Brutal Kids 2016

Competition Data

  • Date: 24/07/2016
  • Otros
  • Mallorca
  • City: Sa Pobla
  • Time: 11:00
  • Registered:
  • Limit: 23/07/2016 21:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:
06/07/2024 | Mallorca

Brutal Kids 2016

Competition Data

BRUTAL KIDS SOLIDARIA

24 JULIOL A LES 11.00

 

Prova només per menors de entre 8 i  13 anys,  per participar a la Brutal Running pitjar aquí

OBSEQUI PER A TOTES I TOS ELS PARTICIPANTS

EQUIPS FORMATS PER 4 PERSONES

PREU INSCRIPCIÓ: 10€ per equip

 

REGLAMENT BRUTAL KIDS – SA POBLA 2016

1. La Brutal Kids  és una carrera d’obstacles variats, disputada per equips de 4 persones. Els participants hauran de conèixer i acceptar íntegrament aquest reglament per participar-hi i passar-s’ho bé.

Els nins menors de 10 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. Basta un adult per grup amb participants menors de 10 anys.

2. El Brutal Running és una carrera solidària, on una part dels ingressos de la qual aniran en benefici de l’associació Duchenne Parent Project España, contra la distròfia muscular de Duchenne-Becker.

4. Tots els equips han d'anar disfressats o dur, com a mínim, algun complement.

5. La distància de la prova serà d'uns 2km.

6. La carrera tindrà la seva sortida i arribada en el Poliesportiu Municipal de sa Pobla, el 24 de juliol, amb sortida a les 11:00 h.

7. El termini d’inscripció serà fins el  dia 23 de juliol, a la recepció de l'Ajuntament de les 9:00h a les 14:00h o per www.elitechip.net. El preu per equip és de 10 €.

8.IMPORTANT. En cap concepte se li lliurarà el dorsal a un menor d’edat sense l’autorització paterna o d’un tutor signada (aquest document estarà penjat a la pàgina de l'esdeveniment a www.elitechip.net).

8. Es donarà un dorsal per persona. El dorsal haurà de ser visible durant tota la carrera. Els equips que no el tinguin no podran optar a entrar en la classificació ni al premi.

9. Amb la formalització de la inscripció, el participant realitza voluntàriament i sota la seva responsabilitat la prova. Per tant, exonera o eximeix de qualsevol responsabilitat a l'organització, col·laborador, patrocinador i qualsevol altres participants per qualsevol dany físic o material i, per tant, RENUNCIA a interposar-los cap denúncia o demanda. A més, l’organització no es fa responsable de la pèrdua de cap objecte durant la prova.

10. El participant, pel fet de participar en el Brutal Running, n’accepta el reglament. La seva interpretació i tot el que no hi és reflectit, ho regularà el comitè organitzador.

11. La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la carrera, a partir de les 9:30 hores, a les instal·lacions del poliesportiu municipal.

12. Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i piscina gratuïta per a tots els participants.

13. La carrera es tancarà al cap d'una hora després del seu inici.

14. Es recomana córrer amb calçat adequat i roba de poc valor, ja que molts obstacles provoquen el deteriorament de la roba.

15. Tots els participants tindran un obsequi i avituallament.

16. Tots els atletes participants oficialment inscrits estaran coberts per una pòlissa d’assegurança concertada per l'organització, que cobrirà els accidents que poguessin produir-se com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova.

17. L’organització disposarà del servei d’ambulància.

18. La seguretat de la prova anirà a càrrec de la Policia local de sa Pobla, Protecció Civil de sa Pobla i l’organització de la Brutal Running.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net