IX Cursa Sant Victorià 2018

Competition Data

 • Date: 30/06/2018
 • Running
 • Mallorca
 • City: Campanet
 • Time: 09:30
 • Registered:
 • Limit: 29/06/2018 22:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
30/10/2021 | Mallorca
17/10/2021 | Ibiza

IX Cursa Sant Victorià 2018

Competition Data

IX CURSA SANT VICTORIÀ 2017 - CAMPANET

REGLAMENT OFICIAL IX CURSA SANT VICTORIÀ 2018 - CAMPANET

 

Entitats organitzadores:

Ajuntament de Campanet – Club Esportiu TriActiva't Campanet

Sortida i arribada:

 • Cursa: Plaça Major de Campanet, a les 9:30 hores de dissabte 30 de juny de 2018.
 • Marxa a peu: Plaça Major de Campanet, a les 9:30 hores de dissabte 30 de juny de 2018. Després de la sortida de la cursa.

La sortida de la cursa es donarà amb puntualitat per tal d'evitar més calor de la necessària. Es prega a les persones participants màxima puntualitat i agilitat en el tràmit de recollida de dorsal.

Els participants tant de la cursa com de la marxa a peu mai no podran sobrepassar l'hora i mitja després de la sortida.

Preu:

La inscripció serà de 7€ per als participants no residents a Campanet i de 4€ per als residents a través de la plataforma Elitechip. El lloguer del chip serà de 3€.

Inscripcions:

Al web d'Elitechip fins el divendres 29 de juny de 2018 a les 22 h.

Els residents a Campanet, han de passar a cercar el codi que ho certifica a l'Ajuntament de Campanet i introduir-lo a l'hora de la inscripció via web.

Edat mínima:

18 anys complits el dia de la cursa. Els menors que hi vulguin participar hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors, que s'haurà d'entregar a la recollida del dorsal. Es recomana a tots els esportistes haver passat una prova prèvia d'aptitud física.

Recorregut:

Distància de 8.200 metres (amb un desnivell acumulat de 120 metres) per carrers i carreteres de Campanet, amb regulació del trànsit per part de la Policia Local de Campanet.

Recollida de dorsals:

Al mateix lloc de sortida (Plaça Major), de les 8.00 a les 9.00 hores.

Avituallament:

Dos avituallaments d'aigua durant el recorregut i avituallament d'aigua i fruita a l'arribada. Es prega als participants, una vegada s'hagin hidratat i/o consumit alguna fruita, que dipositin les restes a dins de les papereres habilitades.

Categories:

 • Cursa: Absoluta masculina i femenina i local masculina i femenina.
 • Marxa a peu: no competitiva.

Curses infantils

Les curses infantils es realitzaran una vegada acabada la cursa:

 • Categoria 1 (any 2014 o posterior): 250 m.
 • Categoria 2 (de l'any 2009 al 2013 ambdós inclosos): 500 m.
 • Categoria 3 (de l'any 2005 al 2008 ambdós inclosos): 500 m.
 • Categoria 4 (anys 2003 i 2005): 750 m.

En el cas de què en alguna categoria hi hagués pocs participants, l'organització es reserva el dret d'agrupar-les. Les inscripcions es faran a la mateixa plaça Major el dia de la carrera.

Obsequis:

Hi haurà obsequis per a tots els inscrits.

Trofeus per als 3 primers de cada categoria de la cursa.

50€ pel primer campaneter i campaneter, patrocinat per Associació de Joves “Sa Llengua Bona”

Al finalitzar la cursa hi haurà sorteig d'una estància per a dues persones d'una nit a l'Hotel Rural Monnaber Nou de Campanet.

En el cas de que s'aconseguís baixar el rècord de la cursa (masculí i/o femení), s'obtindria el premi de 200€ (100€ d'enguany més 100€ de l'any passat, ja que no es baixà ni el masculí ni el femení). El rècord masculí el té Miquel Capó l'any 2010 i és de 27'15'' i el femení el té Marga Burguera i és de 33'41''.

Control de carrera:

Hi haurà jutges de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears que seran els encarregat de vetllar perquè tot es desenvolupi dins la normativa, també hi haurà voluntaris i voluntàries de l'organització i la Policia Local. La cursa serà cronometrada per l'empresa Elitechip, tancant-se el control d'arribada una hora i mitja després d'haver donat la sortida.

Assegurança de carrera:

Les persones participants estaran cobertes per una assegurança d'accidents i una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent, imprudència, negligència o d'anys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d'aquesta al domicili del participant.

Servei mèdic i d'assistència:

Hi haurà dues ambulàncies amb personal sanitari durant el transcurs de la cursa. Una SVA amb metge i una SVB.

Seguretat de la Carrera:

La Policia Local de Campanet i l'organització seran els encarregats de vetllar per la seguretat dels participants, els quals hauran de seguir en tot moment les seves indicacions pel correcte desenvolupament de la mateixa.

Condicions Generals:

La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps i/o força major si així ho determina l'organització.

El desconeixement del reglament no n'eximeix el compliment.

El fet d'inscriure's implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició; a més suposa l'acceptació d'aquest reglament i les determinacions resoltes per l'organització.

Altres

Una vegada finalitzada la cursa quedarà a disposició de tots/es els/les participants els vestuaris de les instal·lacions esportives del poble i la piscina municipal.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net