IV Cursa Pagesa Solidària Olimpica 2014

Competition Data

  • Date: 09/03/2014
  • Running
  • Formentera
  • Time: 11:00
  • Registered:
  • Limit: 08/03/2014 21:00
  • Fee:
    Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears 2016

Para poder participar en esta competición debes estar federado a esta federación.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
01/04/2023
08/04/2023 | Mallorca
16/04/2023 | Ibiza

IV Cursa Pagesa Solidària Olimpica 2014

Competition Data

REGLAMENT DE LA CURSA PAGESA SOLIDÀRIA OLIMPIADA 2014

Presentació.

El G.E. Espalmador, amb la col·laboració i patrocini del Consell Insular de Formentera, Balearia, Sponsors, comissió de festes del Pilar de la Mola y Formentera Solidaris organitza la 'Cursa Pagesa Solidària Olimpíada 2013', cursa que discorrerà pels camins propers al Pilar de la Mola. Hi podran participar totes les persones que ho desitgin, amb o sense llicència federativa, previ pagament d'una quota d'inscripció, que se destinarà íntegrament a l’associasió benefica Formentera solidaris.

La cursa es disputarà el diumenge 9 de març de 2014. La sortida serà a partir de les 11:00 hores amb les categorices inferiors per el recorregut denominat "jovenaia" desde el pati de les escoles del Pilar. Les sordides seràn correlatives fin la sortida absoluta que es realitzarà com a màxim a les 12:00, sempre desde el mateix punt de sortida. La cursa de 12km i la de 4’5km faràn la sortida simultànea, separant els recorreguts al km4 degudament senyalitzat. El temps límit per arribar serà de 2 hores.

Existiran tres recorreguts, degudament senyalitzats i balizats, que suposaran unes distàncies MAX. aproximada de 2 km (jovenaia) 4’5 km (curta) i 12 km (llarga). S'utilitzaran camins majoritàriament sense asfaltar.

Assegurances i responsabilitat.

L'organització disposa d'una assegurança mèdica i a tercers per a tots aquells danys, perjudicis o lesions que aquesta prova pogués ocasionar.
La persona organitzadora i per tant responsable de la seguretat vial de la prova serà Omar Juan Moreno 46950163X, actuant en nom del Grup Esportiu Espalmador.
El contacte amb la persona responsable de la prova en cas de dubtes o accidents es pot realitsar amb el correu del club. geespalmador@gmail.com

Inscripcions.

Les inscripcions només podran realitzar-se a www.elitechip.net . El control de temps se realitzarà mitjançant el sistema de chip facilitat per l'organització. La inscripció de la categoria 'jovenaia' se farà una hora abans el dia de la Cursa.
El termini per a la inscripció serà fins el dia 8 de març. El preu de la inscripció serà de 10 €.
Les inscripciones de les categorices en edat escolar hauràn d'abonar la quantitat de 3€ per els gastos de lloguer de "chip", la inscripció a la cursa es gratuita.
Les inscripciones de les categorices en edat escolar no variaràn fin el momento de la sortida, mantenguent ta tarifa de 3€ per lloguer de "chip de cronometratge".
Les inscripcions després del dia 8 de març, seran considerades fora de termini, pel que l'organització podrà acceptar-les fins una hora abans de l'inici previ pagament de 15€.
Els benefisis íntegres de la prova seràn destinat a Formentera Solidaris.

Premis i classificacions.

Considerant el caràcter solidari i festiu de la cursa, s'assegura com a mínim, que hi haurà un singular reconeixement als tres primers qualificats de la categoria masculina i femenina de cadascuna de les proves.

Seguiment de la prova.

La organització disposarà vehicles (o mitjans alternatius) adequats per seguir el recorregut tancant la cursa.
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l'organització quedant prohibit seguir als corredors amb moto, bicicleta o qualsevol vehicle.

Reclamacions.

Les reclamacions hauran de presentar-se per escrit a la Comissió Organitzadora acompanyades de 100 euros, i no més tard de 30 minuts després de treure classificacions provisionals.

Acceptació de Reglament.

Tots els corredors inscrits accepten, a part del reglament de la prova, el de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per a proves de carrera en ruta i es comprometen al compliment dels mateixos. Els participants tindran especial esment en el respecte de l'entorn en el que discorrerà la cursa, sobretot en el referent al llançar qualsevol tipus s'escombraria fora dels llocs habilitats especialment.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net