XLIII Mini Marato - Memorial John Tunks 2021

Competition Data

 • Date: 08/12/2021
 • Running
 • Formentera
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 07/12/2021 12:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
06/07/2024 | Port de Pollença

XLIII Mini Marato - Memorial John Tunks 2021

Competition Data

La prova esportiva anomenada “XLIII MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2021”, se celebrarà a Sant Francesc Xavier de Formentera, el dimecres 08 de desembre de 2021 a les 10:00 h i constarà de 2 modalitats esportives, Atletisme i Patinatge.

XLIII MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS - 2021

 

PRESENTACIÓ

La prova esportiva anomenada “XLIII MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2021”, se celebrarà a Sant Francesc Xavier de Formentera, el dimecres 08 de desembre de 2021 a les 10:00 h i constarà de 2 modalitats esportives, Atletisme i Patinatge (10:10 h)

Es tracta d'una prova federada només en la modalitat d'atletisme i consta dintre del calendari de proves de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears (FAIB).

L' interès de l'organització en aquesta prova és única i exclusivament el de promocionar i proporcionar les proves d'atletisme i de l'esport en general dintre de la societat, ja que pensam que afavoreix les relacions socials i la salut física i mental dels participants, sobretot en els participants més joves. En cap moment i en cap de les entitats organitzadores, Grup Esportiu Espalmador i Consell Insular de Formentera existeix una intenció de benefici econòmic en l'organització d'aquest esdeveniment.

Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d'edat que s'estableixen per cada categoria.

El control tècnic de la prova anirà a càrrec del Grup Esportiu Espalmador, amb l'obligació dels/les esportistes d'acatar les seves indicacions i les que provinguin de part de qualsevol dels col·laboradors que participin en l'organització de la cursa, com poden ser: protecció civil, policia local, guàrdia civil de tràfic, assistència mèdica o voluntaris correctament uniformats.

HORARIS DE SORTIDA I DISTÀNCIES

L'horari previst per la sortida de la prova és a les 11:00 h per facilitar així el desplaçament dels corredors que vinguin de qualsevol altre lloc que no sigui l'illa de Formentera.

Els horaris de les sortides son:

 •    10:00 h Sortida Mini Marató – Memorial Jonh Tunks, de 12 km amb totes les categories corresponents a la distància segons especifica el següent punt del reglament.
 •    10:10 h Sortida Cursa de Patinatge única categoria.
 •    10:40 h aprox. Sortida 2.800 m des de Sant Ferran de Ses Roques per a totes les categories que corresponguin a la distància segons especifica el següent punt del reglament. En tot cas després del pas de la moto de la Guàrdia Civil de Tràfic que estarà al capdavant de la cursa de 12 km i dels 3 primers corredors/es.
 •    11:30 h Sortida categoria SUB – 6 (recta de 100 m)
 •    11:40 h Sortida categoria SUB – 8 (recta de 200 m)
 •    11:50 h Sortida categoria SUB – 10 (1 volta de 500 m a circuit tancat segons plano del circuit)
 •    12:00 h Sortida categoria SUB – 12 (2 voltes de 500 m al circuit tancat segons plano del circuit)

L'horari de finalització per als/les atletes de la prova de 12 km està previst a les 11:40 h o en cas de retard de la sortida per qualsevol motiu, es donarà per tancada la prova a 1 h 40 mits. després de l'hora d'inici.

L'organització interpreta que el temps establert és suficient per finalitzar la prova ja que es tracta d'una prova atlètica adscrita dins del calendari de la federació balear d'atletisme i el principal objectiu dels/de les participants ha de ser el de finalitzar el recorregut amb el menor temps possible.

A partir de les 11:40 h o de 1 h 40 mits. des de l'hora de sortida, la prova de 12 km es declararà finalitzada, per tant tots aquells corredors/es o patinadors/es que encara es trobin en competició seran desqualificats/des. Aquests corredors/es o patinadors/es desqualificats/des estan obligats a pujar al vehicle que l'organització habilita per la seva recollida, tancant la carrera, evitant així que es puguin produir danys o accidents amb els mateixos. Si aquests no accedeixen a pujar a aquest vehicle, l'organització a partir d'aquest moment, no es farà responsable dels danys físics o psíquics que puguin patir.

 TRANSPORT I SERVEIS

L'organització posa a disposició dels/les atletes i patinadors/es un servei d'autocar gratuït des del port de la Savina a Formentera fins la sortida a Sant Francesc Xavier i la tornada.

Els horaris de recollida son:

 •    08:10 h – port de la Savina – Sant Francesc Xavier.
 •    13:20 h – Sant Francesc Xavier – Port de la Savina.
 •    09:45 h – corredors/es que s'hagin de desplaçar fins a Sant Ferran de Ses Roques per a la sortida de 2,8 km, on podran deixar les seves pertinences i recollir-les a l'arribada a Meta.

Els corredors/es obtindran un descompte en el trajecte amb la companyia Balearia presentant el resguard d'inscripció a les taquilles corresponents. El telèfon d'informació de les taquilles de Balearia és 971 190 269.

L'organització disposarà d'un vehicle de 8 places propi que a l'hora de finalització de la prova recorrerà íntegrament el recorregut recollint els corredors/es desqualificats/des, que per diferents motius no hagin finalitzat la prova en el temps establert i seran conduits al punt de sortida/meta perquè no estiguin exposats/des a perills fora del control de seguretat.

CONSIGNA – GUARDA ROBA

Hi haurà servei de consigna per guardar les bosses o motxilles dels participants a la Plaça de la Constitució. Aquesta tindrà la funció de guardar i custodiar els objectes que els participants creguin oportú per desenvolupar la seva participació amb la major comoditat possible.

Les categories que tinguin la sortida des de Sant Ferran podran deixar les seves coses al bus que els portarà i quan arribin a meta ho podran recollir.

DUTXES

Sempre que les condicions sanitàries i el desenvolupament de la pandèmia de la Covid 19 ho permetin, hi haurà un servei de dutxes. Aquest servei estarà ubicat al Poliesportiu IES MARC FERRER o Poliesportiu Vell.

Se demana que per aquest servei de dutxes es contacti abans amb membres de l'Organització.

CATEGORIES I DISTÀNCIES

 •    PATINADORS/ES: Categories Absolutes Masculí i Femení. 12 km
 •    PATINADORS/ES: Categories de Sub-14 a Sub-18. 2.800 m
 •    VETERANS/ES A: de 40 a 49 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
 •    VETERANS/ES B: de 50 a 59 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
 •    VETERANS/ES C: més de 60 anys fets abans del dia de la prova. 12 km
 •    SENIORS: Atletes nascuts /des al 1998 o anteriors. 12 km
 •    SUB – 23: Atletes nascuts/des al 1999, 2000 i 2001. 12 km
 •    SUB – 20: Atletes nascuts/des al 2002 i 2003 12 km
 •    SUB – 18: Atletes nascuts/des al 2004 i 2005 2.800 m
 •    SUB – 16: Atletes nascuts/des al 2006 i 2007 2.800 m
 •    SUB – 14: Atletes nascuts/des al 2008 i 2009 2.800 m
 •    SUB – 12: Atletes nascuts/des al 2010 i 2011 1.000 m (2 voltes a circuit tancat)
 •    SUB – 10: Atletes nascuts/des al 2012 i 2013 500 m (1 volta a circuit tancat)
 •    SUB – 8: Atletes nascuts/des al 2014 i 2015 200 m (recta a meta)
 •    SUB – 6: Atletes nascuts/des al 2016 o posteriors. 100 m (recta a meta)

NOTA: NO EXISTEIX LA CATEGORIA ABSOLUTA NI POPULAR PER LA DISTÀNCIA DE 2.800 m.

INSCRIPCIONS I PREUS

Les inscripcions seran únicament on-line i estan obertes fins al dimarts 07 de desembre del 2021 abans de les 12:00 h a la pàgina web: http://elitechip.net .

I les categories inferiors (SUB-18, SUB-16, SUB-14, SUB-12, SUB-10, SUB-8 i SUB-6) al mateix lloc de la sortida (plaça de la Constitució – Sant Francesc), de 8:30 h fins a les 9:30 h.

Totes les proves estaran controlades i cronometrades pel sistema de cronometratge per xips i pels àrbitres de la FEDERACIÓ D'ATLETISME DE LES ILLES BALEARS.

El Grup Esportiu Espalmador organitza la cursa XLII MINI MARATÓ – MEMORIAL JONH TUNKS 2021 en col·laboració amb el Consell Insular de Formentera de forma altruista, par tant l'únic interès possible ha de ser el de la promoció de l'esport per la seva importància a nivell físic, psíquic i social per als més joves. Considerem que amb aquesta participació gratuïta ajudarem als futurs esportistes i a les seves famílies a la integració en la nostra societat.

Les categories inferiors també podran fer inscripcions in situ, a la mateixa Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier, el mateix dia de la prova i una hora abans del seu començament, és a dir, fins les 09:30 h.

Els Preus seran:

 • 15€ inscripció general.
 • 50% de descompte els/les socis/es del Grup Esportiu Espalmador.
 • GRATUIT els menors de 18 anys.

Amb el preu està inclosa una peça de roba esportiva commemorativa d'aquesta edició

RETIRADA DE DORSALS I XIPS

La retirada de dorsals per les 2 modalitats esportives es farà a partir de les 08:00 h i fins les 09:30 h del mateix dia de la prova a la Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier.

RECLAMACIONS I POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Les reclamacions s'hauran de fer, com a màxim, 1 hora després de la finalització de la cursa, i hauran d'anar acompanyades d'un pagament de 100 €, comprovant de la inscripció i document nacional d'identitat.

No s'admetrà cap reclamació fora d'aquest termini.

Només podran presentar reclamacions els majors de 18 anys.

Els menors que presentin reclamació hauran d'anar acompanyats, obligatòriament, per una persona major d'edat acreditada.

SEGURETAT DE LES PROVES

L'ÚS DE LA MASCARETA SERÀ OBLIGATORI FINS LA SORTIDA DE LA PROVA I INMNEDIATAMENT DESPRÉS DE L'ARRIBADA.

Tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració de les mateixes.

Estaran tancades les carreteres següents, des de les 09:30 h fins a les 12:00 h aproximadament:

 •    PM 820 des de La Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda que trobem)
 •    PM 820-2 des de La Savina – Es Pujols – Sant Ferran.

Els trams dels carrers dels nuclis urbans afectats per la prova estaran controlats per membres de la Policia Local amb l'ajuda de Voluntaris de Protecció Civil i voluntaris del Grup Esportiu Espalmador i del Consell Insular de Formentera.

Un metge i 2 infermers/es assitiaran la prova, ajudats per una ambulància pel trasllat i atenció immediata als/ a les atletes que ho necessitin i que vetllaran per qualsevol imprevist en els/les participants de totes les categories.

Les proves aniran obertes i tancades per membres de la Guàrdia Civil de Trànsit i Voluntaris del Grup Esportiu Espalmador en moto i en bici. També tancarà les proves una ambulància encarregada de socórrer qualsevol incidència que pugui succeir durant el recorregut i un vehicle de l'organització per a la recollida de corredors/es o patinadors/es desqualificats/des o fora de temps.

Així mateix hi hauran membres del cos de Voluntaris de Protecció Civil i Voluntaris del Grup Esportiu Espalmador controlant les entrades i sortides de vehicles als encreuaments que puguin haver-hi al llarg del recorregut.

El circuit estarà degudament senyalitzat amb cartells de “prova esportiva” on s'especificarà el dia i l'hora de la prova, així com la informació de “carretera tancada” i l'horari de tancament al trànsit de vehicles.

Els membres de l'organització i voluntaris del Grup Esportiu Espalmador i Consell Insular de Formentera aniran degudament uniformats amb les armilles reflectants per tant de ser totalment visibles i fàcilment localitzables per tots.

En tot cas aquestes mesures de seguretat podran ser alterades per les decisions preses en la reunió de seguretat, que se convocarà per finals de novembre i on estaran representats tots els agents de seguretat i socials per prendre totes les mesures adients amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de tots els participants a la prova.

PERSONAL I VEHICLES AUTORITZATS

PERSONAL:

   Guàrdia Civil de Trànsit.- 5 agents.

   Policia Local.- 5 agents pels cascs urbans de Sant Francesc, La Savina, Es Pujols i Sant Ferran.

   Protecció Civil.- 8 voluntaris als encreuaments conflictius del recorregut.

   Equip mèdic.- 1 metge, 2 infermers a més d'una ambulància equipada completament.

   Grup Esportiu Espalmador.- 4 ciclistes obrint i tancant la cursa, 2 voluntaris motoritzats obrint i tancant la cursa de Patinatge, 1 voluntari amb vehicle per la recollida de corredors/es o patinadors/es desqualificats/des i 6 Voluntaris a la Sortida-Meta de les proves

VEHICLES:

 • 3 motos de la Guardia Civil de Transit.
 • 1 cotxe de la Policia Local.
 • 1 cotxe de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil.
 • 1 Ambulància equipada amb tot el material sanitari necessari.
 • 4 bicicletes, 2 motos i 1 vehicle tancant la cursa per recollida de participants desqualificats.

AVITUALLAMENTS

Totes les proves comptaran amb avituallaments tant sòlid com líquid.

A la prova de 12 km hi haurà avituallament líquid a la sortida i al km 7 de la cursa (rotonda del dipòsit d'Es Pujols) i avituallament líquid i sòlid a la meta.

PREMIS

 • Patinadors/es.- als 3 primers/es classificats/des femení i masculí.
 • Fins la categoria SUB – 10 inclosa obtindran medalla tots/es els/les participants.
 • SUB – 12, SUB – 14, SUB – 16 i SUB – 18 se lliurarà premi als 3 primers classificats femenins i masculins.
 • PROVA 12 KM.- se lliurarà premi als 3 primers/es classificats/des masculins i femenins, SENIOR, MASTER 40, MASTER 50, MASTER 60.

Se considerarà que no existeix categoria, en quant a la sortida, si no hi han més de 3 inscrits/es. En aquest cas els participants hauran de córrer amb la categoria immediatament superior.

ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

Amb la inscripció a la prova l'organització dona per fet que els esportistes llegeixen, comprenen i per tant accepten aquest reglament.

En cas de dubte l'Organització es reserva el dret de la lliure interpretació d'aquest reglament sempre que fos necessari i sempre observant el correcte desenvolupament de la prova.

L'esperit esportiu i la promoció de l'atletisme dintre dels participants populars i dels esportistes més petits, és el que inspira la convocatòria d'aquesta prova. Els participants que manifestin un comportament antiesportiu o antisocial abans, durant o immediatament després de la prova seran desqualificats per part de l'organització i exclosos de la classificació i per tant de rebre trofeu, en el seu cas, si així es considera oportú.

 

FRANCISCO JAVIER ENGUIX TORRES

Tècnic Àrea d'Esports Consell Insular de Formentera

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net