III Cursa Sant Juniper 2017

Detall de la Competició

 • Data: 01/10/2017
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • Població: Petra
 • Hora: 10:00
 • Inscrits:
 • Llímit: 29/09/2017 19:30
 • Organitza: Trideporte
 • Drets:
  Taula de preus
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Ediciones Anteriores

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

III Cursa Sant Juniper 2017

Detall de la Competició

 

III CURSA SANT JUNÍPER 2017

Diumenge 1 d'Octubre de 2017 a les 10h

PUJADA AL PUIG DE BONANY (PETRA)

CURSA BENÈFICA A FAVOR DE LA FUNDACIÓ RAFA NADAL

Organitza: Club Esportiu Xendenguets amb la col·laboració de l'Ajuntament de Petra, la Federació Balear de Muntanya i Escalada i l'Associació d’Amics de Sant Juníper.

Tots els beneficis generats per aquesta cursa s'entregaran a la Fundació Rafa Nadal.

Aquesta cursa està dins el calendari de la “Lliga Mallorca de Curses per Muntanya 2017” de la FBME i es regeix pel seu Reglament. La inscripció a aquesta prova comporta l'acceptació del present Reglament i de la normativa que ho regula.

Tindrà un màxim de 350 places i poden accedir-hi federats (targeta FBME 2017 o equivalent nacional) i no federats (contractant l'assegurança per un dia al realitzar la inscripció a Elitechip).

Serà cronometrada per Elitechip i per participar a la cursa s'ha de dur el xip i el dorsal (excepte la cursa infantil, que només duran dorsal).

El recorregut aproximat és de 13,1km i 450m de desnivell positiu. Surt de la Placeta del Convent, puja fins al Puig de Bonany i acaba al mateix punt de sortida.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions estaran obertes a la web www.elitechip.net des de la publicació de la cursa fins a les 20:00 de dissabte dia 30 de setembre. No hi haurà llistes d'espera.

Si no se disposa de llicència federativa pel 2007, s’haurà de contractar una assegurança per un dia. En aquest cas, es podran apuntar només fins les 19:30 de divendres dia 29 de setembre.

A l'hora de realitzar la inscripció a través de la seva web, Elitechip permetrà realitzar donatius a la fundació Rafa Nadal.

També es podran inscriure a la plaça el mateix dia de la cursa, fins a les 9:30, aquells atletes que estiguin federats, fins a exhauriment de les places disponibles.

Tots els inscrits a la cursa de muntanya tindran un obsequi a la recollida del dorsal.

Preus:

 • El preu de les inscripcions seran 12€ pels federats de la FBME (o equivalent nacional).
 • Els no federats hauran de pagar 3€ més en concepte d'assegurança d'un dia.
 • En cas de no disposar del xip groc, s’haurà de llogar un xip blanc a Elitechip (3€).

Baixes:

Si algú dels inscrits no pogués participar a la cursa, pot sol·licitar la seva baixa enviant un correu electrònic a Elitechip (contacto@elitechip.net), amb còpia a la FBME (info@fbmweb.com) i al Club (xendenguets@gmail.com), abans de les 20:00 de dissabte dia 30 de setembre. (moment en el qual es tanquen les inscripcions a la pàgina web), i s’efectuarà una devolució de 10€.

Cursa infantil: Inscripció gratuïta a la web de Elitechip. També es podran inscriure a la plaça una hora abans de la cursa a l'estand assenyalat.

RECOLLIDA DE DORSAL I XIPS LLOGATS

Es realitzarà de 9:00 a 9:30 a la Placeta del Convent.

Els menors d'edat inscrits a la cursa per muntanya hauran de dur una autorització dels pares o tutors legals signada per a poder participar. Es pot descarregar a la web de la Federació. Es permet la participació a la cursa a partir dels 16 anys (cadets).

Per a recollir els dorsals, que seran assignats per Elitechip, tots els corredors hauran de presentar el DNI. Si no han contractat l’assegurança de dia, hauran de mostrar també la targeta federativa.

Els xips llogats es tornaran a Elitechip en arribar a meta. S'habilitarà una caixa a tal efecte.

BRIEFING I NORMES

El director de cursa farà el briefing a les 9:45 davant l’arc de sortida. Recordarà el recorregut, qüestions de seguretat i les normes bàsiques de la prova.

Es donarà la sortida a les 10:00.

La prova es regirà pel Reglament de la FBME de “Lliga Mallorca de Curses per Muntanya 2007” i hi haurà jutges de la Federació que controlin el desenvolupament de la cursa. La inscripció a la cursa comporta l'acceptació d’aquest reglament que es pot consultar a la pàgina web www.fbmweb.com.

Els participants han de dur el dorsal visible davant durant tota la prova.

S’haurà de seguir l'itinerari marcat per l'organització i no es permet agafar dreceres.

Els corredors seguiran les indicacions de l'organització i dels jutges de la Federació en tot moment. Si aquests indiquen que s'han de retirar de la prova, els corredors estan obligats a retirar-se i entregar el dorsal.

Tots els corredors que es retirin per voluntat pròpia ho han de comunicar a l'organització o als jutges i fer entrega del seu dorsal al punt d’avituallament més proper.

En cas d’accident s’haurà de comunicar-ho amb la major brevetat possible al personal de l’organització que avisarà al Director de carrera.

Tots els participants hauran de portar un recipient per poder beure als avituallaments, ja que l’organització no proporcionarà gots de plàstic.

Queda expressament prohibit llençar envasos o brutor durant la cursa. Només es podrà fer al lloc assenyalat per l'organització als avituallaments i a meta.

El temps de tancament de la cursa serà de 2 hores, és a dir a les 12:00. En aquest moment, es tancarà la cursa i es començarà amb l'entrega de trofeus.

Hi haurà un equip que farà el recorregut tancant la carrera i marcant el ritme per a poder acabar dins el límit establert.

RECORREGUT

El recorregut està homologat per la FBME. Es tracta de terreny pla i mitja muntanya. Té un total de 13,1km. amb un desnivell acumulat de 450m. Es tracta d’un recorregut circular que comença a Petra, a la plaça del Convent, al creuament Fray Juníper i carrer des Barracar Alt. Sortirem del poble pel camí del Puput i de Son Homar fins a creuar la carretera i agafar el camí de Son Torrat i de Son Carter. Passem l'agroturisme de Son Torrat i comencem a trobar-nos envoltats de bosc. Aproximadament al km 3,4 tindrem un primer avituallament d'aigua. Baixarem per una pista i començarem diverses ascensions i baixades fins a arribar a punt geodèsic del recorregut. Extremar precaucions a la pujada. Al km 6,9 trobarem un segon avituallament amb sòlid i líquid i baixarem pel bosc fins a l'Ermita de Bonany, aproximadament al km 9,5. Allà trobarem un tercer avituallament de sòlid i líquid i gaudirem de les espectaculars vistes que hi ha.

Baixarem les escales de l'Ermita i tornarem per dreceres del bosc fins al camí de Son Torrat. A partir d'aquí, el recorregut de tornada serà el mateix que hem fet per pujar fins a aquest punt, i després ja anirem directes cap a meta, situada a la plaça del Convent de Petra.

Degut a que es passa per finques privades, no es publicarà el track del recorregut per a evitar molèsties als propietaris.

AVITUALLAMENTS

L'organització té prevists 3 avituallaments al llarg de la carrera, a demés de l’avituallament final:

 • km. 3,4: aigua.
 • km. 6,9: sòlid i líquid.
 • km. 9,5 (Ermita): sòlid i líquid.
 • km 13,1 (Meta): sòlid, líquid i refrigeri pel participants.

ENTREGA DE TROFEUS

Hi haurà les següents categories femenines i masculines:

 • Absoluts
 • Locals
 • Cadets
 • Juniors
 • Sub-23
 • Sèniors
 • Veterans
 • Màster 50
 • Màster 55
 • Màster 60

Els tres primers classificats femenins i masculins de cada categoria tindran un trofeu. Les categories Absoluts, Locals, Sèniors i Veterans tindran a demés un premi. Els trofeus no seran acumulables.

Els tres primers calssificats femenins i masculins de cada categoria tindrán un trofeu, i a les categories absolut, local senior i veterans tendrán a més un premi.

A les 12:00 es durà a terme l'entrega de premis i la clausura de l'esdeveniment.

Cursa infantil: Els trofeus de la cursa de nins s'entregaran en acabar la prova a la plaça del Convent, on hi haurà avituallament. Només els inscrits prèviament a la web tindran medalla assegurada. Hi haurà 3 categories:

 • 0-6 anys: 350m (podran anar acompanyats pels pares si ho volen, encara que tot el recorregut estarà supervisat per voluntaris de l'organització).
 • 7-11 anys: 750m.
 • 12-16 anys: 1150m.

SEGURETAT A LA CURSA

Hi haurà policia local, voluntaris al llarg de tot el recorregut, ambulància medicalitzada.

El recorregut de la cursa està homologat per la FBME.

En aquestes dates encara pot fer calor, per tant hi haurà 3 avituallaments dins la carrera per a hidratar als corredors.

En cas d’accident, serà la Direcció de cursa qui mantindrà la comunicació amb el servei d'emergències i sol·licitarà la seva intervenció.

SERVEIS

 • A la zona de sortida/meta hi haurà un servei de guarda-roba gratuït atès pels voluntaris de l'organització.
 • Al Museu de Sant Juníper (a 50 metres de la sortida/meta) hi haurà WC disponibles pels corredors.
 • 4 avituallaments.
 • Animació pels assistents.
 • Cronometratge per part de l'empresa Elitechip.
 • Hi haurà dutxes disponibles a les instal·lacions esportives municipals pels participants.
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net