IV Trapa Trail 2018

Competition Data

 • Date: 15/09/2018
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Andratx
 • Time: 17:45
 • Start Reg.: 15/08/2018 20:00
 • Limit: 14/09/2018 12:00
 • Organiza: Club Atletisme Andratx
 • Fee:
  20 €
  17 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

II Trapa Trail 2016
17/09/2016
Trapa Trail 2015
19/09/2015

More competitions

Other competitions that may be of interest:
29/06/2024
14/07/2024 | Formentera

IV Trapa Trail 2018

Competition Data

 

IV TRAPA TRAIL 2018

NORMATIVA

El Club Atletisme Andratx amb la col·laboració de l’Ajuntament d’ANdratx i la FBM organitza la Trapa Trail a S'Arracó, el proper dissabte 15 de setembre de 2018. Part dels beneficis aniran a Caritas Andratx i també hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa.

El recorregut aproximat és de 19,6 Km i 970 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs, passem per ses Rotes de s’Hereu, sa Coma de sa Font cap a les cases de Ses Basses i cap es Cap Fabioler arribant a la Trapa, pujam pel Pas de ses Ànimes i davallem cap es Coll des Cairats i ja anem cap a S'Arracó on finalitzem a la plaça General Weyler.

Aquesta cursa està dins la Lliga balear de curses de muntanya de la FBME

INSCRIPCIONS

17 € pels federats (mínim modalitat B o superior) de la FBME, o equivalent nacional.

Els no federats hauran de pagar 3'5 € més en concepte d'assegurança de dia.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Inscripcions, des del dimecres 15 d'agost a les 20:00 hores fins divendres 14 de setembre a les 12:00 hores a www.elitechip.net. Els no federats només es poden inscriure fins el dijous abans de la cursa.

Tots els participants hauran de presentar el DNI a l'hora de recollir el dorsal. Es recolliran els dorsals el dia de la cursa a la zona de sortida a partir de dues hores abans de la sortida.

S’oferiran 250 places per a tots els participants.

L'edat miníma per participar és de 15 anys complits el dia de la cursa.

No hi haurà cap llista d’espera. Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar en la cursa, ha d’enviar un mail informant de la incidència a la Federació Balear de Muntanya i Escalada, amb còpia a Elitechip i al club organitzador.

Només es retornarà el 70% de la inscripció avisant amb una setmana d'antelació

Per retornar els doblers de la inscripció serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 15:45 h. a la Plaça Weyler de S'Arracó. A partir de les 17:30 h es realitzarà un briefing previ a la sortida, que es donarà a les 17:45 h.

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa i els jutges de la FBME que farà complir el reglament de la Lliga balear de curses de muntanya en vigor per l’any 2018.

El lliurament de premis serà aproximadament a les 20:45 h.

LIMITACIONS

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa.

Així mateix serà sancionat al moment qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats.

Hi haurà tres punts d'avituallament líquid i un d'ells amb sòlid, aproximadament al km 7,5 (cases de Ses Basses), al Km 11 el segon amb avituallament sòlid (La Trapa) i al km 16,7 el tercer (cementiri de S'Arracó). No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament.

Tots els participants estan obligats a portar tassó o envas reutilitzable i si utilitzen bastons tindrà que dur el tap de goma a les puntes i portar un joc de recanvi.

El temps màxim per completar tot el recorregut serà de 3:30 h. A partir d’aquest moment es tancarà la classificació i es procedirà al lliurament dels trofeus, quedant fora de cursa els corredors que encara no hagin finalitzat.

Tots els corredors que es retirin ho han de comunicar al personal de la cursa, i al control d’arribada.

Aquesta prova és una cursa per muntanya i com a tal apte, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient. Es recomana disposar d'un reconeixement mèdic recent de l'any en curs.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar- los.

L’organització, amb l'aprovació del comitè de competició, es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la Lliga de Mallorca de curses de muntanya de la FBME. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació de la present normativa i el reglament de la FBME (consultar www.fbmweb.com).

RECORREGUT DE LA CURSA

El recorregut de la cursa és part del GR221 des de S'Arracó fins Ses Basses pel camís des Castellàs, després arriba a la Trapa que està catalogada com a Paratge Natural i Zona d'Especial Conservació Natura 2000. Com que la cursa transita per finques privades amb bestiar a lloure, i per zones amb perill d’erosió i alt valor ecològic no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament. Perdoneu les molèsties que aquest fet comporta en benefici del medi.

MATERIAL OBLIGATORI

És obligatori dur frontal amb les piles o bateries carregades, també es recomana l'ús de la llum trasera. A les 20 hores és la posta de sol pel que serà obligatori el seu ús per als participants que no hagin arribat dins aquesta hora.

CATEGORIES

 • Cadet dones i homes: per a participants entre els 15 i 17 anys.
 • Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
 • Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Sènior dones i homes: per a participants d'entre 24 i 39 anys.
 • Veterà dones i homes: per a participants d'entre 40 i 49 anys.
 • Master 50 dones i homes: per a participants d'entre 50 i 54 anys.
 • Master 55 dones i homes: per a participants d'entre 55 i 59 anys.
 • Màster 60 dones i homes: per a participants de més de 60 anys.

Premis pels tres primers classificats de la general (absolut) i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables. Premi per als tres primers locals, masculí i femení.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

SERVEIS PELS CORREDORS

L'organització posa a disposició dels corredors:

 • Camiseta o prenda textil
 • Avituallaments de beguda i/o fruita durant la cursa i beguda i fruita a l’arribada
 • Servei de fisioteràpia, massatge i recuperació
 • Assistència mèdica i ambulància a l'arribada
 • Servei de DESA (desfibrilador extern automàtic) fent el tancament de la cursa (prova cardioprotegida)

Andratx a 7 de juliol de 2018 La direcció de cursa

 

Sign-up Comments

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net