IX Cursa per Muntanya Sa Talaia 2016

Competition Data

 • Date: 03/04/2016
 • Cursa per Muntanya
 • Eivissa
 • Time: 11:00
 • Registered:
 • Limit: 02/04/2016 21:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:
22/06/2024 | Mallorca

IX Cursa per Muntanya Sa Talaia 2016

Competition Data

REGLAMENT IX CURSA PER MUNTANYA

SA TALAIA

1.  La IX Cursa de Muntanya sa Talaia és una prova d’atletisme per muntanya organitzada per l’Ajuntament  de Sant Josep de sa Talaia. La  prova tindrà lloc el diumenge 3 d’abril . Aquesta prova està autoritzada per la Federació Balear de muntanyisme i escalada.

2. Hi ha dos modalitats ; una caminada popular de 10 km i una prova competitiva de 13 km, ambdues tenen la sortida i arribada davant l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. La caminada començarà a las 10:00 h. La sortida de la cursa està prevista per les 11:00 h.

3.Categories:   

 • Masculí 1976 fins a 2000.
 • Masculí 1975 i anteriors.
 • Femenina 1976 fins a 2000.
 • Femenina 1975 i anteriors.

4. El traçat de la prova es desenvolupa pràcticament en la seva totalitat dins del  LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Les inscripcions de les dos modalitats  es formalitzaran a través de la pagina web d’elitechip. www.elitechip.net. El preu de les inscripcions es de 3,00 euros per la caminada i 5,00 euros per la cursa. La recaptació integra serà donada a la ASSOCIACIÓ ASPERGER D’EIVISSA I FORMENTERA. Tots els participants rebran una camiseta conmemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6. La cursa consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant.

7. Hi haurà un avituallament al km 4 de la caminada i de la cursa i al km 8 de la cursa competitiva amb aliments líquids i sòlids. Aquest avituallament es lliurarà en gots per tal de consumir-se al mateix lloc i així preservar el medi ambient.

8. Tant la caminada popular com la cursa competitiva estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions es col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran el dia següent a la competició.

9. Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a l’organització de qualsevol incident durant la prova. L’organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

10. No es permetrà cap tipus de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.

11.  El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure les dos proves és de 2 hores i 30 minuts.

12. Pel fet de la inscripció i/o participació en la prova els participants cedeixen de forma gratuïta, el seu dret d’imatge, així com el seu nom, per què puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, Internet o xarxes socials, amb finalitats publicitaries amb relació a l’esmentada prova esportiva.

13. Per garantir la seguretat dels participants en la prova, l’organització comptarà amb el suport d’una ambulància medicalitzada. Així com amb la col.laboració de la policia local de Sant Josep de sa Talaia i voluntaris de protecció civil.

14. La formalització de la inscripció implica la acceptació expressa   d’aquest reglament.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net