IV Duatló de Lloret de Vistalegre 2015

Competition Data

 • Date: 31/10/2015
 • Duatlón
 • Mallorca
 • Time: 15:00
 • Registered:
 • Limit: 30/10/2015 22:00
 • Fee:
  15 €
  12 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2024, will have to pay an extra fee of 5.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
17/03/2024 | Mallorca

IV Duatló de Lloret de Vistalegre 2015

Competition Data

IV DUATLÓ CROSS DE LLORET DE VISTALEGRE

www.cclloret.com/duatlo

Data, hora, lloc i característiques:

1. El dissabte dia 31 d’octubre de 2015 a les 15:00 h es donarà la sortida del IV Duatló Cross de Lloret de Vistalegre, puntuable per la Challenge Duatló Cross Es Pla. La prova és oberta a a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament i el de la Lliga. El duatló està organitzat pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre i l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre.

2. El duatló tindrà sortida i arribada a la Plaça Jaume. Tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Lloret de Vistalegre.

3. El duatló constarà del següent recorregut:

 • Cursa pedestre de 4 km sobre un circuit urbà de 4 voltes.
 • Cursa de BTT de 15 km sobre circuit mixt asfalt-terra de 2 voltes.
 • Cursa pedestre de 2 km sobre un circuit urbà de 2 voltes.

Categories i premis:

4. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

5. Els trofeus seran els següents:

 • 3 primers absoluts femenina i masculina.
 • 1 primers de cada categoria i equips Les categories són Junior, Sènior, Veterà 1, Veterà 1, Local (totes femenina i masculina) i Equips (femenina, masculina, mixt i local)..

S’entendrà com a classificat local el participant amb residència habitual a Lloret de Vistalegre. En el cas dels equips, els 2 membres de l’equip han de ser residents habituals a Lloret de Vistalegre o ser socis del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Els trofeus no seran acumulables entre categories.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

6. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament.

No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se’ls entregaran dos dorsals: un anirà fixat a la bicicleta i l’altre es portarà a sobre durant la cursa pedestre. El xip és únic per participant o equip.

És imprescindible retornar els xips en lloguer per el duatló un cop s’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o equip.

7. La prova serà controlada per l’organització i els jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants. L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

8. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local de Lloret de Vistalegre, Protecció Civil de Lloret de Vistalegre i per als membres de l’organització.

9. Es disposarà de metge de cursa i de una ambulància de suport vital bàsic per a l’assistència dels participants.

10. Serà obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrà prendre part a la sortida de la prova.

11. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de el duatló.

12. La prova serà homologada per la Federació de Triatló de les Illes Balears i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa disposaran d’assegurança obligatòria d’accidents amb un increment del preu a la seva inscripció.

Avituallament:

13. A la zona d’arribada es disposarà d’avituallament, tant a la finalització de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint a la zona de la Plaça Jaume I.

Inscripcions:

14. Les inscripcions tendran el següent preu:

 • Categoria individual: 12€ + 3€ per lloguer de xip.
 • Categoria combinada: 20€ + 3€ per lloguer de xip.
 • Participants no federats FETRIB: 5€ assegurança obligatòria d’accidents.

15. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres 30 d’octubre, o a la zona de sortida fins una hora abans del començament del duatló (tancament rigorós de la inscripció a les 14:15h; no s’acceptaran inscripcions a partir d’aquesta hora).

16. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa un nombre màxim de participants de 200 inscripcions, entre categoria individual i per equips.

17. La inscripció a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i de la Challenge Duatló Cross Es Pla així com la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació al duatló.

18. El contacte per a més informació de la prova és el següent: cclloret@gmail.com.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net