IV Cursa Popular PALMADONA 2019

Competition Data

 • Date: 13/04/2019
 • Running
 • Mallorca
 • Location: Plaça d'Espanya
 • City: Palma
 • Time: 17:00
 • Registered:
 • Limit: 12/04/2019 23:59
 • Organiza: EliteChip
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

IV Cursa Popular PALMADONA 2019

Competition Data

IV CURSA POPULAR PALMADONA

IV CURSA POPULAR PALMADONA


13 D'ABRIL DE 2019 


Torna, en la seva quarta edició, la carrera popular de l'Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presència en l'esport, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport.


4.000 persones es varen fer seu el centre històric de Palma en la tercera edició. Les 4.000 inscripcions es varen exhaurir dies abans de l'esdeveniment.

L'epicentre de la cursa tornarà a ser la pl. d'Espanya, i completam l'esdeveniment estrella del nostre programa amb la III EXPO PALMADONA, dedicada a la dona, la salut i l'esport, dissabte 13 d'abril, en jornada completa: envelats de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes, que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, envelats per a la recollida de dorsals i, el vespre… ZUMBATHON SOLIDARI, amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de CADENA DIAL i a favor, un any més, d'UN LAZO EN MOVIMIENTO, associació contra el càncer de mama.

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d'estar acompanyats d'un adult), però novament ELLES en seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis, que les teves possibilitats i capacitats no t'impedeixin gaudir d'aquest moment: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família… però hi has de ser.

No et perdis, el 2019, la gran festa de l'esport en femení amb la IV CURSA PALMADONA. Inscriu-t'hi ja i comparteix-la; és la teva festa, la festa de tothom, l'esperaves i serà sensacional…

“Som més fort del que pens. Si t’autoconvences que pots fer-ho, ho aconseguiràs...” Carlota Serrano. Atleta

Podràs obtenir informació de tots i cadascun dels esdeveniments que es duran a terme en el marc del programa PALMADONA de Dona i Esport, entrant al següent enllaç: www.imepalma.es

Tots els esdeveniments són gratuïts.

Sign-up Comments

IV CURSA POPULAR PALMADONA

13 D’ABRIL DE 2019.

EXPO PALMADONA (PLAÇA D'ESPANYA)

Dissabte 13 d’abril, 10 a 19 h: expo i activitats – 19 h: Zumbató solidària

ENTREGA DE DORSALS

Previament de dia 8 a dia 12 d'abril

 • Al Corte Ingés de Avingudes  C/ Alexandre Rossello - Palma

HORARI:

Dissabte 13 d’abril

·         De 10:00 a 16:00 h Inscripcions de darrera sempre que hi hagi disponibilitat. Entrega de dorsal i camisetes de darrera hora.

·         A les 16:40 h, escalfament, Running Seguro/I-Fitness

·         A les 17:00 h, sortida 4 km i 8 km conjuntamente, tal de cinta davall Arc de sortida. Un cop fet el tal, avançament fins l’arc infable del IME i sortida.

·         A les 17:15 h  arribada dels primers participants a Meta.

CATEGORIES I TROFEOS

Sense categories ni trofeus, cursa no competitiva

MENORS D'EDAT

Obligatorietat d'entregar el document d'autorització paterna/tutors firmat en cas de no aceptació de cessió de drets d'imatge de menors de 14 anys.

RESTRICCIONS

Per raons de seguretat no es permetrà la participació amb animals de companyia, llevat de cans guia.

Recordem que es tracta d'una cursa a peu, i per tant la prova es pot fer corrent, caminant i pares/mares amb cotxets de nadons.

RECORREGUT

El recorregut és per asfalt, en un circuit urbà amb sortida a la plaça d'Espanya i arribada al mateix punt. Detall de mapa i rutòmetre a document adjunt.

AVITUALLAMENT

Es disposarà d'avituallament líquid en circuit (km 4) i líquid/sòlid a la zona de postmeta.

RECORD DE L'ESDEVENIMENT

Camiseta i medalla commemorativa

INSCRIPCIONS

Fins al 12 d’abril a www.elitechip.net, gratuïtes i limitades a 4.000 places.

DRETS D' IMATGE

Llevat de manifestació expressa en sentit contrari, els organitzadors de la cursa podran difondre imatges de qualsevol participant durant la seva realització i als mitjans de comunicació habituals.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, se us informa que les dades personals que proporcioneu a la inscripció es podran cedir a l'IME per a gestionar la vostra participació a la IV Cursa Popular Palmadona. Així mateix, l'IME podrà utilitzar les vostres dades per a enviar-vos informació municipal per mitjans electrònics, incloent-hi l'SMS, al vostre mòbil o per mitjans no electrònics.

JOC NET

Els esportistes inscrits a les carreres es comprometen a complir els principis bàsics de joc net en l'esport, de respecte i de convivència amb la resta de participants. És a dir:

 • Col·locar-se a la sortida d'acord amb els temps prevists a realitzar.
 • Atendre les indicacions del personal de l'organització.
 • No adreçar a cap indret del recorregut.
 • No agafar més avituallaments i obsequis dels que li corresponen.
 • No facilitar el dorsal propi a una altra persona.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net