III Cursa Popular PALMADONA 2018

Competition Data

 • Date: 04/03/2018
 • Running
 • Mallorca
 • Location: Plaça d'Espanya
 • City: Palma
 • Time: 12:00
 • Registered:
 • Limit: 02/03/2019 23:59
 • Organiza: EliteChip
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:
29/06/2024
22/06/2024 | Mallorca

III Cursa Popular PALMADONA 2018

Competition Data

III CURSA POPULAR PALMADONA

4 DE MARÇ DE 2018.

Torna en la seva tercera edició la carrera popular de l'Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presència en l'esport, organitzada per l'Institut Municipal de l'esport.

2.101 dones i 899 homes es varen fer seu el centre històric de Palma en la segona edició i en la seva nova ubicació. Les 3.000 inscripcions, 1.000 més que l'any anterior, es varen esgotar dies abans de l'esdeveniment. I com que on n'hi ha dos n'hi ha  tres, i sabem que el 2018 Palma tornarà a abocar a Palmadona, posam a la disposició de totes les ciutadanes i ciutadans 4.000 dorsals.

L'epicentre de la cursa tornarà a ser la plaça d'Espanya, i completam l'esdeveniment estrella del nostre programa amb l'II EXPO PALMADONA dedicada a la dona, la salut i l'esport, dissabte 3 de març en jornada completa i diumenge 4 al matí: carpes de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, carpes per a la recollida de dorsals, i a la nit… ZUMBATÓ SOLIDÀRIA amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de CADENA DIAL i a favor. un any més d'UN LAZO EN MOVIMIENTO, associació contra el càncer de mama.

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d'estar acompanyats per un adult) però on novament ELLES seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis, que les teves possibilitats i capacitats no t'impedeixin gaudir d'aquest moment: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família… però hi has de ser.

No et perdis el 2018 la gran festa de l'esport en femení amb la III CURSA PALMADONA, tret de sortida del programa PALMADONA de Dona i Esport de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma. Inscriu-t'hi ja: comparteix, és la teva festa, la festa de tothom, l'esperaves i serà sensacional…

"Fes-ho pels que varen dir que no podries."

Becca Longo. Jugadora de futbol americà.

Podràs obtenir informació de tots i cadascun dels esdeveniments que es duran a terme del 3 al 31 de març en el marc del programa PALMADONA de Dona i Esport, entrant al següent enllaç: www.imepalma.es

Tots els esdeveniments són gratuïts.

 

Sign-up Comments

III CURSA POPULAR PALMADONA

4 DE MARÇ DE 2018.

EXPO PALMADONA (PLAÇA D'ESPANYA)

Dissabte 3 de març, 11 a 19 h: expo i activitats – 19 h: Zumbató solidària Diumenge 4 de març, 9.30 a 14 h: expo i activitats

ENTREGA DE DORSALS (PLAÇA D'ESPANYA)

 • Dissabte 3 de marc, 11 a 20 h
 • Diumenge 4 de marc, 9 a 11 h

CURSA

Diumenge 4 de marc, 12 h: sortida 3 km i 6 km

CATEGORIES I TROFEOS

Sense categories ni trofeus, cursa no competitiva

MENORS D'EDAT

Obligatorietat d'entregar el document d'autorització paterna/tutors firmat en cas de no aceptació de cessió de drets d'imatge de menors.

RESTRICCIONS

Per raons de seguretat no es permetrà la participació amb animals de companyia, llevat de cans guia.

Recordem que es tracta d'una cursa a peu, i per tant la prova es pot fer corrent, caminant i pares/mares amb cotxets de nadons.

RECORREGUT

El recorregut és per asfalt, en un circuit urbà amb sortida a la plaça d'Espanya i arribada al mateix punt. Detall de mapa i rutòmetre a document adjunt.

AVITUALLAMENT

Es disposarà d'avituallament líquid en circuit (6 km) i líquid/sòlid a la zona de postmeta.

RECORD DE L'ESDEVENIMENT

Camiseta i medalla commemorativa

INSCRIPCIONS

Fins al 2 de març a www.elitechip.net, gratuïtes i limitades a 4.000 places

DRETS D' IMATGE

Llevat de manifestació expressa en sentit contrari, els organitzadors de la cursa podran difondre imatges de qualsevol participant durant la seva realització i als mitjans de comunicació habituals.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, se us informa que les dades personals que proporcioneu a la inscripció es podran cedir a l'IME per a gestionar la vostra participació a la III Cursa Popular Palmadona. Així mateix, l'IME podrà utilitzar les vostres dades per a enviar-vos informació municipal per mitjans electrònics, incloent-hi l'SMS, al vostre mòbil o per mitjans no electrònics.

JOC NET

Els esportistes inscrits a les carreres es comprometen a complir els principis bàsics de joc net en l'esport, de respecte i de convivència amb la resta de participants. És a dir:

 • Col·locar-se a la sortida d'acord amb els temps prevists a realitzar.

 • Atendre les indicacions del personal de l'organització.

 • No adreçar a cap indret del recorregut.

 • No agafar més avituallaments i obsequis dels que li corresponen.

 • No facilitar el dorsal propi a una altra persona.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net