Brutal Kids 2017

Einzelheiten des Wettkampfs

  • Datum: 22/07/2017
  • Otros
  • Mallorca
  • Ort: Sa Pobla
  • Uhrzeit: 18:00
  • Angemeldete:
  • Limit: 21/07/2017 21:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Vorherige Ausgaben

Brutal Kids 2016
24/07/2016
Brutal Running 2016
24/07/2016
Brutal Running 2015
25/07/2015

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:

Brutal Kids 2017

Einzelheiten des Wettkampfs

BRUTAL KIDS SOLIDARIA

22 JULIOL A LES 18:00

Prova només per menors de entre 8 i  13 anys,  per participar a la Brutal Running pitjar aquí

OBSEQUI PER A TOTES I TOS ELS PARTICIPANTS
EQUIPS FORMATS PER 4 PERSONES

PREU INSCRIPCIÓ: 20eur per equip

Anmerkungen Anmeldung

REGLAMENT II BRUTAL KIDS  SA POBLA 2017

0. La Brutal Kids  és una carrera d'obstacles variats, disputada per equips de 4 persones. Els participants hauran de conèixer i acceptar íntegrament aquest reglament per participar-hi i passar-s'ho bé.

1. Per poder participar a la Brutal Kids has de tenir entre 8 i 13 anys.

Els nins menors de 10 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. Basta un adult per grup amb participants menors de 10 anys.

2. El Brutal Running és una carrera solidària, on una part dels ingressos de la qual aniran en benefici de l'associació Duchenne Parent Project España, contra la distròfia muscular de Duchenne-Becker.

4. Tots els equips han d'anar disfressats o dur, com a mínim, algun complement.

5. La distància de la prova serà d'uns 2km.

6. La carrera tindrà la seva sortida i arribada en el Poliesportiu Municipal de sa Pobla, el 22 de juliol, amb sortida a les 18 h.

7. El termini d'inscripció serà fins el  dia 21 de juliol, a la recepció de l'Ajuntament de les 9h a les 14h o per www.elitechip.net. El preu per equip és de 20€.

8.IMPORTANT. En cap concepte se li lliurarà el dorsal a un menor d'edat sense l'autorització paterna o d'un tutor signada (aquest document estarà penjat a la pàgina de l'esdeveniment a www.elitechip.net).

8. Es donarà un dorsal per persona. El dorsal haurà de ser visible durant tota la carrera. Els equips que no el tinguin no podran optar a entrar en la classificació ni al premi.

9. Amb la formalització de la inscripció, el participant realitza voluntàriament i sota la seva responsabilitat la prova. Per tant, exonera o eximeix de qualsevol responsabilitat a l'organització, col·laborador, patrocinador i qualsevol altres participants per qualsevol dany físic o material i, per tant, RENUNCIA a interposar-los cap denúncia o demanda. A més, l’organització no es fa responsable de la pèrdua de cap objecte durant la prova.

10. El participant, pel fet de participar en el Brutal Running, n'accepta el reglament. La seva interpretació i tot el que no hi és reflectit, ho regularà el comitè organitzador.

11. La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la carrera, a partir de les 16:00 hores, a les instal·lacions del poliesportiu municipal.

12. Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i piscina gratuïta per a tots els participants.

13. La carrera es tancarà al cap d'una hora després del seu inici.

14. Es recomana córrer amb calçat adequat i roba de poc valor, ja que molts obstacles provoquen el deteriorament de la roba.

15. 15. Obsequi per a tots els participants.

16. Avituallament: al final de la carrera (fruita, beguda isotònica, cervesa,....)

17. Tots els atletes participants oficialment inscrits estaran coberts per una pòlissa d'assegurança concertada per l'organització, que cobrirà els accidents que poguessin produir-se com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova.

18. L'organització disposarà del servei d'ambulància.

19. La seguretat de la prova anirà a càrrec de la Policia local de sa Pobla, Protecció Civil de sa Pobla i l'organització de la Brutal Running.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net