XIII Cursa Trail Sa Talaia 2020

Competition Data

 • Date: 22/03/2020
 • TrailRunning
 • Eivissa
 • City: Sant Josep de la Talaia
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 21/03/2020 13:00
 • Organiza: Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XIII Cursa Trail Sa Talaia 2020

Competition Data

 

COMUNICADO GENERAL DE LA PLATAFORMA ELITECHIP 

XIII CURSA TRAIL SA TALAIA

 

1. La XIII Cursa trail sa Talaia és una prova d’atletisme trail organitzada per l’Ajuntament  de Sant Josep de sa Talaia. La  prova tindrà lloc el diumenge 22 de març de 2020.

2. Aquesta prova està autoritzada per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i estarà sotmesa al reglament de proves de Trail d’aquesta Federació. La cursa trail sa Talaia és CAMPIONAT DE BALEARS DE TRAIL MITJA DISTANCIA

3. Hi ha dues modalitats ; una caminada popular de 12 km i una prova competitiva de 20 km, ambdues tenen la sortida i arribada al camp de futbol de Sant Josep de sa Talaia. La caminada començarà a les 10.00 h. La sortida de la cursa està prevista per les 11.00 h.

La cursa està oberta a tots els majors de 18 anys amb les següents categories:

 • Sub 20  masculí i femení
 • Sub 23 masculí i femení
 • Senior masculí i femení
 • Master 35 masculí i femení
 • Master 40 masculí i femení
 • Master 50 masculí i femení

4. El traçat de la prova es desenvolupa quasi pràcticament en la seva totalitat dins del  LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Les inscripcions de les dues modalitats  es formalitzaran a través de la pàgina Web d’Elitechip. El preu de les inscripcions és de 3,00 euros per la caminada ,5,00 euros els participants per la cursa. La recaptació integra serà donada a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB). Tots els participants rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6. La cursa competitiva consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant, inclosa en la llicència d'un dia de la FAIB.

7. La prova està oberta a tots els posseïdors de llicència d'Atletisme tan nacional com autonòmica.

8. Hi haurà un avituallament al km 5 de la caminada i de la cursa i al km 15 de la cursa competitiva amb aliments líquids i sòlids. Els participants tindran l’obligació de portar un got per consumir  l’avituallament líquid.

Tots els productes que els participants portin per a ser consumits durant la prova hauran d’anar marcats amb el número de dorsal del corredor. L’organització podrà supervisar en qualsevol moment abans de la cursa el material que porten els corredors.

9. Tant la caminada popular com la cursa competitiva estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions és col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran l’endemà a la competició.

10. Els participants en la XIII cursa trail sa Talaia hauran de portar el dorsal a l'altura del pit durant tota la competició.

11. Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a l’organització de qualsevol incident durant la prova. L’organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

12. Els participants que utilitzin bastons hauran de dur taps de plàstic.

13. És obligatori portar un tallavent.

14. No es permetrà cap mena de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.

15.  El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure les dos proves és de 3 hores.

16. Pel fet de la inscripció i/o participació en la prova els participants cedeixen de forma gratuïta, el seu dret d’imatge, així com el seu nom, perquè puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, Internet o xarxes socials, amb finalitats publicitàries amb relació a l’esmentada prova esportiva.

17. Per garantir la seguretat dels participants en la prova, l’organització comptarà amb el suport d’una ambulància medicalitzada. Així com amb la col·laboració de la policia local de Sant Josep de sa Talaia i voluntaris de protecció civil.

14. La formalització de la inscripció implica l’acceptació expressa d’aquest reglament.

Sign-up Comments

Comunicado

Primer de tot esper que tots valtros i els vostres familiars i amics esteu el millor possible durant aqueixos difícils temps que ens ha tocat viure.

L'equip organitzatiu de la Trail SA TALAIA que s'hauria d'haver celebrat el passat 22 de març.
Des de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia volem comunicar que suspenen definitivament la nostra prova. Esperem poder tornar a organitzar-la l'any 2021, això voldrà dir que tot ja ha passat.

Respecte a les inscripcions que ja estàvem confirmades, hem pensat que poden passar directament a la prova de 2021. No es faran devolucions, ja que tota la inscripció va destinada a un fi social i solidari com es ASPANOB . 

Aquesta decisió no creiem que suposi problemes als esportistes ja inscrits. Una opció, les camisetes de la prova ja estaven a la piscina quan varen prendre la decisió d'ajornar la Trail. Si els inscrits volen rebre la seva, ens poden enviar un mail a piscina@santjosep.org i quan tornem a treballar de manera presencial els hi farem arribar a ca seva.

Salutacions

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net