III Duatló Cross Ciutat d'Inca-Memorial J H Recio 2018

Competition Data

 • Date: 17/03/2018
 • Duatlón
 • Mallorca
 • City: Inca
 • Time: 15:30
 • Registered:
 • Limit: 16/03/2018 21:00
 • Fee:
  15 €
  12 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2021, will have to pay an extra fee of 5.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
17/12/2021 | Eivissa

III Duatló Cross Ciutat d'Inca-Memorial J H Recio 2018

Competition Data

 

Comunicació de la suspensió de la prova

III Duatló Ciutat d’Inca-Memorial Joan Herminio Recio

 

Donada la baixa inscripció al III Duatló Ciutat d’Inca – Memorial Joan Herminio Recio, l’organització lamenta comunicar la suspensió de la prova, prevista pel  proper dissabte 17 de març. De moment NO es preveu tornar a organitzar-la. L’import de la inscripció será reemborsat.

 

III DUATLÓ CIUTAT D’INCA – MEMORIAL JOAN HERMINIO RECIO

REGLAMENT

Data, hora i lloc.

 1. El dia 17 de març de 2018, a les 15:30 h es donarà la sortida del III DUATLÓ CIUTAT D’INCA. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per el Club Ciclista Inca i el Grupo Deportivo Gomila.
 2. La modalitat de la prova és duatló cross sprint.
 3. La prova tindrà sortida i arribada a la finca ubicada entre el carrer Muntanyeta, la Pota del Rei i la carretera de Mancor, i tot el circuit es desenvoluparà dins la mateixa finca i el Serral de ses Monges del terme municipal d’Inca.
 4. La duatló constarà de les següents proves:
  1. Cursa pedestre de 4 km sobre un circuit cross de 1 km al que es faran 4 voltes.
  2. Cursa de BTT de 12 km sobre circuit mixt asfalt-terra de aproximadament 3 km sobre el que es faran 4 voltes.
  3. Cursa pedestre de 2 km sobre un circuit cross de 1 km al que es faran 2 voltes.

Categories i premis.

 1. Les categories de participació seran les següents:
  1. Individual Absoluta femení: dones majors de 16 anys
  2. Individual Absoluta masculí: homes majors de 16 anys
  3. Combinat femení: equip compost per 2 dones majors de 16 anys, una de les quals farà la cursa pedestre i l'altre farà la cursa BTT.
  4. Combinat masculí: equip compost per 2 homes majors de 16 anys, un dels quals farà la cursa pedestre i l'altre farà la cursa BTT.
  5. Combinat mixt: equip compost per 1 dona i 1 home, majors de 16 anys; un dels membres farà la cursa pedestre i l'altre farà la cursa BTT.
 2. L'organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.
 3. Els premis per categoria seran els següents: trofeu per els tres primers classificats de cada categoria i obsequi per tots els participants.

Cronometratge i control esportiu de la prova.

 1. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans de l’inici. No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se'ls entregaran dos dorsals: un anirà fixat a la bicicleta i l'altre es portarà a sobre durant la cursa pedestre. El xip és únic per participant o equip.
 2. Es imprescindible retornar els xips de lloguer un cop s'ha finalitzat la prova.
 3. La prova serà controlada per l'organització i jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants. L'organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat.

 1. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local i agrupació de protecció civil d’Inca, així com pels membres i voluntaris de la pròpia organització.
 2. Es disposarà de metge de carrera i de 2 ambulàncies d'emergència per a l'assistència dels participants.
 3. Serà obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrà prendre part a la sortida de la prova.
 4. Es disposarà d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l'organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de la prova.
 5. La prova serà homologada per la Federació de Triatló i per tant, l'assegurança d'accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa hauran de contractar l'assegurança obligatòria d'accidents. No es podrà participar sense l'assegurança obligatòria.

Avituallament.

 1. A la zona de meta es disposarà d'avituallament, tant a la finalització de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint.

 

Inscripcions.

 1. Les inscripcions tendran el següent preu:
  1. Categoria individual: 12€ + 3€ per lloguer de xip.
  2. Categoria combinada: 25€ + 3€ per lloguer de xip.
  3. Participants  no  federats  FETRIB:  5€ assegurança obligatòria d'accidents.
 2. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres 16 de Març. Únicament els esportistes amb fitxa federativa en vigor, també podran fer la inscripció a zona de sortida fins 1 hora abans  del  començament  de  la  prova  (tancament  rigorós  de  la inscripció  a  les  9:00h;  no  s'acceptaran  inscripcions  a  partir d'aquesta hora).
 3. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa  un nombre màxim de participants. S'acceptarà la participació màxima de fins a 250 inscripcions, entre categoria individual i per equips (màxim 50 equips). Es tancarà la inscripció a partir d'aquest número de participants.
 4. La inscripció  a la prova implica l'acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la prova.
 5. En tot el no contemplat en el present reglament, l'organització i àrbitres de la FETRIB, tendran la facultat de decidir.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net