Tramuntana Travessa TTCMM120 - TTCMM65 2021

Competition Data

 • Date: 03/12/2021
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Pollença
 • Time: 22:00
 • End Date: 04/12/2021
 • Registered:
 • Start Reg.: 15/09/2021 20:00
 • Limit: 30/11/2021 23:59
 • Organiza: Travessa Tramuntana
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Tramuntana Travessa TTCMM120 - TTCMM65 2021

Competition Data

La TTCMM és un esdeveniment on se proposen dues proves en plena naturalesa, utilitzant camins existents amb caràcter d'auto suficiència fent servir gran part del GR-221. Cada prova es farà amb una sola etapa, a ritme lliure, en un temps limitat.
COMUNICADO IMPORTANTE
Bon dia, per favor, hi ha un parell de canvis importats a les curses que hauriem de comunicar els corredors/es per email oficialment, que per altre banda comunicaquem a xarxes, però així ho tenen oficialment.

1 er. Canvi en el material obligatori de Xubasquero de 10000 schmerbers a paravents, i recomenable roba térmica perque farà molt de fret.

2º INFORMACIÓ SOBRE EL RECORREGUT: 1_ A la sortida del nucli urbà de Valldemossa, a causa d'una esllavissada al camí paral·lel a la carretera i al torrent des Lli, s'haurà de circular 380m per la carretera Ma-1130 fins la cruïlla amb la carretera Ma-10. 2_ L'avituallament d'Esporles es realitzarà a la Plaça d'Espanya, davant l'Ajuntament i no al centre Cotoner. 3_ El Punt de tall d'Estellencs es trobarà ubicat al Coll des Pi, antiga benzinera a la carretera Ma-10, Pk-95,800. 4_ L'accés al Boal de Ses Serveres, per anar cap a la Coma d'en Vidal es farà des de la carretera Ma-10 al Pk-97 pel recorregut marcat del GR i abalisat per la TTCMM i no pel recorregut d'anteriors edicions.

3er. PER FAVOR! EN TRAMS DE CARRETERA ALERTAU I CIRCULAU AMB CURA, RESPECTAU LES NORMES DE CIRCULACIÓ DE LA DGT,I LES INDICACIONS QUE US DONI EL PERSONAL DE L'ORGANITZACIÓ.
MOLTES GRACOES
Breefings

TRAMUNTANA TRAVESSA

3 i 4 de desembre de 2021

Tramuntana Travessa 2021 | Tracktherace Seguimineto GPS

www.tramuntanatravessa.es

Introducció 

La inscripció i participació a qualssevol de les distàncies de la Tramuntana Travessa Cursa per Muntanya a Mallorca (TTCMM 120km i TTCMM 65km) comporta l’acceptació, sense reserva del present reglament i  en el moment de la prova allò que determini el comitè de seguretat. La TTCMM està promoguda pel club de muntanya Mallorca  a Dalt de Tot i organitzat, conjuntament pels clubs de muntanya, Club d’Atletisme d’Andratx, Trotadors d’Algaida, Ermassets Club de Muntanya d’Esporles, Els Cairats, Es Pedal, Sa Milana,  S’Altura, Matinam per Somiar, Secció de Muntanya de Pollença i la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

Tot allò no establert, específicament en aquest reglament, serà regulat pel reglament de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada (https://fbmweb.com/wp-content/uploads/2021/02/REGLAMENT-CURSES-PER-MUNTANYA-2021.pdf ).

Una setmana abans de la prova, se realitzarà un “breafing” (a concretar el lloc), amb  totes les indicacions finals, detalls del recorregut, situació dels avituallaments, instruccions per a acompanyants, etc…i  els horaris de temps de pas corresponents a las dues proves. No obstant   això,    part   d’aquesta informació   està disponible a la nostra  plana web. www.tramuntanatravessa.es
 
Aquestes proves són obertes a qualsevol persona, home o dona, exclusivament majors de 23 anys per als participants de la TTCMM120 i 21 anys per a la TTCMM65, tal com estableixen les directrius de la FEDME de salut i control de càrrega.

 L’organització se reserva el dret d’excloure de la TTCMM, inclòs abans del començament d’aquesta a aquells participants que amb la seva conducta puguin  provocar alteracions en la gestió i/o bon desenvolupament de la mateixa, així mateix també es podrà realitzar excepcionalment admissions que no compleixin alguns dels requisits anteriors. En els casos d’exclusió que hagin abonat el preu de la inscripció, aquesta els serà reemborsada per part de l’organització.

La TTCMM és un esdeveniment on se proposen dues proves en plena naturalesa, utilitzant camins existents amb caràcter d'auto suficiència fent servir gran part del GR-221. Cada prova es farà amb una sola etapa, a ritme lliure, en un temps limitat. El recorregut estarà  senyalitzat amb cinta abalisadora i senyalització específica en els punts necessaris. L'orientació és important i forma part de la competició.
 

 •  TTCMM120 120km D+4555 metres 

Amb sortida des de Pollença i arribada a Andratx a les 22h amb un temps per realitzar-la de 26 hores.

 •  TTCMM65. 65km D+2205 metres


Amb sortida de Bunyola, tindrà una única sortida dia 4 de desembre a les 08 hores amb un temps màxim de 14 hores per acabar-la.


Les inscripcions es podran realitzar fins el dia 30 de novembre, o fins que s’esgotin les places. Les places oferides per l’organització son:

 • (TTCMM65)   400 places a 75€ 
 • (TTCMM120)  400 places  110€


 Serà imprescindible estar federat, en qualsevol comunitat autònoma espanyola, a la modalitat de curses per muntanya o bé pagar un segur puntual per a la realitzación de la prova. Els participants estrangers, hauran de disposar d’una assegurança que donin cobertura aquest tipus d’activitat.
La inscripció a qualssevol de les proves implica l’acceptació d’aquest reglament i amb el reglament de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada. Serà requisit per la inscripció el certificat mèdic que acrediti el seu apte estat de salut i l’adequada preparació dels participants per a la prova, essent conscients de la duresa de les condicions geogràfiques i meteorològiques que es puguin trobar a l’entorn on es desenvolupa l’esdeveniment. En aquest sentit, els participants també declaren que estan preparats física i psicològicament per realitzar una prova d'aquestes característiques adequades a la seva edat i característiques físiques.

 El reglament complet, així com el Protocol COVID-19 es troben publicats a la web de la cursa https://www.tramuntanatravessa.es

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net