XLII MINI MARATO - MEMORIAL JOHN TUNKS 2020

Competition Data

 • Date: 08/12/2020
 • Running
 • Formentera
 • Time: 11:00
 • Registered:
 • Limit: 07/12/2020 13:00
 • Fee: (Price structure)
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XLII MINI MARATO - MEMORIAL JOHN TUNKS 2020

Competition Data

La prova esportiva anomenada “XLI MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2020”, se celebrarà a Sant Francesc Xavier de Formentera, el diumenge 08 de desembre de 2020 a les 11:00 h i constarà de 2 modalitats esportives, Atletisme i Patinatge.
ajornament de la cursa
El Consell de Formentera i el GE Espalmador informen que la cursa XLII Mini marató Memorial John Tunks que hauria de celebrar-se demà 8 de desembre queda ajornada a causa de les previsions meteorològiques i per la impossibilitat del trasllat dels medis de seguretat. Els organitzadors comunicaran els pròximes dies la nova data de la cursa.

Es respectarà la llista d'inscrits per a la nova data, en cas de no ser possible la participació s'ha de comunicar a la pàgina d'inscripció info@elitechip.net

XLII MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS - 2020

PRESENTACIÓ

La prova esportiva anomenada  “XLI MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2020”, se celebrarà a Sant Francesc Xavier de Formentera, el diumenge 08 de desembre de 2020 a les 11:00 h i constarà de 2 modalitats esportives, Atletisme i Patinatge.

Es tracta d'una prova federada només en la modalitat d'atletisme i consta dintre del calendari de proves de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears (FAIB).

L’ interès de l'organització en aquesta prova és única i exclusivament el de promocionar i proporcionar les proves d'atletisme i de l'esport en general dintre de la societat, ja que pensam que afavoreix les relacions socials i la salut física i mental dels participants, sobretot en els participants més joves. En cap moment i en cap de les entitats organitzadores, Grup Esportiu Espalmador i Consell Insular de Formentera existeix una intenció de benefici econòmic en l'organització d'aquest esdeveniment.

Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d'edat que s'estableixen per cada categoria.

El control tècnic de la prova anirà a càrrec del Grup Esportiu Espalmador, amb l'obligació dels/les esportistes d'acatar les seves indicacions i les que provinguin de part de qualsevol dels col·laboradors que participin en l'organització de la cursa, com poden ser: protecció civil, policia local, guàrdia civil de tràfic, assistència mèdica o voluntaris correctament uniformats.

HORARIS DE SORTIDA I DISTÀNCIES

L'horari previst per la sortida de la prova és a les 11:00 h per facilitar així el desplaçament dels corredors que vinguin de qualsevol altre lloc que no sigui l'illa de Formentera.

Els horaris de les sortides son:

 • 10:30 h Sortida Cursa de Patinatge única categoria.
 • 11:00 h Sortida Mini Marató – Memorial Jonh Tunks, de 12 km amb totes les categories corresponents a la distància segons especifica el següent punt del reglament.
 • 11:40 h aprox. Sortida 2.800 m des de Sant Ferran de Ses Roques per a totes les categories que corresponguin a la distància segons especifica el següent punt del reglament. En tot cas després del pas de la moto de la Guàrdia Civil de Tràfic que estarà al capdavant de la cursa de 12 km i dels 3 primers corredors/es.

 

L'horari de finalització per als/les atletes de la prova de 12 km està previst a les 12:40 h o en cas de retard de la sortida per qualsevol motiu, es donarà per tancada la prova a 1 h 40 mits. després de l'hora d'inici.

L'organització interpreta que el temps establert és suficient per finalitzar la prova ja que es tracta d'una prova atlètica adscrita dins del calendari de la federació balear d'atletisme i el principal objectiu dels/de les participants ha de ser el de finalitzar el recorregut amb el menor temps possible.

A partir de les 12:40 h o de 1 h 40 mits. des de l'hora de sortida, la prova de 12 km es declararà finalitzada, per tant tots aquells corredors/es o patinadors/es que encara es trobin en competició seran desqualificats/des. Aquests corredors/es o patinadors/es desqualificats/des estan obligats a pujar al vehicle que l’organització habilita per la seva recollida, tancant la carrera, evitant així que es puguin produir danys o accidents amb els mateixos. Si aquests no accedeixen a pujar a aquest
vehicle, l'organització a partir d'aquest moment, no es farà responsable dels danys físics o psíquics que puguin patir.

TRANSPORT I SERVEIS
L'organització posa a disposició dels/les atletes i patinadors/es un servei d'autocar gratuït des del port de la Savina a Formentera fins la sortida a Sant Francesc Xavier i la tornada.
Els horaris de recollida son:

 • 09:45 h – port de la Savina – Sant Francesc Xavier.
 • 14:00 h – Sant Francesc Xavier – Port de la Savina.
 • 10:45 h – corredors que s'hagin de desplaçar fins Sant Ferran de Ses Roques per a la sortida de 2,8 km, on podran deixar les seves pertinences i recollir-les a l'arribada a Meta.

Els corredors/es obtindran un descompte en el trajecte amb la companyia Balearia presentant el resguard d'inscripció a les taquilles corresponents. El telèfon d'informació de les taquilles de Balearia és 971 190 269.

L'organització disposarà d'un vehicle de 8 places propi que a l'hora de finalització de la prova recorrerà íntegrament el recorregut recollint els corredors/es desqualificats/des, que per diferents motius no hagin finalitzat la prova en el temps establert i seran conduits al punt de sortida/meta perquè no estiguin exposats/des a perills fora del control de seguretat.

CATEGORIES I DISTÀNCIES

 • PATINADORS: CATEGORIES ABSOLUTES MASCULÍ I FEMENÍ 12 km
 • VETERANS A: de 35 a 44 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
 • VETERANS B: de 45 a 54 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
 • VETERANS C: més de 55 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
 • SENIORS: Atletes nascuts /des al 1997 o anteriors. 12 km
 • SUB – 23: Atletes nascuts/des al 1998, 1999 i 2000. 12 km
 • SUB – 20: Atletes nascuts/des al 2002 i 2001 12 km
 • SUB – 18: Atletes nascuts/des al 2003 i 2004 2.800 m
 • SUB – 16: Atletes nascuts/des al 2005 i 2006 2.800 m
 • SUB – 14: Atletes nascuts/des al 2007 i 2008 2.800 m

 

INSCRIPCIONS I PREUS
Les inscripcions on-line estan obertes fins al dijous 03 de desembre del 2020 abans de les 24:00 h a la pàgina web: http://elitechip.net i al mateix lloc de la sortida (plaça de la Constitució – Sant Francesc), de 9:30 h fins a les 10:30 h.
LES INSCRIPCIONS SE TANCARAN ALS 150 PARTICIPANTS (TOTES LES CATEGORIES INCLOSES)

Totes les proves estaran controlades i cronometrades pel sistema de cronometratge per xips i pels àrbitres de la FEDERACIÓ D'ATLETISME DE LES ILLES BALEARS.

La inscripció en aquesta edició de la prova serà GRATUITA en totes les categories.

Els corredors/es SUB – 18 que participin en la distància de 12 km ho faran a la categoria SUB –20.

El Grup Esportiu Espalmador organitza la cursa XLII MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2020 en col·laboració amb el Consell Insular de Formentera de forma altruista, par tant l'únic interès possible ha de ser el de la promoció de l'esport per la seva importància a nivell físic, psíquic i social per als més joves. Considerem que amb aquesta participació gratuïta ajudarem als futurs esportistes i a les seves famílies a la integració en la nostra societat.

També se podran fer inscripcions in situ, a la mateixa Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier, el mateix dia de la prova i una hora abans del seu començament, és a dir, fins les 10h.

RETIRADA DE DORSALS I XIPS

La retirada de dorsals per les 2 modalitats esportives es farà a partir de les 9:30 i fins les 10:30 h del mateix dia de la prova a la Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier.

RECLAMACIONS I POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Les reclamacions s'hauran de fer, com a màxim, 1 hora després de la finalització de la cursa, i hauran d'anar acompanyades d'un pagament de 100 €, comprovant de la inscripció i document nacional d'identitat.

No s'admetrà cap reclamació fora d'aquest termini.

Només podran presentar reclamacions els majors de 18 anys.

Els menors que presentin reclamació hauran d'anar acompanyats, obligatòriament, per una persona major d'edat acreditada.

SEGURETAT DE LES PROVES

SE PRENDRÀ LA TEMPERATURA A TOTS/ES ELS/LES PARTICIPANTS ABANS DE LA SORTIDA DE TOTES LES CATEGORIES.
L’ÚS DE LA MASCARETA SERÀ OBLIGATORI FINS LA SORTIDA DE LA PROVA I INMNEDIATAMENT DESPRÉS DE L’ARRIBADA.

Tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració de les mateixes.

Estaran tancades les carreteres següents, des de les 10:30 h fins a les 13:00 h aproximadament:

  • PM 820 des de La Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda que trobem)
  • PM 820-2 des de La Savina – Es Pujols – Sant Ferran

Els trams dels carrers dels nuclis urbans afectats per la prova estaran controlats per membres de la Policia Local amb l'ajuda de Voluntaris de Protecció Civil i voluntaris del Grup Esportiu Espalmador.

Un metge i 2 infermers/es assitiaran la prova, ajudats per una ambulància pel trasllat i atenció immediata als/ a les atletes que ho necessitin i que vetllaran per qualsevol imprevist en els/les participants de totes les categories.

Les proves aniran obertes i tancades per membres de la Guàrdia Civil de Trànsit i Voluntaris del Grup Esportiu Espalmador en moto i en bici. També tancarà les proves una ambulància encarregada de socórrer qualsevol incidència que pugui succeir durant el recorregut i un vehicle de l'organització per a la recollida de corredors/es o patinadors/es desqualificats/des o fora de temps.

Així mateix hi hauran membres del cos de Voluntaris de Protecció Civil i Voluntaris del Grup Esportiu Espalmador controlant les entrades i sortides de vehicles als encreuaments que puguin haver-hi al llarg del recorregut.

El circuit estarà degudament senyalitzat amb cartells de “prova esportiva” on s'especificarà el dia i l'hora de la prova, així com la informació de “carretera tancada” i l'horari de tancament al trànsit de vehicles.

Els membres de l'organització i voluntaris del Grup Esportiu Espalmador aniran degudament uniformats amb les armilles i xalecos reflectants per tant de ser totalment visibles i fàcilment localitzables per tots.

En tot cas aquestes mesures de seguretat podran ser alterades per les decisions preses en la reunió de seguretat, que se convocarà per finals de novembre i on estaran representats tots els agents de seguretat i socials per prendre totes les mesures adients amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de tots els participants a la prova.

AVITUALLAMENTS

Totes les proves comptaran amb avituallaments tant sòlid com líquid.

A la prova de 12 km hi haurà avituallament líquid a la sortida i al km 7 de la cursa (rotonda del dipòsit d'Es Pujols) i avituallament líquid i sòlid a la meta.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net