VIRTUAL Brutatló Andratx 2020

Detalle del Evento

 • Date: 20/06/2020
 • Otros
 • Otros
 • City: Andratx
 • Time: 18:00
 • End Date: 31/08/2020
 • Registered:
 • Limit: 31/08/2020 15:00
 • Organiza: Club Atletisme Andratx
 • Fee:
  1 €

More competitions

Other competitions that may be of interest:

VIRTUAL Brutatló Andratx 2020

Detalle del Evento

Tota la informació a http://brutatloandratx.blogspot.com/

VIRTUAL Brutatló Andratx 

20 de Juny de 2020

REGLAMENT

 

 

 Donada la situació actual amb el COVID-19 ens veiem obligats a no realitzar de forma física la cursa enguany. Això fa que vos proposem la realització d’un Brutatló virtual com vos indiquem als següents punts:

 

1.    A la pàgina web http://www.elitechip.net podreu trobar com inscriure-s’hi en dues modalitats:

·         Individual: amb un cost d’inscripció d’un mínim de 1 euro.

·         Equip: amb un cost d’inscripció d’un mínim de 4 euros

Enguany no hi ha límit d’inscripcions ni límit d’edat!! Vos animem a tots a col·laborar amb aquesta iniciativa!!

 

2. El termini d’inscripció serà des del 16 de maig fins el 20 de juny, dia de la prova virtual.

 

3. La recaptació final anirà destinada a Càritas Andratx. Enguany, a causa de la situació de crisi que sofrim, l’Associació Brutatló Andratx ha decidit que una forma d’ajudar a les famílies més necessitades d’Andratx sigui mitjançant les aportacions rebudes amb aquestes inscripcions.

 

4. A la pàgina web www.elitechip.net podreu trobar un model de dorsal que podreu omplir amb el vostre nom o el nom de l’equip.

 

5. La nostra proposta és que el dia 20 de juny pengeu a les xarxes socials (facebook del Brutatló i altres, Instagram, Twitter, etc..) imatges de vosaltres o del vostre equip disfressats i amb el dorsal posat ja sigui a ca vostra com fent esport (sempre seguint totes les normes de seguretat i higiene establertes en aquella data).

 

6. Com podeu veure tant al dorsal com al cartell, enguany, a més de recolzar a Càritas Andratx, també volem fer protagonistes d’aquest esdeveniment al petit i mitjà comerç del municipi d’Andratx que sempre ens ha recolzat a l’hora d’organitzar el Brutatló tant econòmicament com amb multitud de premis i sense els quals no seria possible la seva realització.

 

És per això que, des del Facebook del Brutatló, els oferim el nostre espai per publicitar els seus comerços i vos animem a tots a fer ús dels mateixos per poder alleujar aquesta crisi que sofrim tots!!

 

TU POTS SER LA CURA DEL COMERÇ LOCAL!!

 

7. El participant pel fet de participar en el Brutatló accepta el reglament de la carrera.

 

8. Enguany no hi ha premis per als participants. Els premis seran per als comerços locals amb la nostra col·laboració anant a comprar o consumir a aquests.

 

9. L'organització podrà utilitzar les imatges, vídeos i so dels participants que ens enviïn al Facebook del Brutatló Andratx

Sign-up Comments

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net