Sa Llego - Sa Llego Caminada Solidaria 2020

Competition Data

 • Date: 11/01/2020
 • Running
 • V LLiga Elitechip 2020 3x
 • Mallorca
 • City: Sa Pobla
 • Time: 16:15
 • Registered:
 • Limit: 11/01/2020 09:30
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Previous Events

Sa Llego 2019
12/01/2019
Sa Llego 2018
13/01/2018
Sa Llego 2017
14/01/2017
Sa Llego 2016
09/01/2016
Sa Llego 2015
10/01/2015
Sa Llego 2014
11/01/2014

More competitions

Other competitions that may be of interest:
27/04/2024

Sa Llego - Sa Llego Caminada Solidaria 2020

Competition Data

Sa Llego / Sa llego Caminada Solidaria 2020

Noves inscripcions i recollides de dorsals: De les 11.30h a les 15.30h a la nau del Grup Peugeot Nadal Coma.

Video de Joan Reinoso en la Cursa de sa Llego 2015

Ubicacio de la sortida

Hi haurà serveis de dutxes en elgimnàs del CEIP de sa Graduada

Lloc de sortida: Entrada carretera de Pollença (Parc de Can Cirera Prim)

Distància: 7.780 metres.

Curses:

 • Sa llego
 • Sa Llego - caminada popular
 • Sa llego minyona

Sa LLego:

 • Hora de sortida: A les 16:15h

Sa Llego Caminada:

 • Hora de sortida: A les 16:15h
 • Lloc on s'han de colocar: Hi haurà una zona habilitada, a la part de darrera dels atletes que participen a Sa Llego.
 • Temps límit de la cursa: 90min

Edat mínima: 16 anys complerts el dia de la cursa.

Inscripcions: A la pàgina www.elitechip.net i el dia de la cursa de les 11:30h a les 15:00h en el parc de Can Cirera Prim.

Preu de les inscripcions: 

LLego:

 •     Fins divendres, 10 de gener: 8€ + 2€ per lloguer de xip (inclou 1€ solidari per a les diferentes associacions)
 •     Dissabte, 11 de gener: 10€  + 2€ lloguer de xip  (inclou 1€ solidari per a les diferentes associacions)  

Llego-Caminada Popular

 • Fins divendres, 10 de gener: 8,5€. Inclou plat de fang + dorsal xip + avituallament  (inclou 1€ solidari per a les diferentes associacions)  
 • Dissabte, 11 de gener: 10€.  Inclou plat de fang + dorsal xip + avituallament    (inclou 1€ solidari per a les diferentes associacions)  

  1€ de les inscripcions  és destinarà a les associacions socials locals:  Llar de Memòria,  Associació de Malalts i Amics de Sensibilització Central, Associació Per Ells i Duchenne Parent Project España.

Obsequi plat de fang a tots els participants +  bossa de patates

Avituallament a l'arribada 

Recollida de dorsals: El dia de la cursa de les 11:30h a les 15:30h en el Parc de Can Cirera Prim.

Itinerari

La prova transcorre per el terme municipal i dins els casc urbà de sa Pobla. L'itinerari és el següent:  Ctra. De Pollença- Ctra. Ma-3420 –Ctra Ma-13A-Ctra Ma 3421- Ctra. D'Inca- Carrer Fadrins-Ctra. De Pollença.

Cronometratge: La prova serà cronometrada per Elitechip. El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament. El xip és obligatori per participar a la cursa. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova.

És imprescindible retornar els xips en lloguer un cop s'ha finalitzat la cursa. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o relleu.

Control de carrera: La cursa serà controlada pels jutges de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears i cronometrada per Elitechip. El control d'arribada es tancarà una hora després d'haver donat la sortida. Les reclamacions s'hauran de fer dins els 15 minuts següents a l'arribada de l'últim participant.

Assegurança: Tots els atletes participants estan coberts per una pòlissa d'assegurança d'accidents i una de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d'aquesta al domicili del participant. Metge de Carrera: Hi haurà un metge de carrera responsable dels serveis mèdics. Tots els al·letes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que necessitin atencions especials ho hauran de notificar a l'organització abans de començar la competició i posar-ho darrere el dorsal.

Servei d'ambulàncies: Hi haurà una ambulància amb metge, de transport vital avançat, i dues ambulàncies vitals bàsiques, situades durant el recorregut.

Seguretat de la Carrera: Policia Local de sa Pobla, Guàrdia Civil,  Protecció Civil i els membres de l'organització són els encarregats de la seguretat de la prova, els atletes participants seguiran totes les seves instruccions.

Organització: La cursa és organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de sa Pobla amb col·laboració amb el Club Atletisme sa Pobla.

Condicions Generals: La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps o si així ho determina l'organització. Durant les proves s'han de seguir les instruccions donades pels responsables de l'organització, no s'ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica, de fer-ho així seran desqualificats. El desconeixement del reglament no n'eximeix el compliment. El fet d'inscriure-s'hi implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició, a més suposa l'acceptació d'aquest reglament i les determinacions resoltes per l'organització.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net