VI CxM Trapa Trail S'Arracó 2021

Competition Data

 • Date: 18/09/2021
 • TrailRunning
 • Mallorca
 • City: Andratx
 • Time: 17:45
 • Registered:
 • Start Reg.: 23/08/2021 09:00
 • Limit: 17/09/2021 22:00
 • Organiza: Club Atletisme Andratx
 • Fee:
  25 €
  23 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

More competitions

Other competitions that may be of interest:
30/06/2024 | Ibiza

VI CxM Trapa Trail S'Arracó 2021

Competition Data

VI CxM TRAPA TRAIL 2021

 

El Club Atletisme Andratx amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Andratx organitza la VI Trapa Trail a S'Arracó, el proper dissabte 18 de setembre de 2021. A més hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa.

El recorregut aproximat és de 19,7 Km i 850 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs, passem per ses Rotes de s'Hereu, sa Coma de sa Font cap a les cases de Ses Basses i cap es Cap Fabioler arribant a la Trapa, pujam pel Pas de ses Ànimes i davallem cap es Coll des Cairats i ja anem cap a S'Arracó on finalitzem a la plaça General Weyler.

 

Sign-up Comments

NORMATIVA DE LA VI TRAPA TRAIL 2021

 

El Club Atletisme Andratx amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Andratx i la Federació d’Atletisme de les Illes Balears organitza la VI Trapa Trail a S'Arracó, el proper dissabte 18 de setembre de 2021. A més hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa. El recorregut aproximat és de 19 Km i 850 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs, passem per ses Rotes de s’Hereu, sa Coma de sa Font cap a les cases de Ses Basses i cap es Cap Fabioler arribant a la Trapa, pujam pel Pas de ses Ànimes i davallem cap es Coll des Cairats i ja anem cap a S'Arracó on finalitzem al camp de futbol municipal Melisa Nicolau. El control tècnic de la cursa anirà a càrrec del comitè de jutges de la FAIB. Els corredors tenen l’obligació d’acatar les seves indicacions, així com les que vinguin de l’organització i agents de l’ordre.

 INSCRIPCIONS
Donada la situació sanitària l’any passat que ens va obligar a suspendre la cursa a 3 dies de la mateixa, una de les decisions que es varen prendre va ser que es reservava la plaça de l’any següent a tots els que es varen apuntar l’any 2020 durant un temps establert. Aquesta reserva és personal i intransferible i hauran d’utilitzar com a codi d’inscripció el seu DNI. Un cop finalitzat el període d’inscripció per als de l’any passat s’obriran les inscripcions per tota la resta de corredors i ja no tindrà validesa la reserva de l’any passat. El preu és de 23 € per a tots (enguany es realitza amb la Federació d’Atletisme de les Illes Balears per lo que els no federats amb aquesta federació hauran de pagar 2€ per l’assegurança). La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip groc de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 2 €.

Inscripcions per als que es varen apuntar l’any passat: des del dilluns 16 d'agost a les 8:00 hores fins diumenge 22 de setembre a les 17:00 hores a www.elitechip.net  Inscripcions per la resta de corredors/es: a partir del dilluns 23 d’agost a les 9:00 hores.
No haurà inscripcions el mateix dia de la prova.

Tots els participants hauran de presentar el DNI o carnet federat de la FAIB a l'hora de recollir el dorsal. Es recolliran els dorsals el dia de la cursa a la zona de sortida (camp de futbol Melisa Nicolau a S’Arracó) a partir de les 16.15 hores.
Es important llegir el pla de mesures COVID-19 penjat junt amb aquest reglament on podeu veure els plànols de sortida i arribada per poder realitzar la correcta circulació per evitar aglomeracions.
També durant el procés d’inscripció haureu d’acceptar el document d’exoneració de responsabilitats del COVID-19.

S’oferiran 275 places per la cursa.
L'edat mínima per participar és de 18 anys complits el dia de la cursa. No hi haurà cap llista d’espera.

Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar en la cursa, ha d’enviar un mail informant de la incidència al club organitzador (clubatletismeandratx@yahoo.es) amb còpia a Elitechip (info@elitechip.net). Només es retornarà el 70% de la inscripció avisant amb una setmana d'antelació. Per retornar els doblers de la inscripció serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent

Si, per qualsevol causa, aliena a la voluntat de la organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d’autorització governativa per qualsevol causa o pretexta, etc., la prova no es poguessi realitzar en la data programada, la organització no farà la devolució total de l’import de la inscripció realitzada pel participant o persona autoritzada, només podrà reclamar el 75% de l’import de la inscripció, l’altre 25% quedarà a disposició de la organització per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com comissions bancaries, assegurances, confecció de dorsal o altres despeses d’inscripció realitzades.

ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT
La inscripció a la prova implica la total acceptació d’aquest reglament així com del Pla de mesures Covid-19 de la Trapa Trail 2021. El present reglament serà d’estricte compliment per part de tots els participants. L’organització es reserva el dret de modificar, interpretar i canviar el reglament per al correcte desenvolupament de la prova, és potestat del director de cursa i el comitè de la mateixa els que emetran resolució final en cas de dubte o interpretació del reglament. Vista la actual situació sanitària amb la COVID-19 es podrà modificar en qualsevol moment la sol·licitud dels documents que indiqui el darrer BOIB com exigència alhora de realitzar aquest esdeveniment (passaport Covid, certificat sanitari, etc.).

DESENVOLUPAMENT
Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 16:30 h. Al camp municipal de futbol (Melissa Nicolau) de S'Arracó. Enguany no haurà breafing previ per qüestions de seguretat sanitària. Es penjarà a les xarxes socials. . El lliurament de premis es farà immediatament, in situ, així com es vagin completant les categories, sense esperar a la finalització de la prova de la resta dels participants i a un espai reservat per això, que ens permeti mantenir les distàncies de seguretat recomanades

LIMITACIONS
El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de la cursa per la seva sanció. Així mateix serà sancionat al moment qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats. Hi haurà tres punts d'avituallament líquid, aproximadament al km 5,4 (Coma de sa Font), al km 12 el segon (La Trapa) i al km 17,5 el tercer (cementiri de S'Arracó).

Tots els participants estan obligats a portar tassó o envàs reutilitzable i si utilitzen bastons tindrà que dur el tap de goma a les puntes i portar un joc de recanvi.

El temps màxim per completar tot el recorregut serà de 3:30 h. A partir d’aquest moment es tancarà la classificació, quedant fora de cursa els corredors que encara no hagin finalitzat. Tots els corredors que es retirin ho han de comunicar al personal de la cursa, i al control d’arribada. Aquesta prova és una cursa de muntanya i com a tal apte, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient.
Es recomana disposar d'un reconeixement mèdic recent de l'any en curs. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitarlos. L’organització, es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.
Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.
Una vegada finalitzada la prova estaran prohibides les aglomeracions i els participants haurà de buidar la zona.

RECORREGUT DE LA CURSA
El recorregut de la cursa és part del GR221 des de S'Arracó fins Ses Basses pel camí des Castellàs, després arriba a la Trapa que està catalogada com a Paratge Natural i Zona d'Especial Conservació Natura 2000. Com que la cursa transita per finques privades amb bestiar a lloure, i per zones amb perill d’erosió i alt valor ecològic no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament. Perdoneu les molèsties que aquest fet comporta en benefici del medi.

MATERIAL
Tots els participants estan obligats a portar tassó o envàs reutilitzable i si utilitzen bastons tindrà que dur el tap de goma a les puntes i portar un joc de recanvi. També tenen l’obligació de dur la mascareta posada fins després de la sortida i posar-se-la un cop hagin passat la línia d’arribada. És opcional dur frontal amb les piles o bateries carregades, també es recomana l'ús de la llum posterior. A les 20 hores aproximadament és la posta de sol pel que serà obligatori el seu ús per als participants que no hagin arribat dins aquesta hora.

CATEGORIES

 • Sub 20 dones i homes: per a participants entre els 18 i 19 anys.
 • Sub 23 dones i homes: per a participants entre els 20 i 22 anys
 • Sènior dones i homes: per a participants de 23 anys d’ara endavant.
 • Màster 40 dones i homes: per a participants d'entre 40 i 49 anys.
 • Màster 50 dones i homes: per a participants d'entre 50 i 59 anys.
 • màster 60 dones i homes: per a participants d’entre 60 i 69 anys.
 • Màster 70 dones i homes: per a participants de més de 70 anys.
 • Premis pels tres primers classificats de la general (absolut) i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables.
 • Premi per als tres primers locals, masculí i femení.
 • Tots els participants tindran un recordatori de la cursa

SERVEIS PELS CORREDORS
L'organització posa a disposició dels corredors: - Peça tèxtil. - Avituallament de beguda durant la cursa i beguda i fruita a l’arribada. - L’avituallament d’arribada es lliurarà de forma individual per parts de la organització a l’aire lliure sense que hagi cap producte exposat i aplicant les mesures sanitàries generals. - Assistència mèdica i ambulància a l'arribada i a punts del circuit. - Servei de DESA (desfibril·lador extern automàtic) fent el tancament de la cursa (prova cardioprotegida). - Presa de temperatura per personal especialitzat. - Dispensadors de gel desinfectant a la zona de sortida/arribada. - Per complir al màxim amb les mesures COVID-19, no haurà servei de guarda-roba, cada participant haurà d deixar les seves pertinences personals als seus vehicles propis o de persones de la seva confiança.

DRETS D’IMATGE
L’organització es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges tant fotogràfiques com de vídeo durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivarles, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, la Comissió Organitzadora no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general. Amb l’acceptació d’aquest reglament, implícit amb la participació, es permet a l’organització fer ús de les imatges sense límit al temps.

Andratx a 13 d’agost de 2021

La direcció de cursa

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net