Publicidad
Elitechip » Competiciones » X Cursa per Muntanya Sa Talaia 2017

X Cursa per Muntanya Sa Talaia 2017

Detalle de la Competición

 • Fecha: 02/04/2017
 • Lugar: Sant Josep de la Talaia, Ibiza
 • Hora: 10:00
 • En: Ibiza
 • Tipo: Cursa per Muntanya
 • Inscritos:
 • Límite: 01/04/2017 21:00
 • Derechos:
  5.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio de Muntanya 2017

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
02/08/2018 | Mallorca

X CURSA PER MUNTANYA SA TALAIA

1.  La X Cursa de Muntanya sa Talaia és una prova d’atletisme per muntanya organitzada per l’Ajuntament  de Sant Josep de sa Talaia. La  prova tindrà lloc el diumenge 2 d’abril .

2. Aquesta prova està autoritzada per la Federació Balear de muntanyisme i escalada i estarà sotmesa al reglament de curses per muntanya d’aquesta Federació.

3. Hi ha dos modalitats ; una caminada popular de 8 km i una prova competitiva de 17 km, ambdues tenen la sortida i arribada davant l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. La caminada començarà a las 10:00 h. La sortida de la cursa està prevista per les 11:00 h.

4. El traçat de la prova es desenvolupa pràcticament en la seva totalitat dins del  LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Les inscripcions de les dos modalitats  es formalitzaran a través de la pagina web d’elitechip. www.elitechip.net. El preu de les inscripcions es de 3,00 euros per la caminada i 5,00 euros per la cursa. La recaptació integra serà donada a una associació sense ànim de lucre que realitzi la seva tasca al municipi de Sant Josep de sa Talaia. Tots els participants rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6. La cursa consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant.

7. Hi haurà un avituallament al km 3,800 de la caminada i de la cursa i al km 13,200 de la cursa competitiva amb aliments líquids i sòlids. Aquest avituallament es lliurarà en gots per tal de consumir-se al mateix lloc i així preservar el medi ambient.

Tots els productes que els participants duguin per ser consumits durant la prova hauran d’anar marcats amb el número de dorsal del corredor. L’organització podrà supervisar en qualsevol moment abans de la cursa el material que porten els corredors.

8. Tant la caminada popular com la cursa competitiva estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions es col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran el dia següent a la competició.

9. Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a l’organització de qualsevol incident durant la prova. L’organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

10. No es permetrà cap tipus de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.

11.  El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure les dos proves és de 3 hores.

12. Pel fet de la inscripció i/o participació en la prova els participants cedeixen de forma gratuïta, el seu dret d’imatge, així com el seu nom, per què puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, Internet o xarxes socials, amb finalitats publicitàries amb relació a l’esmentada prova esportiva.

13. Per garantir la seguretat dels participants en la prova, l’organització comptarà amb el suport d’una ambulància medicalitzada. Així com amb la col·laboració de la policia local de Sant Josep de sa Talaia i voluntaris de protecció civil.

14. La formalització de la inscripció implica la acceptació expressa   d’aquest reglament.

Documentos

XsaTalaia2017.pdf 195 Kb.
2 seg. (ADSL 1Mb).
Format KMZ
CURSA_SA_TALAIA_2017.kmz 9 Kb.
0 seg. (ADSL 1Mb).
resultatsfinal_(1).pdf 201 Kb.
2 seg. (ADSL 1Mb).
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net