement 2003 i 2004)
 • - Aleví (any de naixement 2001 i 2002)
 • - Infantil (any de naixement 1999 i 2000)
 • - Cadet (any de naixement 1997 i 1998)
 • - Juvenil - Júnior (any de naixement 1993 a 1996)
 • - Sènior (any de naixement 1992 al 1972)
 • - Veterans (any de naixement 1971 i anteriors)

Art. 5. Classificacions – S’estableixen les classificacions per categories, que determinaran els guanyadors de cada categoria per ordre d'arribada a meta.

Art. 6. Horari – La sortida serà a les 9.30 hores, a la plaça del Born de Ciutadella, conjuntament amb la XII Mitja Marató internacional de Menorca. Per a les categories menors, la sortida serà a les 11.30 h. Hi haurà una sortida especial per a les categories Iniciació, Benjamí i Aleví a les 11.30 h

Art. 7. Lliurament de dorsals – El lliurament de dorsals s’efectuarà, dissabte dia 27 d'octubre, de 09:30 h a 13.30 hores a la botig de Intersport Maó, o el capvespre de 17:00 h a 20:00 a l’estand habilitat situat a la plaça del Born de Ciutadella.

Art. 8.1. Inscripcions - Les inscripcions, s'han de fer abans de dia 26 d'octubre de 2012 a les 21.00 h, visitant la pàgina web www.elitechip.net. El preu de la inscripció és de 6 €. En el preu queda inclòs el lloguer del xip ChampionChip.

Art. 8.2 . Forma de pagament - Amb targeta de crèdit

Art. 9. Trofeus i obsequis - Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cada categoria. En retirar el dorsal els participants seran obsequiats amb una samarreta i altres regals. Tots els atletes que acabin el recorregut rebran un obsequi commemoratiu i participaran en un sorteig de regals i material esportiu. També se’ls lliurarà un diploma acreditatiu amb el temps i el lloc aconseguits en la classificació general i dins la seva categoria.

Art. 10. Seguretat - La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents (Policia Local, Guàrdia Civil de Trànsit) i pel servei de seguretat de l’organització. La prova comptarà amb un metge de cursa i amb el servei de la Creu Roja, amb dues ambulàncies situades en el recorregut de la prova.

Art. 11. Control - El control de la prova estarà a càrrec del Comitè de Jutges de la FAIB, que seran els encarregats de dur a terme del control i les classificacions. El control de resultats es farà mitjançant sistema de cronometratge amb xip.

Art.12. Reclamacions - Les reclamacions han d’anar adreçades al jutge àrbitre de la prova, per escrit, dins els 30 minuts següents a partir de la publicació oficial dels resultats, i han que anar acompanyades d’un pagament de 100 euros. En el cas que la reclamació sigui justa, la persona reclamant recuperarà l'import.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net