XIII Cursa Malalts de Turmell 2022

Competition Data

  • Date: 27/08/2022
  • Running
  • Mallorca
  • City: Sant Llorenç des Cardessar
  • Time: 19:00
  • Registered:
  • Limit: 27/08/2022 12:00
  • Fee:
    Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
27/07/2024 | Mallorca

XIII Cursa Malalts de Turmell 2022

Competition Data

XIII CURSA MALALTS DE TURMELL (11'6 km)

 IV CURSA EL RUNNING ESTÀ DE MODA (6’6 KM)

VIII CURSA NORDIC WALKING MALALTS DE TURMELL (6'6 km)

 

-La cursa es celebrarà el dia 27 d'Agost de 2022, amb un circuit  aproximat de 11'6 km. per la cursa atlètica llarga i de 6'6 km.  per la cursa curta i la cursa de Nordic Walking, amb sortida i  arribada a la plaça Nova .  

-La sortida serà a les 19:00 hores, primer sortirà la cursa  atlètica i després el nordic walking. La cursa curta sortirà,  aproximadament, a les 19:30.

-L’’hora màxima d’arribada és a les 20:25.

-Tindran trofeu els tres primers classificats de cada categoria ( general masculina i femenina)i un obsequi per els participants.

-El tipus de circuit és mixt i hi ha trams d'asfalt, camada i  terra. Es d'una distancia aproximada de 11,6 km. I està compost  per dues parts diferents:

1 ª part del circuit de la cursa (aprox. 5 kms.).

 Plaça nova, carrer església, carrer abeurador, carrer des  pou, plaça de l’ajuntament, carrer major, plaça nova, carrer  rector pascual, carrer nou, carrerillo, carrer basílica de  son peretó, carrer mossèn galmés, carrer lepanto, carretera  de calicant, camí de sa blanquera, finca, horts de jadú ( AVITUALLAMENT), carretera de calicant, carrer jaume llinàs,  carrer des moleter, torrent, sortida de cas taberner, carrer  rei sanç de mallorca, carrer major (AVITUALLAMENT), plaça  nova.

 2ª part del circuit de la cursa i circuits de la cursa de  nordic walking i de la “running està de moda” (aprox. 6'6  kms).

 Carrer església, finca, camí des purgatori, finca, camí de  son vives, cas minero, camí de can potxolo, pas inferior de  carretera son servera (AVITUALLAMENT), camí de sa tafona, via  de serveis (AVITUALLAMENT), camí de sa tafona fins a  cristaleria San lorenzo, carretera de son carrió, carrer  pardines, carrer gabriel carrió, plaça ajuntament, carrer  major, plaça nova.

-Hi haurà punts d'avituallament cada 3 km. ,aproximadament.

-El control i cronometratge de la cursa anirà a càrrec de  “elitechip” i els jutges de la Federació Balear d’Atletisme.

-L'edat mínima per participar és de 16 anys.

-Seran automàticament desqualificats de la prova tots els atletes  que no portin el dorsal, no realitzin el recorregut complet i no  atenguin les instruccions del personal de l’organització.

-Les inscripcions només es poden dur a terme a través de la pàgina  “www.elitechip.net ” fins el dia 27/08/2022.

-El preu de la cursa és de 4€ + 2€ (xip reutilitzable) per els 300  primers inscrits o fins el 21-08-22, per la resta de participants  el preu serà de 10€ + 3€ (xip reutilitzable).

El atletes no federats  a la federació d’atletisme hauran de pagar un 1€ addicional per la  llicència d’un dia.

-Tots els participants inscrits estarân coberts per l’assegurança  de la Federació Balear d’Atletisme.

-Recollida de dorsals per totes les curses: El mateix dia de la  cursa, de les 17 hores a les 18:30 hores a la sortida (plaça de  l'església).

-Hi haurà servei d'ambulància.

-La seguretat de la cursa estarà supervisada per la Policia Local  de Sant LLorenç des Cardassar.

-Se aplicaran totes les normes COVID-19 que estiguin vigents el  día de la cursa.

-L'organització no es fa responsable dels danys morals, materials  i físics que puguin sofrir els participants abans o després de la  cursa ni dels objectes perduts i/o sostrets.

-Tots els participants, quan s’inscriuen , certifiquen que es  troben físicament bé i sense problemes de salut per poder  realitzar aquesta prova.

-L’organització podrà utilitzar imatges dels participants durant  la prova, incloent els moments previs i posteriors.

-El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.

-El fet d’inscriure’s implica que el participant renuncia a tots  els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors,  col·laboradors i els seus respectius representants i delegats,  derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació  en aquesta competició; a mes suposa l'acceptació d'aquest  reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

 Organitza:

 AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR.

 Col·labora:

 C.E. MALALTS DE TURMELL.

Sign-up Comments

A l'inscriure a la Cursa Malalts de Turmell, certifico que no he tingut símptomes Covid-19 durant els últims 15 dies, ni he estat en contacte amb cap persona que l'hagi patit o ho estigui patint en l'últim mes. A l'inscriure certifique que reconec la naturalesa contagiosa de l'COVID-19 i assumeixo voluntàriament el risc a què m'exposo a l'assistir a la prova. Que aquesta exposició o infecció pugui resultar en lesions personals, malaltia, incapacitat permanent i mort. Entenc que el risc d'estar exposat o infectat per COVID-19 en els pot resultar de les accions, omissions o negligències de part meva i d'altres, incloent, però sense estar limitant-se als membres del Club organitzador voluntaris i participants.
Entenc i accepto que aquesta exempció inclou qualsevol reclamació, ja sigui que la infecció per COVID-19 passi abans, durant o després de la participació en qualsevol programa de el Club.


I si en els últims 15 dies tinc símptomes com tos, febre o dificultat per respirar, No aniré a la Cursa Malalts de Turmell.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net