Tramuntana Travessa TTCMM120 - TTCMM65 2021

Competition Data

 • Date: 03/12/2021
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Pollença
 • Time: 22:00
 • End Date: 04/12/2021
 • Registered:
 • Start Reg.: 15/09/2021 20:00
 • Limit: 30/11/2021 23:59
 • Organiza: Travessa Tramuntana
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Detalle Participación
Puedes obtener un certificado de inscripción como justificante en caso de desplazamiento.
Disponibilidad Plazas
 • TTCMM120 120km D+4555 metres :  
 • TTCMM65. 65km D+2205 metres:  
Esta competición tiene las plazas limitadas por recorrido.

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació de Muntanyisme i Escalada 2021

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa FBM o FEDME de ámbito nacional o internacional para el año 2021, tendrán que abonar un recargo de 10.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Tramuntana Travessa TTCMM120 - TTCMM65 2021

Competition Data

La TTCMM és un esdeveniment on se proposen dues proves en plena naturalesa, utilitzant camins existents amb caràcter d'auto suficiència fent servir gran part del GR-221. Cada prova es farà amb una sola etapa, a ritme lliure, en un temps limitat.
Breefings

TRAMUNTANA TRAVESSA

3 i 4 de desembre de 2021

www.tramuntanatravessa.es

Introducció 

La inscripció i participació a qualssevol de les distàncies de la Tramuntana Travessa Cursa per Muntanya a Mallorca (TTCMM 120km i TTCMM 65km) comporta l’acceptació, sense reserva del present reglament i  en el moment de la prova allò que determini el comitè de seguretat. La TTCMM està promoguda pel club de muntanya Mallorca  a Dalt de Tot i organitzat, conjuntament pels clubs de muntanya, Club d’Atletisme d’Andratx, Trotadors d’Algaida, Ermassets Club de Muntanya d’Esporles, Els Cairats, Es Pedal, Sa Milana,  S’Altura, Matinam per Somiar, Secció de Muntanya de Pollença i la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

Tot allò no establert, específicament en aquest reglament, serà regulat pel reglament de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada (https://fbmweb.com/wp-content/uploads/2021/02/REGLAMENT-CURSES-PER-MUNTANYA-2021.pdf ).

Una setmana abans de la prova, se realitzarà un “breafing” (a concretar el lloc), amb  totes les indicacions finals, detalls del recorregut, situació dels avituallaments, instruccions per a acompanyants, etc…i  els horaris de temps de pas corresponents a las dues proves. No obstant   això,    part   d’aquesta informació   està disponible a la nostra  plana web. www.tramuntanatravessa.es
 
Aquestes proves són obertes a qualsevol persona, home o dona, exclusivament majors de 23 anys per als participants de la TTCMM120 i 21 anys per a la TTCMM65, tal com estableixen les directrius de la FEDME de salut i control de càrrega.

 L’organització se reserva el dret d’excloure de la TTCMM, inclòs abans del començament d’aquesta a aquells participants que amb la seva conducta puguin  provocar alteracions en la gestió i/o bon desenvolupament de la mateixa, així mateix també es podrà realitzar excepcionalment admissions que no compleixin alguns dels requisits anteriors. En els casos d’exclusió que hagin abonat el preu de la inscripció, aquesta els serà reemborsada per part de l’organització.

La TTCMM és un esdeveniment on se proposen dues proves en plena naturalesa, utilitzant camins existents amb caràcter d'auto suficiència fent servir gran part del GR-221. Cada prova es farà amb una sola etapa, a ritme lliure, en un temps limitat. El recorregut estarà  senyalitzat amb cinta abalisadora i senyalització específica en els punts necessaris. L'orientació és important i forma part de la competició.
 

 •  TTCMM120 120km D+4555 metres 

Amb sortida des de Pollença i arribada a Andratx a les 22h amb un temps per realitzar-la de 26 hores.

 •  TTCMM65. 65km D+2205 metres


Amb sortida de Bunyola, tindrà una única sortida dia 4 de desembre a les 08 hores amb un temps màxim de 14 hores per acabar-la.


Les inscripcions es podran realitzar fins el dia 30 de novembre, o fins que s’esgotin les places. Les places oferides per l’organització son:

 • (TTCMM65)   400 places a 75€ 
 • (TTCMM120)  400 places  110€


 Serà imprescindible estar federat, en qualsevol comunitat autònoma espanyola, a la modalitat de curses per muntanya o bé pagar un segur puntual per a la realitzación de la prova. Els participants estrangers, hauran de disposar d’una assegurança que donin cobertura aquest tipus d’activitat.
La inscripció a qualssevol de les proves implica l’acceptació d’aquest reglament i amb el reglament de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada. Serà requisit per la inscripció el certificat mèdic que acrediti el seu apte estat de salut i l’adequada preparació dels participants per a la prova, essent conscients de la duresa de les condicions geogràfiques i meteorològiques que es puguin trobar a l’entorn on es desenvolupa l’esdeveniment. En aquest sentit, els participants també declaren que estan preparats física i psicològicament per realitzar una prova d'aquestes característiques adequades a la seva edat i característiques físiques.

 El reglament complet, així com el Protocol COVID-19 es troben publicats a la web de la cursa https://www.tramuntanatravessa.es

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net