II Trapa Trail 2016

Competition Data

 • Date: 17/09/2016
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Andratx
 • Time: 17:45
 • Registered:
 • Start Reg.: 20/08/2016 20:00
 • Limit: 16/09/2016 15:00
 • Organiza: Club Atletisme Andratx
 • Fee:
  19 €
  16 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

Trapa Trail 2015
19/09/2015

More competitions

Other competitions that may be of interest:
22/06/2024 | Mallorca
30/06/2024 | Ibiza

II Trapa Trail 2016

Competition Data

 

II TRAPA TRAIL

17 DE SETEMBRE DE 2016

 

Distància: 19,2 kms.

Inici inscripcions: 20-08-2016 a les 20.00

Final inscripcions: 16-09-2016 a les 22.00

Màxim 250 places

L’Ajuntament d'Andratx amb la col·laboració del Club d'Atletisme Andratx i el Comando Andratx organitza la Trapa Trail a S'Arracó, el proper dissabte 17 de setembre de 2016. Part dels beneficis aniran a Caritas Andratx i també hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa.

El recorregut aproximat és de 19,2 Km i 970 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs fins a assolir el cim de la Paret des Moro, passem per les cases de Ses Basses cap es Cap Fabioler i arribem a la Trapa, pujam el Coll des Cairats i ja davallem cap a S'Arracó on finalitzem a la plaça General Weyler.

Aquesta cursa està dins la Lliga balear de curses de muntanya de la FBME

INSCRIPCIONS

16€ pels federats (mínim modalitat B o superior) de la FBME, o equivalent nacional.

Els no federats hauran de pagar 3'5 € més en concepte d'assegurança de dia.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Inscripcions, des del dijous 20 d'agost a les 20:00 hores fins divendres 16 de setembre a les 20:00 hores a www.elitechip.net.

Tots els participants hauran de presentar el DNI a l'hora de recollir el dorsal.

S’oferiran 250 places per a tots els participants.

No podran participar menors d'edat.

No hi haurà cap llista d’espera. Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar en la cursa, ha d’enviar un mail informant de la incidència a la Federació Balear de Muntanya i Escalada, amb còpia a Elitechip i al club organitzador.

Només es retornarà el 70% de la inscripció.

Per retornar els doblers de la inscripció serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 16:15 h. al camp de fútbol Melisa Nicolau de S'Arracó. A partir de les 17:30 h es realitzarà un briefing previ a la sortida, que es donarà a les 17:45 h.

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa i els jutges de la FBME que farà complir el reglament de la Lliga balear de curses de muntanya en vigor per l’any 2016.

El lliurament de premis serà aproximadament a les 21:00 h.

LIMITACIONS

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa.

Així mateix serà sancionat al moment qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats.

Hi haurà tres punts d'avituallament líquid i un d'ells amb sòlid, aproximadament al km 5 (cases de Ses Basses), al Km 9 el segon amb avituallament sòlid (La Trapa) i al km 14 el tercer (cementiri de S'Arracó). No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament.

El temps màxim per completar tot el recorregut serà de 3:30 h. A partir d’aquest moment es tancarà la classificació i es procedirà al lliurament dels trofeus, quedant fora de cursa els corredors que encara no hagin finalitzat.

Tots els corredors que es retirin ho han de comunicar al personal de la cursa, i al control d’arribada.

Aquesta prova és una cursa per muntanya i com a tal apte, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los.

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la Lliga balear de curses de muntanya de la FBME. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa (consultar www.fbmweb.com).

RECORREGUT DE LA CURSA

El recorregut de la cursa és part del GR221 des de S'Arracó fins Ses Basses amb la pujada a sa Paret des Moro enmig, després arriba a la Trapa que està catalogada com a Paratge Natural i Zona d'Especial Conservació Natura 2000. Com que la cursa transita per finques privades amb bestiar a lloure, i per zones amb perill d’erosió i alt valor ecològic no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament. Perdoneu les molèsties que aquest fet comporta en benefici del medi.

MATERIAL OBLIGATORI

És obligatori dur frontal amb les piles o bateries carregades, també es recomana l'ús de la llum trasera. A les 20 hores és la posta de sol pel que serà obligatori el seu ús per als participants que no hagin arribat dins aquesta hora.

CATEGORIES

 • Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys
 • Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys
 • Sènior dones i homes: per a participants d'entre 24 i 39 anys
 • Veterà dones i homes: per a participants d'entre 40 i 49 anys
 • Master 50 dones i homes: per a participants d'entre 50 i 59 anys
 • Màster 60 dones i homes: per a participants de més de 60 anys

Premis pels tres primers classificats de la general i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables.

Premi per als tres primers locals, masculí i femení.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

SERVEIS PELS CORREDORS

L'organització posa a disposició dels corredors:

 • Camiseta
 • Avituallaments de beguda i fruita durant la cursa i beguda i fruita a l’arribada
 • Servei de fisioteràpia, massatge i recuperació
 • Assistència mèdica i ambulància a l'arribada
 • Servei de DESA (desfibrilador extern automàtic) fent el tancament de la cursa
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net