III CxM Valldemossa a Dalt de Tot 2020

Competition Data

 • Date: 08/03/2020
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Curses per Muntanya 2020  
 • Mallorca
 • City: Valldemossa
 • Time: 09:30
 • Registered:
 • Start Reg.: 08/03/2020 20:00
 • Limit: 08/03/2020 23:59
 • Fee:
  20 €
  18 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Balear de Muntanyisme i Escalada 2021

Para poder participar en esta competición debes estar federado a esta federación.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
26/06/2021 | Mallorca

III CxM Valldemossa a Dalt de Tot 2020

Competition Data

III CxM  VALLDEMOSSA A DALT DE TOT

CAMPIONAT DE BALEARS PER CLUBS 2020

NORMATIVA DE LA CURSA PER MUNTANYA III VALLDEMOSSA A DALT DE TOT

L'Ajuntament de Valldemossa amb la col·laboració del Club de Muntanya Mallorca a Dalt de Tot, club Es Cairats i la FBME, organitza la cursa per muntanya III Valldemossa a Dalt de Tot, el diumenge 8 de març de 2020.

El recorregut aproximat és de 18 km i +992 m de desnivell positiu acumulat, pujant fins els cim d’Es Teix amb els seus 1064m.

Aquesta tercera edició forma part de la Copa Balear de Curses per Muntanya de la FBME a la categoria de mitja distància i és CAMPIONAT DE BALEARS PER CLUBS !!

INSCRIPCIONS

18€ pels federats (mínim CxM autonòmica, modalitat B, Autonòmica 2 o superior) de la FBME, o equivalent nacional. Al formar part de la Copa Balear, només podran participar corredors federats.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 2€.

Obertura d’inscripcions:

 • El dilluns 24 de febrer a les 20:00h

Els federats hauran de mostrar la targeta federativa i el DNI a l'organització per poder retirar el dorsal.

S'oferiran 350 places.

No hi haurà cap llista d'espera. En qualsevol cas, el mateix dia de la cursa, quan acabi el procés de retirada de dorsals, i sense cap compromís per part dels organitzadors, si hi ha places lliures s'oferiran als corredors que s’hagin presentat a la taula dels dorsals, just abans del brífing.

Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar a la cursa, ha d'enviar un correu informant de la incidència a la Federació Balear de Muntanya i Escalada, amb còpia a Elitechip i al club organitzador. Només se retornarà el 70% de la inscripció. Per retornar els doblers serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent. Si no és així, no se retornarà.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 h i fins a les 9:15 h al Poliesportiu de Valldemossa (Carrer Josep Coll Bardolet, 16).

A partir de les 9:15 h es realitzarà un brífing previ a la sortida, que es donarà a les 9:30 h.

La prova es desenvoluparà sota l'observació dels arbitres i personal de l'organització de la cursa que farà complir el reglament en vigor per l'any 2020.

Entrega de premis a les 13:00 h. Si un corredor o corredora ha de partir abans, ho ha de comunicar a l’organitzador i designar persona substituta.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES PER MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l'acceptació del present reglament i la normativa (consultar www.fbmweb.com).

En qualsevol cas se vol recordar:

El participant ha de dur el dorsal a la part davantera i ben visible durant tota la cursa i seguir l'itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa. Així com qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats.

Com marca el reglament NO HI HAURÀ TASSONS ALS AVITUALLAMENTS, CADA PARTICIPANT HA DE PORTAR EL SEU RECIPIENT. TAMPOC SE POT BEURE DIRECTAMENT DELS RECIPIENTS A MORRO. Tampoc està permès l'avituallament líquid o sòlid als corredors fora dels avituallaments per persones alienes a l'organització.

El recorregut de la cursa estarà degudament marcat atenent a les indicacions del reglament de la Copa Balear, però a causa de l'especial orografia i característiques dels boscos pels que transita la cursa hi haurà voluntaris als punts més delicats del recorregut, però si per qualsevol circumstància el voluntari s'ha de moure de lloc, s'han de seguir sempre les cintes que marquen el camí. Si no se detecten cintes s'ha de tornar endarrere fins la darrera cinta detectada.

Hi haurà 4 punts d'avituallament als km 6 (líquid), al km 11 (líquid i fruita), al km 14 (líquid) i a meta (líquid i sòlid).

Al km 11 i haurà un temps de tall de 2’30 hores des de la sortida i un altre al km 14 de 3h des de la sortida, tots els corredors que arribin a aquests punts amb un temps superior al mencionats seran desqualificats, i si segueixen el recorregut serà baix la seva responsabilitat, sense el suport del personal i voluntaris de la cursa.

Tots els corredors que se retirin ho han de comunicar al CAPS D'AVITUALLAMENTS de la cursa, o punts de control i al control d'arribada.

Aquesta prova és una cursa per muntanya i com a tal apta, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient.

L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los.

L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l'organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

RECORREGUT DE LA CURSA

Ja que la cursa transita per finques i camins privats que només han donat permís de pas el dia de la cursa no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament.

Tampoc se deixarà passar el dia de la cursa a corredors sense dorsal pels trams que passen per finques privades que només han donat permís de pas als corredors i voluntaris de la cursa.

CATEGORIES

A més dels premis absoluts masculí i femení, hi haurà les següents categories i subcategories, no acumulables.

 • Categoria absoluta masculí i femení a partir de 21 anys.
 • Subcategoria promesa masculí, femení: entre 21 i 23 anys.
 • Subcategoria sènior masculí, femení: entre 24 a 39.
 • Subcategoria Veterans/es A masculí, femení: entre 40 i 49 anys.
 • Subcategoria Veterans/es B masculí, femení: entre 50 i 54 anys.
 • Subcategoria Màster 55 masculí, femení: entre 55 i 59 anys.
 • Subcategoria Veterans/es C masculí, femení: a partir de 60 anys

Premis pels tres primers classificats locals femení i masculí, que no seran acumulables.

Només podran participar els corredors que hagin de complir els 21 anys durant el 2020. Per la distància i desnivell de la cursa no es permet realitzar la cursa a les categories inferiors.

L'ENTREGA DE PREMIS SERÀ A LES 13:00 H. Si no podeu esperar a l’entrega de premis, heu de comunicar a l’organització una persona substituta.

Premis pels tres primers classificats de la general i pels guanyadors de les diferents subcategories, que no seran acumulables.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

SERVEIS PELS CORREDORS

La organització posa a disposició dels corredors:

 • Regal commemoratiu.
 • Avituallaments de beguda i fruita durant la cursa i a l'arribada
 • Beguda Isotònica
 • Servei de guarda-roba
 • Assistència mèdica.
 • Servei de dutxa al poliesportiu.

Valldemossa a 5 de febrer de 2020

La direcció de cursa

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net