IX Crono Cas Secretari 2012

Competition Data

 • Date: 24/06/2012
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balears de Curses de Muntanya 2012  
 • Mallorca
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Fee:
  13 €
  10 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
27/04/2024

IX Crono Cas Secretari 2012

Competition Data

RECORREGUT

Recorregut en imatges a:

http://samilana.blogspot.com.es/p/crono-cas-secretari.html

 • Altitud mín.: 246 m
 • Altitud màx.: 621 m
 • Distància: 6 km

El recorregut comença i acaba a la placeta de Cabrit i Bassa de la barriada de Los Damunts (Alaró), puja pel camí formigonat fins al Coll de S'Era (1r avituallament, 1’8km), segueix per amunt per Cas Secretari (FINCA PRIVADA)  fins a les cases del mateix nom (2n avituallament, 2’8km). Tot seguit ens endinsarem dins el bosc fins a arribar al cim d'Es Rafal (punt de control), a poc més de 600 m d'alçada. Comença la davallada molt ràpida per dins l’alzinar passant a zona d’olivar propera a la Font de Sa Bastida i l'embotelladora del mateix nom (FINCA PRIVADA), fins a arribar un altra cop a la placeta.

INSCRIPCIONS

Inscripcions:

www.elitechip.net

Número màxim de participants 250.

Preu: 10€ (federats) / 20€ (no federats)

S’obriran 250 places. El club organitzador se’n reservarà 25. Les primeres 200 s’obriran exclusivament per federats dues setmanes abans de la cursa.

Les 25 restants s’obriran tant per a federats com per a no federats tres dies abans de la prova.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tengui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

DESENVOLUPAMENT

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà complir el reglament:

http://www.fbmweb.com/pdf/Reglament%20COPA%20BALEAR_2012_rev3.pdf

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8 h. fins a les  8.45 a la Plaça de Cabrit i Bassa de Los Damunts (Alaró). La sortida es donarà a les 9.00 hores i sortiran els corredors cada mig minut, segons el número de dorsal, de més alt (primers en sortir) a més baix (darrers en sortir). Refrigeri final i entrega de premís a partir de les 12 h.

Premis pels cinc primers classificats de la general i pels cinc primers de les diferents categories,  que no seran acumulables. Tots els participants tendran un recordatori de la cursa.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net