Crono Penyal d'Honor 2014

Competition Data

 • Date: 13/07/2014
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Muntanya 2014  
 • Mallorca
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 01/07/2014 20:00
 • Limit: 10/07/2014 21:00
 • Fee:
  13 €
  10 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio de Muntanya

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2023, will have to pay an extra fee of 10.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
21/10/2023 | Mallorca

Crono Penyal d'Honor 2014

Competition Data

Dia 13 Juliol CD Penyal d’Honor

 

VI CRONOESCALADA AL PENYAL D’HONOR “COMUNA DE BUNYOLA 2014”

•   Altitud mín.: 210 m

•   Altitud màx.: 780 m

•   Distància: 4,900 m

El recorregut comença a la Plaça de Bunyola, puja pel camí des Grau (primer avituallament km 2) i acaba al cim del penyal d’honor, ( 2on avituallament   km 4,4 just abans de començar la darrera pujada al Cim.

INSCRIPCIONS:

www.elitechip.net

Número màxim de participants 300.

Preu: 10 € (federats), 7 € (Corredors Club Es Pedal Mallorca a dalt de tot).

3€ lloguer de xip.

S’obriran 250 places únicament a federats (modalitat B o superior) el dimarts dia 1 de juliol de 2014; Les restants s’obriran tant per a federats com per a no federats el dimarts dia 8 de juliol a les 20,00 hrs; Les inscripcions se tancaran el dijous dia 10 de juliol a les 20,00 hrs.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no disposi de chip propi, n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8 h. fins a les  8.45 a la botiga TREKOON, just devora la plaça .

La sortida es donarà a les 9.00 hores. Els corredors aniran sortint cada mig minut.

La prova es desenvoluparà sota l’observació del personal de la cursa que farà complir e reglament.

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres).

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los. També es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Refrigeri final i entrega de premis a partir de les 12 h. ; Premis pels tres primers classificats de la general masculí i femení, i també pels tres primers de les diferents categories. Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

Sorteig de regals després de l’entrega de trofeus.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES PER MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa

(consultar www.fbmweb.com).
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net