II Cursa Sant Juniper 2016

Competition Data

 • Date: 02/10/2016
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Petra
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 01/10/2016 15:00
 • Organiza: Trideporte
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:
08/06/2024 | Mallorca

II Cursa Sant Juniper 2016

Competition Data

II CURSA SANT JUNÍPER 2016 (PETRA)

PETRA, PUJADA AL PUIG DE BONANY

CURSA BENÈFICA A FAVOR DE LA FUNDACIÓ “UNA ESPERANZA PARA ANAHÍ"

 

Organitza : Club esportiu +Qtrail amb la col.laboració de l’Ajuntament de Petra, la Federació Balear de muntanya i escalada, els Cavallers de Bonany, L’associació d’amics de Sant Juníper
Tots els beneficis generats per aquesta cursa s’entregaran a la fundació “Una esperanza para Anahí”

Aquesta cursa està dins el calendari de la Lliga Balear de curses per muntanya de la FBME i es regeix pel seu reglament.
Tindrà un màxim de 400 places i poden accedir federats (targeta fbme 2016) i no federats (contratant l’assegurança per un dia al realitzar la inscripció a Elitechip). Serà cronometrada per Elitechip.
S’ha de dur el xip i el dorsal per participar a la cursa (excepte la cursa infantil, que només duran dorsal).

El recorregut aproximat és de 13,1km i 430m de desnivell possitiu. Surt de la plaça del Convent, puja fins el puig de Bonany i acava al mateix punt de sortida.

Apuesta prova es regeix pel reglament de la Lliga Balear de curses per muntanya. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i de la normativa que ho regula.


INSCRIPCIONS

Les inscripciones estaran obertes a www.elitechip.net desde la publicació de la cursa fins a les 20 horas de divendres 30 de setembre.  No hi hauran llistes d’espera. Si algú del inscrits no por participar a la cursa, enviar un mail informant de la incidència a la FBME amb còpia a Elitechip i al club masqtrail@gmail.com abans de divenderes, 30 de setembre, a les 20 h. (moment en el qual es tanquen les inscripcions)

12 € pels federats de la FBME o equivalent nacional
Els no federats hauran de pagar 3€ més en concepte d’assegurança d’un dia (els federats a atletisme tenen un acord amb la FBME i paguen 2€)
3€ Lloguer de xip a elitechip

Cursa de nins: inscripció gratuïta a la web d’elitechip. Els nins també es podran inscriure a la plaça una hora abans de la cursa a l’estand assenyalat

Elitechip permetrà realitzar donatius a la fundació “Una esperanza para Anahí” mitjançant la seva web a l’hora de realitzar la inscripció.


RECOLLIDA DE DORSAL I XIPS LLOGATS

Es realizarà de 9 a 9:45 a la plaça del convent (Plaça Sant Juníper) .
Els menors d’edat inscrits a la cursa per muntanya hauran de dur una autorización del pares o tutores legals signada per a poder participar.  Es pot descarregar a la web de la federació. Es permet la participació en la prova de cursa per muntanya a partir dels 16 anys (cadets).
Tots els corredors hauran de presentar DNI i targeta federativa (si estan federats) per a recollir els dorsals o tenir contractada l’assegurança per un dia a l’hora de fer la inscripció. Els dorsals enguany els assignarà elitechip.
Els xips llogats es tornaran a elitechip en arribar a meta. S'habilitarà una caixa a tal efecte.


BRIEFING I NORMES

El director de cursa farà el briefing a les 9:45 devant la sortida.
Recordarà el recorregut, qüestions de seguretat i les normes bàsiques de la prova.

La prova es regirà pel reglament de la FBME de Lliga Balear i haurà judges de la federació. La inscripció a la cursa comporta l’acceptació de present reglament (www.fbmweb.com)
Els participants han de dur el dorsal visible davant durant tota la prova. Seguir l’itinerari marcat per l’organització. No es permeten fer dreceres.
Queda expresament prohibit llançar envasos o brutor durant la cursa. Només es podrà fer al puesto senyalitzat per l’organització als avituallaments i meta.
Els corredors seguiran les indicaciones de l’organització i dels judges de la federació en tot moment. Si se’ls indica que s’han de retirar de la prova estan obligats a retirar-se i entregar el dorsal.

Tots els corredors que es retirin per voluntat pròpia ho han de comunicar a l’organització o als judges i fer entrega del seu dorsal.
El temps de tancament de la cursa serà de 2 hores, és a dir a les 12h. En aquest moment, es tancarà la cursa i es començarà amb l’entrega de trofeus.


RECORREGUT

El recorregut està homologat per la FBME.  Es trata de terreny pla i mitja muntanya. Té un total de 13,1km. amb un desnivell acumulat de 430 m. Es trata d’un recorregut circular que comença a Petra, a la plaça del Convent, al creuament Fray Juníper i carrer des Barracar Alt. Sortirem del pobre pel camí del Puput i de Son Homar fins a creuar la carretera i agafar el camí de Son Torrat i de Son Carter. Passam l’agroturisme de Son Torrat i ens començem a veure envoltats de bosc. Aproximadament al km 5 tindrem un primer avituallament d’aigua. Baixarem per una pista i començarem diverses ascensions i baixades fins a arribar a punt geodesic del recorregut. Per pujar extremar precaucions. Serà a partir d’aquí que baixarem pel bosc fins a l’ermita de Bonany km 10. Allà trobarem un segon avituallament i gaudirem de les vistes desde l’ermita de Bonany. Baixarem les escales de l’ermita i tornarem per dreceres del bosc fins al camí de Son Torrat. A partir d’aquí, el recorregut de tornada serà el mateix que hem fet per pujar fins arribar en aquest punt fins arribar a la meta situada a la plaça del Convent de Petra.


AVITUALLAMENTS

La organizació té previstos 3 avituallaments
km.5,2:  aigua
km. 10 Ermita de Bonany: aigua, isotònic i fruita
Meta km 13,1: aigua, coca cola, isotònic, fruita, fruits secs i fruita escarxada i baies.


ENTREGA DE TROFEUS


Cursa infantil:
Els trofeus de la cursa de nins s’entregaran en acabar la prova a la plaça del Convent.
Hi haurà medalla i avituallamient per a tots els participants en arrivar a meta.

3 categories:
0-6 anys; 350 m. (podran anar acompanyats pels pares si ho volen, encara que tot el recorregut estarà supervisat per voluntaris de cursa)
7-11 anys; 750 m.
12-16 anys; 1150 m.


Cursa per muntanya: 


4 categories femenines i masculines:
absoluts,
locals,
veterans +40,
master +50.


Els tres primers classificats femenins i masculins de cada categoria tindran un trofeu.
Hi haurà premi pel podium femení i masculí d’absoluts i pels primers femenins i masculins de cada categoria.
A les 12h. es realizarà l’entrega. Els trofeus no seran acumulables


Els 300 primers inscrits tindran un recordatori de la cursa.


SEGURETAT A LA CURSA

Hi haurà policia local, voluntaris al llarg de tot el recorregut, ambulància medicalitzada, metge de cursa i un botiquí a cada avituallament
El recorregut de la cursa està homologat per la FBME
En aquestes dates encara pot fer calor. Hi haurà previstos 3 avituallaments per  proporcionar hidratació als corredors.
En cas d’emergència o accident i la necessitat de intervenció de l’112 serà la direcció de cursa, coordinada amb els serveis d’emergència, qui sol.licitarà aquets servei i mantindrà la comunicació amb el Servei d’emergències


SERVEIS

A la zona de sortida/meta hi haurà un servei de guardarroba gratuït atés per voluntaris.
Al museo de Sant Juníper (a 50 metros de sortida/meta) hi haurà w.c. disponibles pels corredors.
3 avituallaments
Animació
Cronometratge per Elitechip
Hi haurà un pàrquing assenyalat el dia de la prova.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net