Sa LLego 2011

Competition Data

 • Date: 15/01/2011
 • Running
 • Mallorca
 • Location: Davant el Museu de Can Planes
 • City: Sa Pobla
 • Time: 16:15
 • Registered:
 • Limit: 15/01/2011 10:00
 • Fee:
  5 €
  3 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

09/01/2010
Cursa Sa Llego 2009
10/01/2009

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Sa LLego 2011

Competition Data

< p="" />

 

REGLAMENT DE SA LLEGO 011:

Data, hora i lloc: Dissabte, 15 de gener de 2011 a les 16:15h davant en el Museu de can Planes.

Sortida i arribada: Museu de can Planes. Edat mínima: 16 anys complerts el dia de la cursa. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat. Es recomana que els esportistes veterans  hagin passat una prova prèvia d’aptitud. Categories:

 • Individual Absoluta
 • Individual Masculina
 • Individual Femenina

Recorregut: amb una distància de 7 770 m estarà tancat al trànsit i anirà per carrers i carreteres de sa Pobla. Itinerari: Museu de can Planes- Carretera d’Inca – Carretera Ma-3421 – Carretera Ma-13A – Carretera Ma-3420- Carretera de Pollença – Carrer dels Fadrins – Museu de can Planes.

Inscripcions: Les inscripcions es poden fer de les següents maneres:

 • 1.      A  la pàgina www.elitechip.net
 • 2.    Fins a mitja hora abans ( a les 15:45h)  del començament de la prova.

Preu de les inscripcions: 3€ + 2€ per lloguer de xip. El xip és obligatori per participar i s’ha de tornar una vegada acabada la cursa

Nota: La inscripció a la prova implica l’acceptació per part dels participants d’aquest reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants legals  i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta duatló.

Recollida de dorsals: Els dorsals es podran recollir de les 11:00 h a les 15:45 h del dia de la cursa en el Museu de can Planes. L'organització podrà demanar a qualsevol participant la documentació que n'acrediti l'edat.

 En acabar hi haurà un sorteig, de material esportiu i d’altres, entre tots els participants.

Avituallament: A l'arribada.

Obsequis i sorteig: Hi haurà un obsequi de fang per a tots els participants. En acabar hi haurà un sorteig de material esportiu i d'altres, entre tots els participants.

Cronometratge: La prova serà cronometrada per Elitechip. El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament. El xip és obligatori per participar a la cursa. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova.

És imprescindible retornar els xips en lloguer un cop s’ha finalitzat la cursa. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o relleu.

Control de carrera: La cursa serà controlada pels jutges de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i cronometrada per Elitechip. El control d’arribada es tancarà una hora després d’haver donat la sortida. Les reclamacions s’hauran de fer dins els 15 minuts següents a l’arribada de l’últim participant.

Assegurança: Tots els atletes participants estan coberts per una pòlissa d’assegurança d’accidents i una de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d’aquesta al domicili del participant. Metge de Carrera: Hi haurà un metge de carrera responsable dels serveis mèdics. Tots els al·letes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que necessitin atencions especials ho hauran de notificar a l’organització abans de començar la competició i posar-ho darrere el dorsal.

Servei d’ambulàncies: Hi haurà una ambulància amb metge, de transport vital avançat, i una ambulància vital bàsica, situades durant el recorregut.

Seguretat de la Carrera: Policia Local de sa Pobla, Guàrdia Civil,  Protecció Civil i els membres de l’organització són els encarregats de la seguretat de la prova, els atletes participants seguiran totes les seves instruccions.

Organització: La cursa és organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de sa Pobla amb col·laboració amb el Club Atletisme sa Pobla.

Condicions Generals: La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps o si així ho determina l’organització. Durant les proves s’han de seguir les instruccions donades pels responsables de l’organització, no s’ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica, de fer-ho així seran desqualificats. El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment. El fet d’inscriure-s’hi implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició, a més suposa l’acceptació d’aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net