ElitechipCompetitionsVI CxM Palma 2019

VI CxM Palma 2019

Competition Data

 • Date: 08/06/1900
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Palma
 • Time: 09:00
 • Limit: 07/06/2019 19:00
 • Fee:
  18 €
  15 € *
  * Precio con chip amarillo

More competitions

Other competitions that may be of interest:
21/07/2019 | Mallorca

VI CxM Palma 2019

Competition Data

CARTELL DE 2018

VI  CURSA PER MUNTANYA PALMA 2019

 

Antecedents

El club de Muntanya Sa Fita després de una bona acollida de les passades edicions de la Trail-Nòrdic Palma, l’equip de la mateixa ha decidit  tornar a repetir l'experiència. La prova forma part del calendari oficial de la Federació, per tant aquest serà el quart  any on la cursa de Trail serà puntuable  per la Copa Balear Curses per Muntanya.

 Aquesta competició consta de una cursa per Muntanya de uns 13 km i un desnivell acumulat de 1200 metres, per lo tant es una cursa de mitja distancia

 L'organització es fa carga el  Club  de Muntanya Sa Fita.

Descripció del recorregut

 El recorregut de la mateixa ha estat homologat per els tècnics de la federació i s'ajusta als itineraris de competició, estant absent de perills objectius en tot el seu traçat.

 Es tracta d'un itinerari circular que  discorre per les muntanyes de la zona Nord de Palma, concretament per la serra de Son Marill, i passant pel Puig dels Revells com a cim culminant.

El punt de partida serà la plaça del cementiri  de Sa Vileta, de on se pujarà per una pista forestal voltant a la dreta per un sender forestal que els portarà al puig de ses Aritges. Una vegada al puig de ses Artiges els corredors baixaran per un sender a una cantera restaurada a la possessió de Bunyoli nou i d'állà  per una pista forestal i després per un sender al coll de Son Marill, del coll baixaran per el camí vell de Palma a Puigpunyent i quasi al final es desviaran per un sender al puig Rodó i al Puig dels Revells(cota culminant del recorregut) després ja per pista forestal es dirigiran a la dreta baixant  una pista forestal que els portarà al puig de Son Marill, Baixaran al coll de Bunyolí del qual els corredors se desviaran a la esquerre  fins el puig de ses Aritges per tornar a la vall del silenci i dirigir-se altre cop al cementiri de la Vileta.

Davant el gran desenvolupament d’aquest tipus de curses i contant que bona part dels esportistes estan fincats a Palma varem creure que la nostra ciutat mereixia tenir la seva pròpia cursa per muntanya, i que aquesta  estigues inclosa dins els calendaris oficials  de la Federació, i  entri a formar part de la Copa Balear de Curses Per Muntanya..

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net