V CxM Palma 2018

Competition Data

 • Date: 23/09/2018
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Curses de Muntanya 2018 2018  
 • Mallorca
 • City: Palma
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 11/09/2018 20:00
 • Limit: 22/09/2018 19:00
 • Fee:
  18 €
  15 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Muntanya 2018

Para poder participar en esta competición debes estar federado a esta federación.

More competitions

Other competitions that may be of interest:

V CxM Palma 2018

Competition Data

 

V  CURSA PER MUNTANYA PALMA 2018

 

Antecedents

El club de Muntanya Sa Fita després de una bona acollida de les passades edicions de la Trail-Nòrdic Palma, l’equip de la mateixa ha decidit  tornar a repetir l'experiència. La prova forma part del calendari oficial de la Federació, per tant aquest serà el quart  any on la cursa de Trail serà puntuable  per la Copa Balear Curses per Muntanya.

 Aquesta competició consta de una cursa per Muntanya de uns 13 km i un desnivell acumulat de 1200 metres, per lo tant es una cursa de mitja distancia

 L'organització es fa carga el  Club  de Muntanya Sa Fita.

Descripció del recorregut

 El recorregut de la mateixa ha estat homologat per els tècnics de la federació i s'ajusta als itineraris de competició, estant absent de perills objectius en tot el seu traçat.

 Es tracta d'un itinerari circular que  discorre per les muntanyes de la zona Nord de Palma, concretament per la serra de Son Marill, i passant pel Puig dels Revells com a cim culminant.

El punt de partida serà la plaça del cementiri  de Sa Vileta, de on se pujarà per una pista forestal voltant a la dreta per un sender forestal que els portarà al puig de ses Aritges. Una vegada al puig de ses Artiges els corredors baixaran per un sender a una cantera restaurada a la possessió de Bunyoli nou i d'állà  per una pista forestal i després per un sender al coll de Son Marill, del coll baixaran per el camí vell de Palma a Puigpunyent i quasi al final es desviaran per un sender al puig Rodó i al Puig dels Revells(cota culminant del recorregut) després ja per pista forestal es dirigiran a la dreta baixant  una pista forestal que els portarà al puig de Son Marill, Baixaran al coll de Bunyolí del qual els corredors se desviaran a la esquerre  fins el puig de ses Aritges per tornar a la vall del silenci i dirigir-se altre cop al cementiri de la Vileta.

Davant el gran desenvolupament d’aquest tipus de curses i contant que bona part dels esportistes estan fincats a Palma varem creure que la nostra ciutat mereixia tenir la seva pròpia cursa per muntanya, i que aquesta  estigues inclosa dins els calendaris oficials  de la Federació, i  entri a formar part de la Copa Balear de Curses Per Muntanya..

Aquesta es una competició solidària  a benefici ASPROM

Dades tècniques:

Director de cursa; CARLOS MATEOS DE PEDRO

Mail: vancarlo13@hotmail.com

Telefono: 626124326

Coordinador de cursa: MATEO SALOM CAÑELLAS

Mail: matarrose@hotmail.com

Telefono:636274999

Responsable de seguretat: TORCUATO VILCHEZ SALOM

Mail: torcuatovil@gmail.com

Telefono: 627931688

Lloc: Serra de Son Marill- Puig dels Revells

Sortida: Cementiri  de Sa Vileta

Data:  Diumenge  23-9-2018

Entrega de dorsals: 8 a 9 hores

Cambra de Sortida i reunio informativa: 9 a 9:20 hores

Hora Sortida: 9:30 hores

Entrega de premis: 12 hores

Hora de Finalització:  12.30 hores

Cursa per Muntanya: 13.2 Km.

Desnivell acumulat 1200 m.

Inscripcions:

15 euros pels federats (mínim modalitat B o superior) de la FBME, o equivalent nacional. Al formar part de la Copa Balear, només podran participar corredors federats.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no es tengui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import t de 3 euros.

Inscripcions, fins el dijous dia 20 de setembre de 2018 a la pàgina web www.elitechip.net.

Els federats hauran de mostrar la targeta federativa i el DNI a l'organització per poder retirar el dorsal.

S'oferiran 300 places TRAIL  

No hi haurà cap llista d'espera. En qualsevol cas, el mateix dia de la cursa, quan acabi el procés de retirada de dorsals, i sense cap compromís per part dels organitzadors, si hi ha places lliures s'oferiran als corredors que se hagin presentat a la taula dels dorsals, just abans del briefing. .

Desenvolupament:

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix diumenge dia 23 de setembre, dia de la cursa a partir de les 08:00 hores al cementiri de la Vileta de Palma. A les 09:00 hores control de dorsals i Briefing previ a la sortida, que es donarà a les 09:30 hores. La prova es desenvoluparà sota l’observació dels àrbitres i personal de l'organització de la cursa que farà complir el reglamenta en vigor per l'any 2018. Les hores de pas aproximadament al primer avituallament dels primers corredors serà als 25 minuts del inici de la cursa. Al segon avituallament el pas aproximadament dels primers corredors serà als  50 minuts del inici de la cursa. En aquets punt hi haurà un de tall de pas de 2 hores. El corredor que passat aquestes dues hores arribin al segon avituallament lis serà retirat el dorsal, poguent aquests seguir la prova baix la seva responsabilitat, fent complir el reglament de curses de muntanya 2018. El tercer i darrer avituallament estirà a la arribada dels corredors on se preveu que la hora de arribada dels primers corredor sigui a  la  hora y deu minuts del inici de la cursa. Entrega de premis a les 12 hores de totes les categories que tinguem a meta els 3 primers clasificats i al final de la cursa la resta de podiums.

Limitacions:

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix. Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa i sancionats.

També serà motiu de sanció el corredor que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats. Com marca el reglament NO HI HAURÀ TASSONS als avituallaments, cada participant ha de portar el seu tasso o recipient i el fera servir. Tampoc se pot beure directament dels recipients a morro o en les mans.

Hi haurà dos punts d'avituallaments durant el recorregut de la cursa de líquid i un d'ells amb fruita, aproximadament al Km 4.5 (líquid) i km 9.0(líquid i sòlid).

A més hi haurà el darrer avituallament de meta ( líquid i sòlid).

Premiats als tres primers de cada categoria tant de masculí com de femení.

Cursa per Muntanya de  Palma                                            

 • Cadet dones i homes: per a participants entre 15 i 17 anys.
 • Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
 • Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Sènior dones i homes: per a participants entre 24 i 39 anys.
 • Veterà dones i homes: per a participants entre 40 i 49 anys.
 • Màster 50: dones i homes: per a participants entre 50 i 59 anys.
 • Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net