XII Cursa per Muntanya de Bunyola 2014

Competition Data

 • Date: 14/09/2014
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Muntanya 2014  
 • Mallorca
 • City: Bunyola
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 09/09/2014 20:00
 • Limit: 12/09/2014 20:00
 • Fee:
  15 €
  12 € *
  * Precio con chip amarillo

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio de Muntanya

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2020, will have to pay an extra fee of 8.00 &euro for a day licence.

More competitions

XII Cursa per Muntanya de Bunyola 2014

Competition Data

Dia 14 Setembre MD Comuna de Bunyola (13km)

 

CURSA PER MUNTANYA “XII PUJADA A SA COMUNA DE BUNYOLA”

Campionat de Balears de Clubs

 (TCM MITJA DISTANCIA)

 • Altitud mín.: 210 m
 • Altitud màx.: 780 m
 • Distància: 14,080 m

El club esportiu ESPEDAL, organitza un any més la pujada a Sa Comuna de Bunyola, el proper diumenge 14 de setembre de 2014. El recorregut, d'uns 14 km, evoluciona pels antics camins de carboners fins assolir el cim del Penyal d’Honor amb sortida i arribada a la plaça del poble.

En la XII Cursa per Muntanya “Pujada a sa Comuna de Bunyola” es celebrarà el Campionat de Balears de clubs de curses per muntanya, seguint les normes de puntuació recollides en el Reglament oficial de la Copa balear de curses de muntanya.

Aquesta XII edició forma part de la Copa Balear de Curses de Muntanya dins de la FBME en la categoria TCM de mitja distancia.

Condicions dels participants

És obligatori tenir els setze anys complits el dia de la cursa.

Ateses les especials condicions d’aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat per el desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, etc.) .

De la mateixa manera s’aconsella als participants tenir experiència en proves de fons i

Muntanya.

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web  www.elitechip.

 Número màxim de participants 400.

Preu: 12€ (federats) / 20€ (no federats).

S’obriran 300 places per federats. Les primeres places s’obriran exclusivament per federats el dimarts dia 2 de setembre de 2014 a les 20,00 hrs; Les restants s’obriran tant per a federats com per a no federats el dimarts dia 9 de setembre a les 20,00 hrs; Les inscripcions se tancaran el dijous dia 11 de setembre a les 20,00 hrs.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

Programa

Diumenge 14 de setembre.

- 8:30h – 9:45h: Entrega de dorsals i xips a la Plaça de Bunyola (sortida).

- 10:00h: Sortida de la cursa.

- 12:30h: Hora límit final de la prova.

- 13:00h: Cerimònia d’entrega de premis.

Categories

 

Cadet dones i homes: per a participants entre 16 i 18 anys.

Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.

Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.

Sènior dones i homes: per a participants d'entre 24 i 39 anys.

Veterà dones i homes: per a participants d'entre 40 i 49 anys.

Màster 50: dones i homes: per a participants d'entre 50 i 59 anys.

Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.

Desenvolupament

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà complir el reglament:

http://www.fbmweb.com/pdf/REGLAMENT_rev4_ed_2013_DEF.pdf

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30h. a la Plaça de Bunyola. A partir de les 9:45 hrs es realitzarà un brífing previ a la sortida, que es donarà a les a les 10:00 hrs sortida oficial. La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal del club organitzador i protecció Civil, que farà complir el reglament.

IMPORTANT!!! No podran puntuar en el Campionat de Balears de Clubs els atletes no federats a Muntanya (modalitat B o superior).

Refrigeri final i entrega de premis a les 13:00 h. Premis pels tres primers classificats de la general i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables.

Premis als tres primers Clubs classificats del campionat de Balears.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

Limitacions

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Hi haurà dos punts d'avituallament líquid i fruita. No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar- los.

Hi haurà un grup de tancament de cursa que realitzarà el recorregut caminant a bon ritme. Es veuran obligats a deixar la cursa tots aquells participants que siguin superats per aquest grup de tancament.. L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho a consellen. Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net