I Crono-Escalada Santa Magdalena 2012

Competition Data

 • Date: 14/10/2012
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balears de Curses de Muntanya 2012  
 • Mallorca
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Fee:
  13 €
  10 € *
  * Precio con chip amarillo

More competitions

Other competitions that may be of interest:
15/08/2020 | Ibiza

I Crono-Escalada Santa Magdalena 2012

Competition Data

Track de la Cursa 

I CRONO ESCALADA PUIG SANTA MAGDALENA

INCA 14/10/2012.

HORA: 9:00 hores

 • • Altitud mín.: 140 m
 • • Altitud màx.: 300 m
 • • Distància: 4,3 km

El recorregut comença a l’explanada del bar i acaba al mateix lloc, davallada , que durarà 1 km, per les escales de l’ermita i per a les drasseres, algunes d’elles perilloses per haver escales de baixada, fins a la curva del polvorí a on enfilarem un troç de carretera fins arribar a la drassera de pujada que arranca a la dreta de una curva que va cap a a la creu, HI HAURA SITUAT L’ AVITUALLAMENT.

Allà farem una volta a la creu per enfilar una baixada molt técnica, on hi haurà corda i personal d’ajuda.

Arribarem a una pista forestal amb una barana de fusta i seguirem fins trobar a ma dreta una fita que ens conduirà fins al torrent. Anirem baixant quasi al final del torrent i remontarem aquesta pujada molt tècnica que ens condueix al costat d’una gran antena a la qual voltejam per la dreta per arribar a l’asfalt, al costat de les escales de baixada de l’ermita, allà pujarem per l’asfalt fins a trobar un camí de terra a l’esquerra que ens condueix al darrer tram d’escales , hi haura corredors que pujen i uns que baixen, a aquest tram s’accedeix passant  per un portal molt estret a on hi ha un ullastre, arribarem a l’explanada de nou i es finalitzarà la cursa.

INSCRIPCIONS

www.elitechip.net

Número màxim de participants 250.

Preu: 10€ (federats) / 20€ (no federats)

S’obriran 250 places. El club organitzador se’n reservarà 25. Les primeres places s’obriran exclusivament per federats el dimarts dia 2 d’octubre de 2012; Les restants s’obriran tant per a federats com per a no federats el dimarts dia 9 d’octubre a les 20,00 hrs; Les inscripcions se tancaran el dijous dia 11 d’octubre a les 20,00 hrs.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tengui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

Hi haura obsequi per tots els corredors a més d’un sorteig per les partipants en le qual es participarà amb el seu nombre de dorsal.

DESENVOLUPAMENT

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà complir el reglament:

http://www.fbmweb.com/pdf/Reglament%20COPA%20BALEAR_2012_rev3.pdf

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8 h. fins a les 8.45 a l’explanada del bar. La sortida es donarà a les 9.00 hores.

Cada 30 segons sortirà un corredor, l’ordre de sortida estarà penjat a les taules de l’organització. Segurament tipus com a la crono del Barranc de Biniaraix.

Refrigeri final i entrega de premis a partir de les 12 h.

Premis pels tres primers classificats de la general masculí i femení, i també pels tres primers de les diferents categories, que no seran acumulables. Hi haurà premis per els tres primers corredors locals.

 

Sign-up Comments

 

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net