IV Volta d'Estraperlo 2017

Competition Data

 • Date: 30/09/2017
 • Cicloturista
 • Mallorca
 • City: Santanyí
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Limit: 28/09/2017 23:59
 • Organiza: Club Cliclista Santanyi
 • Fee:
  15 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:
29/06/2024
06/07/2024 | Mallorca

IV Volta d'Estraperlo 2017

Competition Data

 

Cicloturistica IV Volta d'Estraperlo

REGLAMENT VOLTA D'ESTRAPERLO

 1. La “IV VOLTA D'ESTRAPERLO” és una  volta cicloturista, puntuable per a la XV CHALLENGE CICLOTURISTA, organitzada per el CLUB CICLISTA SANTANYÍ i tindrà la sortida oficial dia 30 de SETEMBRE a les 9,00h al Poliesportiu de Santanyí. El recorregut de la cicloturística serà d'uns 98 km i la finalització està prevista devers de les 13:00h.
 2. La VOLTA estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 16 anys. El caràcter de la VOLTA és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista.
 3. La VOLTA discorrerà de forma neutralitzada al llarg de tot el seu recorregut. Sempre a tràfic obert.
 4. Les inscripcions es consideraran definitives. No es tornaran els doblers en cas de no poder participar a la marxa, llevat que es presenti un informe mèdic o justificant de causa major que n'excusi la inassistència, abans del 29 de setembre. El preu de les inscripcions és de:
  • 15€ per a federats a la FCIB
  • 20€ per a no federats
  • 13€ per acompanyants al dinar
  • 30€ el dia de la Volta
 5. L'organització no assumirà cap responsabilitat si la marxa s'ha de suspendre o s'ha d'ajornar per causes de força major.
 6. L'organització assignarà un dorsal, personal i intransferible, que tots els participants hauran de dur visible a l'esquena del maillot.
 7. L'organització obliga l'ús de casc protector.
 8. El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Policia Local i personal de l'organització.  Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.
 9. Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de la VOLTA.
 10. L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la VOLTA, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.
 11. Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la VOLTA realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.
 12. L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistència necessària, ambulàncies, i vehicle granera.
 13. El fet d'inscriure's a aquesta VOLTA implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la VOLTA.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net